Ahojte vedeli by ste mi odporučiť nejaký dobrý laptop na štúdium? (Architektúru). Rozmýšľala som nad asus zenbook 3, no neviem či je asus dobrá značka ďakujem za každú odpoved! (MacBook nemôže byt)
@kosmiklove poslali mi ale parametre mám mat musí byt windows 7 alebo vyššie, intel i5 (druha gen. Alebo vyššia), 8GB RAM, full HD, grafika: openGL 2.0,direct x 9.0.. asus nehučí veľmi?
@kosmiklove hovorí o architektúre, čiže tipoval by som že tam bude aj nejaký ArchiCad, resp. 3d modelovanie a vizualizácie.
čiže na 300€ písacie stroje by som to zas až nezrážal
Pretože ľudia si väčšinou urobia po svojom, ja sa mu nedivím... vyberú aj tak kokotinu... takže to je zbytočné... napíš na PCforum nie sem tam to ľudí ešte ako tak baví
Rozhodne áno. » www.kuponyzdarma.sk/okay-sk/... mac je strop to je snáď jasné, má fajn grafickú kartu a na grafické pracovanie a pdoobnéveci je priam ako vytvorený. Inak odporúčam značku Dell, ten ti dlho vydrží, cena nie je na pomer kvality vôbec zlá a máš zaručené, že to už fakt bude mašinka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ano asus je velmi dobra znacka
čiže na 300€ písacie stroje by som to zas až nezrážal
tie parametre si sem mohla dat hned
ale ja mam Lenovo Ideapad Y700 a spokojnost najvacsia