ahojte, ako zistim ci chlap ku mne nieco citi, ked si s nim zatial iba pisem cez pokec? mame spolocne zaujmy a vzdy si mame co napisat od vecera az do neskorej noci...
pravdu máš, keď si s ním zatiaľ píšeš len cez pokec, tak o ňom nevieš naisto absolútne nič. stretni sa s ním, ak bývate blízko seba, stretávaj sa s ním častejšie. a keď bude k tebe niečo cítiť, a zároveň ty k nemu, ono to nejak vyplynie z toho všetkého.
ale ak mám reagovať na nadpis, láska cez internet by sa nemala volať láska. to je kravina proste. chceš milovať človeka, nie klávesnicu...
@amedee aké nič? sama som "vzťah cez internet" zažila...kým sa nepoznáte osobne to nie je nič, a nemusíš sa chovať ako malé hysterické decko len preto že ti niekto povie pravdu
@qwedsayxc Ja netvrdím,že som staršia, múdrejšia,vyššia alebo čo Len, sa mi rozum pozastavuje nad tým teda,teraz neviem či nad tým že nevie rozoznať internet od reality alebo nad tým aký má výberový slovník O.o
@33 zhnitu hrusku nenaucis moresom ale vysvetlis mi co vyriesis tym, ze sa budes pri nej zdrziavat a hucat na nu vulgarizmy? zhnitu hrusku treba radsej obist a preto pá pá... aj by som ta mozno obhajovala keby si sa tu takto nezacala cinit, ale toto je uz len tak smutne smiesne
ale ja ti odpoviem normálne : tak ako ti napisali ostatní, ktorým si za to vynadala, tak ti to napišem aj ja- musite sa stretnut, cez pokec sa nič zistit neda, pretože ste sa nikdy nevideli, tak nevieš, či ne sa nepretvaruje alebo tak. Ako na tvoj vek by som povedala, že to by ti došlo aj samej. Ale v pohode ja ti držim palce každopadne xD
@amedee presne akože ja som sa bála tvojej pomsty a bála som sa že das aj na moj nick nejaky taky rym ,tak som radšej odpovedala normálne, rozumies.....mošete si wšetciii ZobRaaat z0 mŇa priklad!!!!ha!
mohol si ťa obľúbiť ale nemyslím že by mohol cez net niečo hlbšie cítiť.... a mimochodom, však sa ho opytaj? bože miesto zakladania fór typu: "čo si o mne mysli?" ... "čo citi?" ... "čo sa mu sniva ? " a podobne.... by ste sa ľudia radšej tých dotyčných mali na to opýtať.....
@amedee Miláčku,už dosť prosím. Vyjadrila som svoj názor na ktorý si myslím,že mám právo. Nauč sa zniesť aj kritiku,fakt si mierne zaostalá na svoj vek.
@laurikaaa pu pu pu ty si zaostalá s twojim nickom a EMO láskou + naozaj krásny citát maš v profile toho stareho tlsteho illuminata brawo laurikaaa pičurkaaa
@amedee ano presne thaaak !! každý trz povinne jednu šaloČkúú čajiquuu !
a povedz mi ešte o tom chalanovi čo si s nim pises, ako dlho si pisete??? byva od teba daleko??? miluješ ho vazne??? mate spolu aj ako nejaky vztah taky, alebo si len tak pisete take no hh xapes ne?? ako toto su podla mna ako dost dolezite informacie, ktore mozno pomozu aj ostatným normálnym birdzákom jak ja aby ti poradili normálne, nie jak títo zákeráci, čo si robia len srandičky xD..
@qwedsayxc tak ja som odpovedala a až potom som čítala komenty a teraz lutujem že som niečo povedala
@amedee však dobre ja tým len chcem povedať že najlepšie o nejakom človeku niečo zistíš ked sa ho to opýtaš...iný ľudia ti nepovedia čo ten daný človek cíti...len toľko
@amedee@18miki18@laurikaaa@candy36 a ďalší choďte všetci do piče ale v dobrom bože tu vznikajú vojnové polia a ja by som sa snim nestretla čo keď to je uchyl
@18miki18 .....a @amedee už ťa všetci ignorujú vzhladom na tvoje primitívne správanie akože "19" ročnej ženy...takéto IQ nemá ani húpací koník...ty si ho porazila ( menšie )
@paulinka24 Ale ale dalšia šlapka sa tu objavila pawlinka ty newieš že slniečko nemožeš bozkawať 15 rokow maš a ideš do staršich. skowaj sa niekde aj s twojimi pizdami akože umelkyňama. su to illuminatske kurwy a hotowo a ty by si chcela byť oni čooo
@amedee roky nie sú dôležité ale správanie sa človeka čo ty ani to nemáš....lutujem ťa...a ak vobec máš 19 rokov tak dovi dopo...čo to je za retardáciu....
@paulinka24 ja wiem gramatiku ale robim to naschval aby to malo grady ked chceš napišem ti tu wšecko celeho dostojkurewskeho a ty o tom newješ že tvoje idolky fajkuju fejkuju starym illuminatom a ty si ich pušťaš do kotrby a potom si jak neboha tetka owečka candyka
@spiralfaust ty si to ešte furt nepochopil že takto sa nesprawam wonku v bradawiciach len na birdzi cvikli pre wybitie energie a zwyšenie chudatko anime boy chod si pozrieť smutne anime radšej
@amedee ''naschvál'- mi vieme že si zaostalá ,neskrívaj sa predtým,priznaj si to,povedz čo ťa trápi dievčatko,sme tu pri tebe !! Držíme ťa,len neskoč ! A teraz budem važne uprimna: Hanbi sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
154 komentov
ale ak mám reagovať na nadpis, láska cez internet by sa nemala volať láska. to je kravina proste. chceš milovať človeka, nie klávesnicu...
Sme ju nasrali
@amedee kurwiť, ty šHi na pokeCíQ vhodňuČká cmuČiQ
@laurikaaa moment, idem zmerať
Ale jak tak koukám tak je zatim jenom cikán
Pekne sa ukludnite oboje a @18miki18 ty tu radsej nepís lebo ta bitka bude fakt...
Co keby sme sa vrátili späť k téme?
Ludia ja musím mať prehlad o vsetkom, a je tu 35 komentov, pridám koment a 47!!!
Takže sa nehádajte a pomaly píste aby som stíhal čítať, JASNE???!!!
Lebo nastupim na scenu ja, v každej ankete čo založíte začnem vulgárne nadávať a budete mať po anketách... !!
čo si snáď chcela počuť, "ó áno, miluje ťa a zajtra ťa cez pokec požiada o ruku"?
ale ja ti odpoviem normálne : tak ako ti napisali ostatní, ktorým si za to vynadala, tak ti to napišem aj ja- musite sa stretnut, cez pokec sa nič zistit neda, pretože ste sa nikdy nevideli, tak nevieš, či ne sa nepretvaruje alebo tak. Ako na tvoj vek by som povedala, že to by ti došlo aj samej. Ale v pohode ja ti držim palce každopadne xD
toto bude výbuch zlosti!
@amedee teraz ty tuto tému admin len zbytočne vymaže, ...
66 komentov a kolko ich tu bude ked dopísem tento komentár?
Polovicu som nevidel kurvatstvo...
Vsak toto forum už nie je o žiadnej láske cez internet, skôr o hádke cez internet...
Počuva ma vôbec niekdo?
a povedz mi ešte o tom chalanovi čo si s nim pises, ako dlho si pisete??? byva od teba daleko??? miluješ ho vazne??? mate spolu aj ako nejaky vztah taky, alebo si len tak pisete take no hh xapes ne?? ako toto su podla mna ako dost dolezite informacie, ktore mozno pomozu aj ostatným normálnym birdzákom jak ja aby ti poradili normálne, nie jak títo zákeráci, čo si robia len srandičky xD..
@laurikaaa bude písať komenty a @amedee bude na ne reagovať...
Ak to bude este chvílu pokračovať zachvílu je tu 180 komentov...
Teraz si celý birdz na teba vytvoril asi taký názor ako má na mna...
Vsak na teba ide najviac utokov, ale tebe je to jedno ne?
Aj ked nie, musí ti to byť jedno! Lebo ja chcem hádku!
Musíte dať aspon 180!
Hentá brzda čo nevie kde je sever je mi fakt ukradnutá, no (bohužiaľ) ja jej nie
@amedee však dobre ja tým len chcem povedať že najlepšie o nejakom človeku niečo zistíš ked sa ho to opýtaš...iný ľudia ti nepovedia čo ten daný človek cíti...len toľko
@qwedsayxc by ma zaujímalo ako vyzerá kokot ako ty v reale
Kedže ty nie si kokot...
candy laury
to su kundy
péra berou
céčka serou
Debilita fakt nemá hraníc.
Tlieskam.