Láska je ako cigareta, ked zhasne zapali sa ina...
nasla som raz jeden citat: Láska je ako cigareta, ked zhasne zapali sa ina...
a preco mne sa ju nikdy ziadna nedari zapalit???
prave teraz som odisla z jednej rodinej oslavy a bol tam jeden chalan ktori sa mi paci ale neviem ci sa mu aj ja....po
niekomu sa podarilo po dlhom case zapalit cigaretu a poriadne vdychnut
Sympatie tam su,ale chce to cas,este vela vzajomnych rozhovorou a spoznavania a potom mozes zacat uvazovat o tom,ci ho poznas dost dobre nato aby si s nim vkrocila do vztahu.
Prečo si sa s ním nedala do reči? Nič neporiešiš keď sa budeš báť a len na neho dívať.... Ale.... keď ste boli na rodinnej oslave- nie je ti to rodina?
...ja ti asi velmi dobre neporadim.. kedze take veci ja neriesim.. ale co sa týka toho vekoveho rozdielu.. myslim ze nie je nejaký veľký... a je dobre známe ze dievcata by si mali hladat starsích.. (samozrejem sa to netýka 12 rocných holiek.. )...
@16 hladat starsich? ano je to zname a je dobre zname aj preco si hladate starsich
typicky kurevsky nazor...
a ak narazas na to, ze zenske su rozumovo dopredu (ako sa hovori o 2 roky) tak ta velmi rychlo mozem vyvliect z omylu...
zeny sa vyvyjaju zhruba do 16. roku zivota a muzi do 21. z tohto faktu si to zeny nadherne odvodili, ale nejako zabudaju na to, ze tento fakt je iba z fyzickeho hladiska. v praxy to znamena, ze rozumovo sme na tom rovnako, pretoze svoj rozum si pestujeme ucenim a skusenostami a ako vieme jeden rok muza trva rovnako ako jeden rok zeny a ziadnou logikou neviem prist na to, ako zeny dokazu 21 rocne skusenosti vtesnat
do 16-tich rokov...
btw. ked sa tak pozeram na tie dnesne babenky, nepripada mi
, ze by mali vobec nejaky rozum...
takze takymito tvojimi faktami akurat zenske ako ty zakryvaju to, ze si stareho kokota najdu koli peniazom a autu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Sympatie tam su,ale chce to cas,este vela vzajomnych rozhovorou a spoznavania a potom mozes zacat uvazovat o tom,ci ho poznas dost dobre nato aby si s nim vkrocila do vztahu.
Inak na 17 rocnu mas pekny zmätok v hlave....
typicky kurevsky nazor...
a ak narazas na to, ze zenske su rozumovo dopredu (ako sa hovori o 2 roky) tak ta velmi rychlo mozem vyvliect z omylu...
zeny sa vyvyjaju zhruba do 16. roku zivota a muzi do 21. z tohto faktu si to zeny nadherne odvodili, ale nejako zabudaju na to, ze tento fakt je iba z fyzickeho hladiska. v praxy to znamena, ze rozumovo sme na tom rovnako, pretoze svoj rozum si pestujeme ucenim a skusenostami a ako vieme jeden rok muza trva rovnako ako jeden rok zeny a ziadnou logikou neviem prist na to, ako zeny dokazu 21 rocne skusenosti vtesnat
do 16-tich rokov...
btw. ked sa tak pozeram na tie dnesne babenky, nepripada mi
, ze by mali vobec nejaky rozum...
takze takymito tvojimi faktami akurat zenske ako ty zakryvaju to, ze si stareho kokota najdu koli peniazom a autu.
normalnej babe v zivote na veku zalezat nebude...