ja vždy budem radšej milovať a byť milovaná ako sa hnať za peniazmi... jasné, že aj ja si chcem nažívať materiálne dobre, ale keď budem sama, čo z toho budem mať?? užívanie si človeka baví iba určitú dobu...
dlho som rozmyslala...asi 2minuty a dosla som na to ze radsej peniaze..laska, ked uz tak laska ku kamaratom, k rodine a tak..na taku "obrovsku" lasku neverim..
Radšej budem bohatá a bez lásky. Veď lásku si môžem zaplatiť... a v podstate, ak by som bola v NECHUTNE bohatá, stačila by mi len sexuálna rozkoš a tá sa tiež dá dosiahnuť zaplatením.
@gothicpoethic lásku si teda nemôžeš zaplatiť... môžeš si zaplatiť iba predstieranie, faloš a klamstvo.. čo máš z toho, že máš nejakého chlapa, ktorý ťa klame, nemá ťa rád a podvádza ťa kade chodí?
neviem či by si dovolila samej sebe takto hlboko klesnúť
čisto teoreticky keď sme pri tom, láska sa dá "kúpiť" nepriamo... predstavte si napr. že všetky tie sexi veci, parfumy a neviem aké veci čo sa používajú k "zbaleniu" opačného pohlavia sa kupujú za peniaze
@johnny89 neviem si predstaviť, že môj drahý minie parfém a ja sa naňho vykašlem...
predsa sa nezaľúbiš do parfému, ale do človeka ako takého..človek si svoj charakter, vlastnosti a názory nekúpi za peniaze.. a ty sa nezalubis do parfemu, ani do tricka ktore ma na sebe-teraz hovorim o takom tom ozajstnom zalubeni a nie nejakom pubertalnom - ale zalubis sa do cloveka ako osobnosti...
@petika hej, to máš pravdu, ale napr čisto teoreticky človek ten charakter názory a podobne má, len napríklad nemá za aké peniaze pomaly pozvať babu ani na pizzu, a povedzme že ona, tá čo sa mu páči je moc rada keď sa značkovo oblieka ale na to on už vonkoncom nemá...
pointa je proste v tom, že treba aj peňazí, aj lásky... vždy je pravda kdesi v strede, najlepšie je mať trošku z oboch, hlavne aby nechýbalo.. !
ale proste mne sa hnusí tá mysšlienka, že by som mala za lásku platiť..
skúsme sa to sformulovať tak, že peniaze sú činiteľom s istou váhou ale nie činiteľol najdôležitejším.. aj keď.. peniaze sú proste potrebné na všetko...
v niektorom vzťahu viac, v inom menej (samozrejme nerátame vzťah pre paniaze )
@petika tak sme sa predsa len dohodli, proste aj na vzťah tie peniaze treba.. aj keď dakedy len drobné ale treba predsa keď chalan pozve babu na zmrzlinu/pizzu/večeru nebude od nej chcieť aby si ju platila sama a tá druhá vec,baby si kupujú veľa oblečení aby sa zapáčili chalanom... aj keď sa to zdá dakedy divné, napr kamoška povie že nemá nič na seba, a pritom má doma o 10 tričiek viacej ako ja alebo viacej topánok (mne stačia len jedny poriadne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
neviem či by si dovolila samej sebe takto hlboko klesnúť
A vieš čo ti napíšem? Áno, vedela by som tak hlboko klesnúť.
predsa sa nezaľúbiš do parfému, ale do človeka ako takého..človek si svoj charakter, vlastnosti a názory nekúpi za peniaze.. a ty sa nezalubis do parfemu, ani do tricka ktore ma na sebe-teraz hovorim o takom tom ozajstnom zalubeni a nie nejakom pubertalnom - ale zalubis sa do cloveka ako osobnosti...
pointa je proste v tom, že treba aj peňazí, aj lásky... vždy je pravda kdesi v strede, najlepšie je mať trošku z oboch, hlavne aby nechýbalo.. !
je pravda že je dobré mať z každého niečo...
ale proste mne sa hnusí tá mysšlienka, že by som mala za lásku platiť..
skúsme sa to sformulovať tak, že peniaze sú činiteľom s istou váhou ale nie činiteľol najdôležitejším.. aj keď.. peniaze sú proste potrebné na všetko...
v niektorom vzťahu viac, v inom menej (samozrejme nerátame vzťah pre paniaze )