ľúbim jedného človeka , a ten človek má tiež rád mňa lenže nemôžeme byt spolu . Ten človek je o 5 rokov starší ako ja takže keď ja mám 13 tak tá osoba má 18 . Ja viem pomyslíte si že ma chce len využiť na sex a tak . Lenže ja tú osobu už poznám 3 ro
ja by som to tolerovala, ak je naozaj medzi vami nejake silnejsie puto, co je teda naozaj trocha neobvykle medzi 13 a 18, tolerovala by som to a priala vam to, ak by vas to robilo stastnymi, preco nie...
5 rocny rozdiel neni tak vela..skor to cesko je problem..a inak ked sa kamarati pytaju ze kedy sa uz date dokopy tak kto je teda proti?ale moze ti to byt jedno podla mna hlavne ze sa lubite len to stahovanie to moze dost skomplikovat..
nič proti ale sa spametaj, 1. - mi tu chces tvrdit ze ho lubis od 11. pane boze sak to sa neda , a v 13. pochybujem ze sa da aj vobec nejako lubit
2. sak ma 18., sa na teba vysere z vysoka, to musi byt riadne decko, ved on pôjde na vysku a tak, pochybujem ze bude cakat na nejaku 13, - rocnu 5 rokov
3. spolocna buducnost, pomoooc, to je presne tak ako sa deticky v skolke dohoduju svadbu, jezis maria,
Myslis, ze je to problem len(hlavne) koli 5 rokom? No je to dost ale za par rokov..... 20 a 25 tak akurat Ale no je to dost teraz... Neviem, no drzim palce, nech to dobre skonci
Dolezita mentalna vyspelost , prepac ak sa ta dotknem , ale pride mi to celkom divne ze 18 rocny chalanisko sa dokaze buchnut do 13 ky. Nic proti kazdy sme bol v takom veku , ale nad takym niecim ako dlhodoby vztah som vtedy vobec nerozmyslal.
podla toho ako pises mi pripadas vyspelejsia ako moje 16 rocne kamosky...boze 5 rokov no a co? sak nejaka 14 rocna tu pisala ze je tehotna so svojim 23 rocnym frajerom...dajte sa dokopy a uzivajte si chvile spolu pokym nepojdes do ceska...ak zostanes v tom cesku natrvalo radsej zostante len kamosmi...
čo ja viem ono to je písané tak... vyspelejšie ako na 13 ročnú ...čo ti mám povedať to česko je fakt sila... a tomu nerozumiem... od 11 ho poznáš a ľúbiš? také je to...čudné...
a co ako 5 rokov nie je take strasne.. horsie by bolo 20. teda nebolo horsie ale to by vyznievalo viac blbo.. a nebran sa citom zbytocne si to potom mozno budes vycitat.. ber zivot taky aky je... hotovo. uzi tych par krasnych chvil kym odides a aje
No ... tka asi ked takto rozmysla nebude az take "decko" (sice ja mam co hovorit ale to nechajme teraz tak No ak sa mate radi ..a on ti tak dokazuje ze ta ma rad ... tak by to malo vyjst ... lenze co k si z teba robi srandu(neviem potrebovala by som vediet viac)
6. podla mna by si sa skor mala spamatat ty...si nejaka moc mudra....a autorke by som len tolko napisala, ze na veku castokrat vobec nezalezi..hlavne co sa takychto situacii tika...takze hore hlavu a pusti sa do toh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. sak ma 18., sa na teba vysere z vysoka, to musi byt riadne decko, ved on pôjde na vysku a tak, pochybujem ze bude cakat na nejaku 13, - rocnu 5 rokov
3. spolocna buducnost, pomoooc, to je presne tak ako sa deticky v skolke dohoduju svadbu, jezis maria,
sa spametaj
a ten 5 ročný rozdiel nič neznamená