boze vy sta ale hnusni obcas ved sa normalne pyta chlapec...
a k teme-ja by som ti poradila zabudnut na nu,pretoze taketo vztahy nikdy dlho nevydrzia,hlavne v takomto veku(teraz sa ta nesnazim zosmiesnovat ani nic).Ja som mala jeden take vztah a vydrzalo to sice 8 mesiacov ale natrapila som sa dost....
ja si myslim ze to nema zmysel ... ale ak ju mas tak veelmi rad tak chod na strednu niekde blizko jej bydliska na intrak ... ale osobne by som to nerobila
My normálne fungujeme už rok a vidíme sa tak raz za mesiac...a vždy sa na seba strašne tešíme a o to viac sa ľúbime takže si nemyslím že to nemá zmysel....
Ja som mala taky vztah pol roka ale potom som zistila ze to asi nema zmysel a ukoncili sme to . Ale ked sa lubite tak to urcite stoji za to aspon to skusit .
Kamarátka má priateľa tiež ďaleko, chodí za ňou každý víkend a keď môže tak aj mimo tohto času, sú spolu už takmer dva roky ak si dobre spomínam a majú úžasný vzťah
medzi mnou a mojou laskou je 170km a funguje nam to viac ako 8 mesiacov, priznavam ze to mame lahsie lebo moj partner je starsi, ma vlastne auto aj byt, a ja uz som tiez skoro dospela, no zo zaciatku sme sa videli max. cez vikendy...ked sa lubite a OBAJA ste ochotni bojovat za lasku, tak niet o com...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a k teme-ja by som ti poradila zabudnut na nu,pretoze taketo vztahy nikdy dlho nevydrzia,hlavne v takomto veku(teraz sa ta nesnazim zosmiesnovat ani nic).Ja som mala jeden take vztah a vydrzalo to sice 8 mesiacov ale natrapila som sa dost....
Takže podľa mňa diaľka nie je až takou prekážkou