ziadna! je to o cloveku....je zopar ludi, kt.ked som povedala ze som na pedagogickej, tvarili sa akoby som tam nemala v plane co robit...a mam 3 krat tolko skusok ako ostatni...este ze som megaintleigentna
ja neviem co som si tak pozeral, tak je vela vysokych a nie je tam ani vela predmetov vsetko zalezi od toho ako to pisala Tashira. v com vinikas? co ta abvi? tak to bude pre teba lahke. ja som na dorpavnej (ale stredna skola) sice je so stredna ale dopravu sa skoo neucim. zajtra mam opakovanie s celeho tretieho rocnika + 2 rocnik (vodna a letecka doprava) a este som sa poriadne neucil zvladnem zvladnem to som len tak napsial aby ste mi drzali palce lebo mam s toho mierny chaos ach jaj
daka lahka skola na slovensku existuje asi, co ja vim, horsie je, co s tym, ze mam vysku, ked jej meno vela neznamena...a to je pripad vsetkych az na jednu dve mooooooooozno tri na slovensku, aj to netusim, ktora je ta tretia
Toto tak milujem Presne ako bolo povedané, to sa nedá povedať.
Napr. moja ex-spolužiačka vyhlásila, že som na nenormálne ťažkej škole,lebo odtiaľ poodchádzali iné naše bývalé spolužiačky,lebo im to nešlo. A potom ked som doskúškovala na Ačka, a ona nie, zrazu som na primitívne ľahkej škole... takže tak.
Osobne si napr. myslím, že ťažká je medicína a ostatné sú len otázka záujmu.
Vsetko je o cloveku a jeho pristupe a taktiez ci je na tej vyske preto lebo ho to bavi. Mna ekonomia bavi tak niekedy je radost sa ucit ale niektore predmety su nahovno. :/ Napr. teraz sedim pri ucte co je brutane nudne
presne, budem sa asi opakovat, ale veeeelmi zalezi od zaujmu a od toho, ci som na tej skole, ktora ma naozaj bavi a na co mam.....ked ma ucenie bavi, hned to ide lahsie.....ja som na jazykoch, a mne osobne sa to nezda az take tazke, ale niekto iny by mozno povedal, ze to je velmi tazke.....pre mna osobne by bola vrazdou ekonomia, fyzika a podobne, a ini by to mozno zvladli lavou zadnou :o) Takze tak....o to ide, co je pre nas lahke, nemusi byt aj pre ineho...
Ja som na informatike, baví ma to, vcelku sa mi darí (až na pár výnimiek) a občas keď sa verejne priznám že chodím na matfyz, tak po mne ľudia pozerajú spôsobom ako by som bola úžasná bifľoška a podobne A pritom sa takmer neučím... (k tomu by som sa asi nemala priznávať, čo? )
A zase si nedokážem predstaviť že by som študovala medicínu, ekonómiu, právo, alebo čokoľvek iné...
Úplne súhlasím s Daria6. Tiež sa učím jazyky. Sú predmety, ktoré "ľavou zadnou" a sú také, s ktorými sa treba potrápiť. Ja by som povedala, že ťažké sú medicína, právo a ani psychológia nie je ľahká.
jasne, na medinu kosice zabudni, to je extrem, bud si megapriebojny vyrazny clovek so supermegatalentom na ucenie, alebo trpis, kym ta v tretiaku nevyhodia
..ja si myslim,ze primitivna vysoka skola je Socialna praca...chodia tam moje dve kamosky a na skuskach ich pustaju dalej len tak,bo nemaju ziakov....takze tam sa vobec nemusis ucit....
RE:Christinaa - na ktorej škole študujú tie tvoje kamošky? Lebo napr. v BA to vraj zas tak 1duché nie je. Niekde som sa dozvedel, že tam robia riadne sito. A nielen tam...
Oni studuju v Nitre....tam ze to je na hroznej urovni...ich na skuskach pustaju len tak...alebo na nejakych testoch im aj diktovali odpovede...haluz,nie?!
verejná správa, Ekonomická univerzita/ale nie všetky odbory/ a ešte školy v nitre..
to sú najlahšie, podľa môjho rozhľadu..
o ekonomickej v blave sa hovorí že ju nedokončíš iba ak ťa prejde električka.. zatiaľ čo ja krvopotne robím projekty oni už majú za sebou predtermíny a začínajú im prázdniny.. do školy ani poriadne nechodia..
najťažšie školy sú podľa mňa medicína, architektúra, mat-fyz, možno aj žilinská.. potom ekonomika v bystrici.. a ďalej rozhľad nemám.
a od človeka to nezávisí..je jedno akí ste, v škole je toho veľa, niekto to zvláda niekto nie. Je len rozdiel v slovíčku "veľa".. v mojej škole je toho "veľa" ako v tej tvojej.. ako to už ľudia zvládajú je iná téma
No takze podla mna je uplne onicom skola v Ruzomberku myslim tym pedagogiku ... ako co sa tam robi ... to je az neuveritelne ... napriklad ist na skusku bez zapoctu !! tak to je ako sila alebo ked niekto spravi v predtermine 3 skusky za jeden den ... na to mam vysvetlenie len take ze nehorazne nazoleny clovek, strasna hlava alebo to druhe ... ale napriklad ... sa hovori ze ani v Trencine to nie je tazke ... Hmm cital som si prispevky a kukam ze tazke skoly su medicina, ekonomika ... tu ekonomiku by som tam moc nedaval myslim ze tazsi by bola niaka technika ... zevraj celkom sila a hlavne ta matika co tam je ... heh ale kazdeho nazor .. . kazdy povazuje tazku skolu tam kde chodi malo kto si prizna ze jo ja mam onicom skolu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Napr. moja ex-spolužiačka vyhlásila, že som na nenormálne ťažkej škole,lebo odtiaľ poodchádzali iné naše bývalé spolužiačky,lebo im to nešlo. A potom ked som doskúškovala na Ačka, a ona nie, zrazu som na primitívne ľahkej škole... takže tak.
Osobne si napr. myslím, že ťažká je medicína a ostatné sú len otázka záujmu.
Ja som na informatike, baví ma to, vcelku sa mi darí (až na pár výnimiek) a občas keď sa verejne priznám že chodím na matfyz, tak po mne ľudia pozerajú spôsobom ako by som bola úžasná bifľoška a podobne A pritom sa takmer neučím... (k tomu by som sa asi nemala priznávať, čo? )
A zase si nedokážem predstaviť že by som študovala medicínu, ekonómiu, právo, alebo čokoľvek iné...
to sú najlahšie, podľa môjho rozhľadu..
o ekonomickej v blave sa hovorí že ju nedokončíš iba ak ťa prejde električka.. zatiaľ čo ja krvopotne robím projekty oni už majú za sebou predtermíny a začínajú im prázdniny.. do školy ani poriadne nechodia..
najťažšie školy sú podľa mňa medicína, architektúra, mat-fyz, možno aj žilinská.. potom ekonomika v bystrici.. a ďalej rozhľad nemám.
a od človeka to nezávisí..je jedno akí ste, v škole je toho veľa, niekto to zvláda niekto nie. Je len rozdiel v slovíčku "veľa".. v mojej škole je toho "veľa" ako v tej tvojej.. ako to už ľudia zvládajú je iná téma