ja som sa zamilovala, po pravde este stale som, a uz si ani zivot bz neho neviem predstavit, je to to najkrajsie co sa moze na tomto svete, a v mojom, kazdom zivote stat, ... ale strach z toho ze by to mohlo skoncit skor nez by som chcela tu vzdy je, na zaciatku som sa bala az tolko ze som nevedela ako dalej, strach mizne... ale stale je.. nikdy clovek nevie co sa moze stat :/ .. no dufam ze nie, pretoze s touto laskou poctam na velmi dlho ..
@fleur1301 ďalší tag na teba ale musím úžasné, wow musím si to normálne skopírovať do dokumentov
aj keď som sa už sklamala, spadla, myslela som že nič nemá zmysel okrem lásky.. okrem neho.. postavili ma kamaráti , oprášila som sa žila som si ďalej dobre aj bez lásky .. a teraz som strašne zamilovaná, a nechcem myslieť na to čo bolo ako ma to potom bolelo, chcem si to užívať tu a teraz a keď spadnem, proste sa zas oprášim a pôjdem ďalej..
tak určitéééé aj ked najviac som sa dostala pre tie bezdovodne pocity šťastia ale raz sa naštvem a urobím prvý krok ked on je zbabelý...myslíte že mi stačí dôkaz ked mi povie že mam má rád? klamú o tom chlapi? ach jaj ...prepáčte za tie moje nemožné otázky .....obraňujem sa príslovím: Láska je ako presýpacie hodiny: v hlave málo, v srdci veľa.
aj ja som sa prvy krat sklamala, bol to moj najlepsi kamarat, v obdobi ked som nevidela zmysel zivota kvoli problemom, nie hociakym, po kamaratstve zacal robit hluposti, a veci co kamarati nerobia, omotal si ma okolo prsta... sluboval hory doly a na koniec ma odkopol, lebo si chcel vraj iba uzivat, neskor vysvytlo ze bol do mna zalubeny, len hlupy, bol este starsi odomna,no to mu na rozume nepridalo,nemozem ho vidiet od teraz, lebo sa mi zhnusil,ked som mala druheho zacal mi nadbiehat,a tahal ma do veci ktore som nechcela,... bola sklamana, nenavidela som cely svet.... neverila som v lasku, a zeby mohol po svete chodit daky normalny clovek, teraz si ma nasla laska a uz niekolko mesiacou som najstastnejsi clovek na svete ... fakt zalezi len na tom s kym, niesu seci rovnaky,...
@limetkajaja už? od teba počuť už? nechcem ťa urážať kvôli tvojmu veku alebo čo, ale musím ho spomenúť.. máš 15, predsa si nemyslíš že v tvojom veku nájdeš "pravú lásku"?
ja zastávam názor že človek sa musí čo najviac krát popáliť, aby vedel čo vlastne od vzťahu a toho druhého chce a vyžaduje a potom môže prísť niekto, kto stojí za všetko ja mám skoro dvojročný vzťah a aj tak si myslím že to nebude do konca života a vôbec mi to nevadí
Ja vám neviem ľudia, ale jedno viem na sto percent. Základom každého života je láska. Buď od rodičou,od frajera, kamarátou.... ale je.A aj keby som mala byť len na jeden ďeň zamilovaná, tak ako som, a potom trpieť....tak by sa mi to oplatilo. Vždy sa to oplatí nech ste zlomený ako koľvek, a nechcete si to pruznať a nikoho vidieť. Ale keby za vami došiel niekto, kto vas miluje a citite to z neho, a on vas pohladi, obime,pobozka, je to to najsladsie co sa na tomto svete moze stat. Laska je zazrat tejto ošklivej doby. Sice nieje v tej najkrajsej podobe, a nie vzdy ju ten druhy vie tak opätovať akoby sa vám žiadalo, ale je to krasne ak sa to podari. Najkrajsie,ale i najhorsie ked sa to nepodari... len treba dufat.
@najivna keď už máš takýto nick, mohla by si k tomu mať iný postoj
Nehnevajte sa na mňa, ale ja osobne neznášam názory, ako "neoplatí sa", "iba si ublížiš", "nakoniec ťa aj tak podvedie/sklame..."
Preboha, koľko máte rokov? 100???
Človek je tvor spoločenský. Potrebujeme spoločnosť, potrebujeme lásku a pocit, že sme pre niekoho dôležití. Kto tvrdí, že nie, buď oj*báva, alebo je asociál - a to nie je normálne, to je porucha.
Áno, aj ja som sa sklamala. Mala som priateľa, ktorý ma skoro zmlátil. Mala som aj alkoholika. Ale verím v lásku. Verím v ňu, lebo vidím dennodenne moju mamu s jej priateľom.
Po trojročnom vzťahu som bola skoro rok sama. Keby som túto lásku doma dennodenne nevídala, asi už tiež začnem byť skeptická, ale neprestanem veriť v to, že láska naozaj existuje. Neprestala som veriť a ona si ma našla (viac v mojom blogu). A po dlhej dobe, po tom, ako som bola sama, strácala vieru, veľa plakala, sa cítim šťastná.
Žít by se mělo ze dne na den a né jen přežívat na zítřek. Pokud se někdo zamiluje, měl by do toho dát všechno a nemyslet na to, jestli to je dobře, nebo špatně !!!! Lidi - žijete jenom 1 a příležitost si život zopakovat už tady nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
príbehy lásky bývajú smutné (hlavne tej neopätovanej), ale myslím že za to Šťastie aj keby je len chvíľkové to stojí
že každý deň sa vraciaš domov k niekomu, kto ťa vždy rád uvidí,
že niekomu na tebe skutočne záleží (vynímajúc rodinu),
že máš v niekom oporu, istotu,
že sa môžeš pritúliť do objatia, kde sa cítiš bezpečne vtedy, keď ti je zle, smutno, alebo ti niekto ublíži,
keď sa niekomu zapozeráš do očí a vidíš z nich lásku aj bez slov,
keď ťa niekto miluje takú, aká si - či už máš kilo navyše, alebo mastné vlasy ,
pocit, že pre niekoho si stredobodom vesmíru,
že si bez teba nevie predstaviť deň,
že hneď ako sa s ním lúčiš, nevieš sa dočkať, kedy ho znovu uvidíš,
keď si sama a cítiš sa poloprázdna a potom, keď si s ním, tak sa cítiš celá, "bezdôvodne" šťastná a pokojná,
pocit, keď zaspávaš niekomu v náručí,
keď ti dá pusu na líce, na vlasy, na čelo,
keď ťa pohladí len tak, keď ide okolo teba po chrbte, alebo ramenách,
a milión iných vecí, ktoré som ešte nespomenula...to sú veci na nezaplatenie. Nedajú sa kúpiť a nič iné, ako láska ti ich neposkytne.
Schválne som vynechala sex, vášeň, bozky....to môžeš mať v podstate s každým. Ale láska...to nie ♥
aj keď som sa už sklamala, spadla, myslela som že nič nemá zmysel okrem lásky.. okrem neho.. postavili ma kamaráti , oprášila som sa žila som si ďalej dobre aj bez lásky .. a teraz som strašne zamilovaná, a nechcem myslieť na to čo bolo ako ma to potom bolelo, chcem si to užívať tu a teraz a keď spadnem, proste sa zas oprášim a pôjdem ďalej..
a k teme...tazko povedat. sama nad tym uz dlhsiu dobu rozmyslam. asi sa dam ne bezcitny zivot plny telesnych pozitkov
(5 rokov dozadu)
od vtedy nic, ziadne skutocne city...ostal som chladny a prazdny
ja zastávam názor že človek sa musí čo najviac krát popáliť, aby vedel čo vlastne od vzťahu a toho druhého chce a vyžaduje a potom môže prísť niekto, kto stojí za všetko ja mám skoro dvojročný vzťah a aj tak si myslím že to nebude do konca života a vôbec mi to nevadí
@stexie súhlasím
@najivna keď už máš takýto nick, mohla by si k tomu mať iný postoj
Nehnevajte sa na mňa, ale ja osobne neznášam názory, ako "neoplatí sa", "iba si ublížiš", "nakoniec ťa aj tak podvedie/sklame..."
Preboha, koľko máte rokov? 100???
Človek je tvor spoločenský. Potrebujeme spoločnosť, potrebujeme lásku a pocit, že sme pre niekoho dôležití. Kto tvrdí, že nie, buď oj*báva, alebo je asociál - a to nie je normálne, to je porucha.
Áno, aj ja som sa sklamala. Mala som priateľa, ktorý ma skoro zmlátil. Mala som aj alkoholika. Ale verím v lásku. Verím v ňu, lebo vidím dennodenne moju mamu s jej priateľom.
Po trojročnom vzťahu som bola skoro rok sama. Keby som túto lásku doma dennodenne nevídala, asi už tiež začnem byť skeptická, ale neprestanem veriť v to, že láska naozaj existuje. Neprestala som veriť a ona si ma našla (viac v mojom blogu). A po dlhej dobe, po tom, ako som bola sama, strácala vieru, veľa plakala, sa cítim šťastná.