takze potrebovala by som radu a prosim seriozne A uprimne sa snazte pomoct ak to bude mozne )
Na pokeci som sa pred pol rokom spoznala s jednym chalanom ,proste padli sme si hned .Vymenili sme si po case aj cisla.a zalubili sme sa do seba.ja som es
ozvi sa určite, lebo si to časom budeš vyčítať. Možno len potrebuje čas, a možno si ty niečo prešvihla, neviem. Ale určite sa pokús ešte o kontakt. Ked sa už neozve, nechaj to tak -ty si urobila všetko. Jednoducho to skončilo, aj to sa stáva.
no proste sme sa nestretli ,lebo sme nemohli kedze on je z ineho statu (( ale chceli sme ..no sa to nejako nepodarilo .....a prosim nerozoberajte to ,ze to bolo len cez net a ze sme sa nestretli ..to nie je podstatne
ale ja neviem ,bojim sa ,ze ak on teda ma ma uplne uz na haku ,.ze sa strapnim preed nim ,a aj tak ,co by som mu mala napisat ????ja absolutne neviem ....ako zacat .....
@natalia62 reálne si predstav (keď je jak sa vraví, z iného štátu váš vzťah, či by fungoval... obidvaja by ste boli v strese čo robí ten druhý, či nemá niekoho lepšieho a bližšie...
viem o čom hovorím... neviem čo je on zač, ale ak nechce, tak sa neozve...
ak áno, tak áno.... ale tak skúsiť to môžeš aj ty... nič nestratíš
ale zase on tam len pracuje ,on kedysi zil tu ,,,,,ale uz sa sem moc nechce vratit ,ale to je jedno ,pretoze ja ho lubim stale ,lenze problem je v nom ,proste ma problemy sam so sebou da sa povedat ,a sam povedal ,ze ma nechce do toho zatahovat.NO mne strasne chyba ,ja cely mesiac som zufala ,ale teda neviem ci mu mam napisat nieco alebo nie ,alebo akou formou sa mu mam ozvat ???co napisat ???poradte
no mam realnych ,ako si to ty nazval,ale nikto ma nezaujima len ON :proste mi niecim pocaril ....a je jedno ci lubim jeho pisanie alebo co lubim ,proste len chcem aby som s nim ostala v kontakte ine ma nezaujima ,len on nechce ....a co teda robit .....
boze ,nerieiste tu dialku ani lasku ...ja len cchem vediet ci sa mam ozvat alebo co ???chapete ,tak prosim k veci odpovedajte ....dakujem a mne nejde ani uz tak o laske ,ale o to aby som vedela ako sa ma atd ,proste ostat aspon kamosi ked uz nic ine ....
keĎ si ho nikdy nevidela nemôžeš ho ľúbiť. znie to tvrdo, ale je to pravda a tým to pre mňa končí... radšej si dávaj pozor, aby si sa už nikdy na nete do nikoho nezaľúbila, je to blbosť. vysnívala si si ho a to nie je dobré. v reáli ľudia nie sú tak úžasní ako na nete, viem o čom hovorím, tiež som sa stretla s pár, na nete boli krásni, skvelí a potom som naživo zistila, že s nimi nič nemám spoločné... normálka...
no ak sa mu chceš ozvať, tak sa ozvi, veď za to nič nedáš... v každom prípade vzťah na diaľku je takisto hlúposť, pokiaľ sa nemôžete vidieť aspoň raz za dva týždne nemá to zmysel...
Keď ste sa nestretli tak to veľmi pravdepodobe láska nebola....možno už ma aj inú.
ale teoreticky ak uvažujeme že všetko je možné a že skutočne nemá inú len problém od ktorého ťa chce uchrániť tak sa mu ozívaj píš mu čo maš nové a podobne. Určite by mu bolo ľúto keby si prestala ale zase nepreháňaj to všetkého veľa škodí...
ahojte..chcela by som sa opytat...pre niekoho mozno trapnu, ale pre mna dolezitu otazku.... dievcata.... vadi vam,alebo vadilo by vam, ak by mal vas partner v telefone obrazky inych ,,sexi zien,,??? (herecky,modelky...)pretoze mne to vadi...tak chcem vediet ci som jedina taka deformovana, alebo ci je niekto kto ma rovnaky nazor na to.....dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
viem o čom hovorím... neviem čo je on zač, ale ak nechce, tak sa neozve...
ak áno, tak áno.... ale tak skúsiť to môžeš aj ty... nič nestratíš
nelúbiš jeho, lúbiš jeho písanie (ako tu bolo povedané kedysi)
@natalia62 z iného štátu??!! omg to nemá zmysel vážne
no ak sa mu chceš ozvať, tak sa ozvi, veď za to nič nedáš... v každom prípade vzťah na diaľku je takisto hlúposť, pokiaľ sa nemôžete vidieť aspoň raz za dva týždne nemá to zmysel...
ale teoreticky ak uvažujeme že všetko je možné a že skutočne nemá inú len problém od ktorého ťa chce uchrániť tak sa mu ozívaj píš mu čo maš nové a podobne. Určite by mu bolo ľúto keby si prestala ale zase nepreháňaj to všetkého veľa škodí...
bože ! aj tak tú herečku nikdy nebude mať, lebo má teba tak klídek bože ... chalanom sa môžu páčiť desiatky báb, ale ľúbi len teba ( teda ak ťa ľúbi )
bodka
a čo sa týka diskusie .. moja reakcia :
...