myslim ze kazdy ma zlomene srdce alebo zlu skusenost...nemyslim si ze laska nieje krasne ale viac si znej pamatame zle spomienky ako tie pekne asi preto ze ked stratime milovanu osobu...tazko zabudnut........
vecsinou sa mi v laske nedarilooo..teraz uz ano.ale ked si predstavim,ze by sa to malo skoncit,tak uz nikdy nechcem byt skutocne zamilovanaa.asi budem moccc arogantna
mas uplnu pravdu ja si zo vstahou pametam vecsinou iba tie zle spomienky ako hadky, podvody a klamstva ale myslim si aj ze ak ta nejaky chlapec podvedie alebo nejako oklame tak to laska asi nebude
Ahojte:o)potrebovala by som poradit...poznam jedneho chalana,ktory ma mal rad,povedal mi to,ale stalo sa,ze som sa s nim bozkavala a od vtedy je iny...a videl ma aj s inym chalanom,viem ze to bola chyba...ale mam ho rada,ale neviem ako zistit,ci mu na mne este zalezi ... vzdy sa na mna pozera, ale ked sme sami dvaja,len sme ticho...nedokazeme akosi spolu komunikovat aj ked v skupine to ide vpoho...ja neviem,potrebujem vediet,ci ma ma este rad...
Najhoršie je, keď ten daný človek (akože z lásky) odíde len tak, bez jediného slova, nič nevysvetlí... to vie strašne bolieť, pripadá mi to ako sebectvo, zbabelosť a arogancia
ja neviem...asi je ten chalan ktory ta trapi..zroneni stej jednej chyby a boji sa co bude zas...alebo nevie ako je to u teba....poznam aj chalanou co potom beru baby ako poistky ak si nenajde inu tak ma teba..ale to nieje tvoj pripad
Laska je imho to najkrajsie, co moze cloveka stretnut, aj ked casto boli, ale prava skutocna laska musi boliet, bez toho by to nebola laska a clovek, ktory lasku nikdy nezazil, musi byt strasne nestastny, ta bolest z lasky nie je nic oproti tomu, co zazivaju ti, ktori nikdy neboli milovani a hlavne ti, ktori nikdy nemilovali, verte tomu
Kto miluje, trpi, ale kto nemiluje, ten nezije a trpi este viac
Laska je pekna, ked si s milovanou osobou, ale aj bolestiva, lebo ked nemozes byt s clovekom, ktoreho mas strasne moc rada, v tej chvily ti to pripada ako to najhorsie na celom svete, na nic ine nemyslis, len na tu osobu, ktora ti dala (dajme tomu) zbohom a moc to trapi ale taky je svet
hm....ak niekoho milujes vies iba zabudnut a proste milovat ale ak prides o milovanu osobu places a hnevas sa na vsetko ...ak ta zrani niekto kto bol preteba vsetko..nemozes mysliet na beh poluke..to sa neda
Ved o tom to je, nemoze byt vsecko ruzove.Laska so sebou prinasa aj to zle to je na tom to rizikove ale zase na druhej strane stoji za to pustit sa do toho a nechat sa unasat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
podla mna je to pekne... a aj zle veci nas posuvaju vpred
nic nie je dokonale a laska uz vobec nie, ale tie krasne chvile podla mna uplne vyvazuju tie, co tak krasne nie su...
Kto miluje, trpi, ale kto nemiluje, ten nezije a trpi este viac