Ako vnímate mužov, ktorí si lakujú nehty na rukách? Zdá sa vám to čudné? Ak hej, prečo? A kto podľa vás určil, že lakovanie nehtou musí byť výlučne ženskou záležitosťou?
By som chcela vidieť chlapa, ktorému sa chce lakovať si nechty okrem gayov a nejakých emo/punk/ghotic či jak sa tomu nadáva, čo si ich nalakujú na čierno :S
Mne sa zdá čudné, aj keď si lakuje nechty žena. Takže celkovo sa mi to nepáči, ale nech si lakuje nechty kto len chce bez ohľadu na rodovú príslušnosť.
Nech si robia, čo chcú
Asi by som sa nad tým pozastavila, lebo je to vec, čo bežne nevídať, ale ak sa im to chce, len tak ďalej, čím viac ľudí bude kašľať na nezmyselné stereotypy, tým skôr sa ich zbavíme
Všetko si to len ľudia vymysleli, tieto stereotypy. Napr. v prírode je to úplne opačne - samec sa naparuje, je pestrofarebný, veľký a samička len taká šedá myška. Potom keď si zoberieš niektoré profesie - napr. taký farár celý život behá zahalený v obruse a záclone a nikomu to nepríde divné. Jednoducho sú vytvorené pravidlá a kto sa ich nedrží je pre iných zvláštny. Taký život priemerného človeka - materská, základná, stredná, vysoká škola, práca, partner, deti, dôchodok, smrť. Muž - veľký, silný, odvážny, rozhodný, schopný zabezpečiť rodinu. Žena - krásna, krehká, jemná, milujúca, poslušná, starajúca sa o chod domácnosti, o deti, pripravená poskytnúť mužovi uvoľnenie.
@torpedo08 ale čo je na tom divné? Že sa s tým nestretávaš bežne vo svojom živote? Keby väčšina chalanov si teraz začala lakovať nechty, lebo by to bol trend, rovnako ako holenie, voňavkovanie etc. už by to nebolo divné?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Asi by som sa nad tým pozastavila, lebo je to vec, čo bežne nevídať, ale ak sa im to chce, len tak ďalej, čím viac ľudí bude kašľať na nezmyselné stereotypy, tým skôr sa ich zbavíme
Nedávno tu bolo že čo je no go vo vzťahoch. Tak toto pre mna jednoznačne.
Každopádne každý nech si nosí čo chce, pokial tým mna neobmedzuje, ale mne sa to ozaj nepáči.