Laska na dialku??ci to radsej wzdat??..uz nvm co robit...
lubi ma...aspon to teda tvrdi...dlho sme sa nevideli lebo pol roka bol v zahranici..potom sme sa raz videli..posledne 3 mesiace sa musel vela ucit lebo robil komisionalky kedze tu dlho nebol a potom maturoval taze velmi na mna nemal cas stale sa ucil a po
Hmmmmm máte to dosť zložité....neviem..asi to s tebou nemyslí tak vážne keď ťa stále opúšťa..znova a znova....vieš kebyže si zarobí a potom sa k tebe vráti tak je v pohode...ak by chcel nájde si brigádu aj na slovensku viem že je to tu dosť nakkt a v tých peniazoch je to dosť rozdiel..ja neviem..skús myslieť trocha aj na seba ( viem že je to ťažké ) proste si to zober takto..buď budeš trpieť dlhé roky s ním že ti bude stále odchádzať alebo budeš trpieť sama síce to nejaký čas potrvá ale potom by to malo prejsť....alebo ...( a toto je asi lepšie riešenie) mu proste povedz že chceš aby ostal s Tebou...buď sebecká!!! nieje vôbec s Tebou tak si ho trocha uži...prácu si môže nájsť prakticky hocikedy...vieš..preto ste spolu..aby ste boli spolu a neboj ak sa milujete tak to zvládnete
4. najhorsie je na tom to ze si nedokaze najst cas ale strasne ma lubi to viem na stopro ze ete ziadnu tak nelubil...on je uz proste taky ze si nedokaze najst cas..
7. heh byt sebecka...ja neviem byt sebecka!!to myslim uplne vazne..ked mi povedal ze kvoli mne zostane ak to cem tak som zacala mat vycitky ze ja necem aby kvoli mne zostal...mozno to je zvlastne ale je to tak..cem aby bol stastny..velmi ho lubim..
12. tie sladke reci ma udrziavaju pri zivote poslednych 9 mesiacov...nenecham si ich len tak vziat a nesu to len reci ja ho poznam..myslim ze dam na 7. a budem sebecka..musi ostat pri mne nenecham si odist cloveka ktory ma vie jediny potesit a len pri nom sa citim akoby nic ine neexistovalo...
13. vela stastia... Sama musis padnut na dno, ach skoda, skusenost je neprenosna.
Este detail, ako mu chces zabranit aby neodisiel , je predsa slobodny moze si robit co chce a doteraz si mu problemy nerobila, ked povedal,ze nema cas,tak si to akceptovala. Prepac ale pekne zneuzil tvoju naivitu...
musím sa prikloniť k názoru 14. viem že toto čo robím sa nazýva protirečenie ale to sa mi stáva..ide o to že na vec môžme mať viacero pohľadov...ja som ti napísala ten pozitívnejší...mala by si uvažovať nad tým čo je napísané v názore č.14....ale...to Ty si tá ktorá ho pozná takže by si mala vedieť či ťa opúšťa preto lebo mu to tak vyhovuje alebo preto že naozaj musí alebo si chce zarobiť...
14. raz som na dno padla..aa on ma vytiahol spat hore..neskutocne im pomohol..a precitaj si vyssie..ze som mu povedala aby nesiel tak nepojde lebo nechce aby som bola smutna ked budem bez neho..ano akceptovala som to lebo..nevem preco proste som akceptovala lebo som myslela ze to bude ted lepsie nevedela som ze planuje zas odist..no on to ani neplanoval ale sa to trochu zmenilo..mozno by vela ludi nevedelo byt tak tolerantni ako ja ale ja som taka asi preto bol stastny ze ma ma lebo vela dievcat by ho uz poslalo niekde...
15.je to preto ze si chce zarobit ale nemusi ist a vyzera to tak ze nikam nepojde..
Tak to držím palce..aby ste boli konečne spolu a šťastní zaslúžiš si to ...obaja....tak držím palce ...a prípade keby chcel zas niekam odísť tak by ste si mohli niečo nájsť spolu..teda ak by si chcela aj ty pracovať
17. heh dakujem..aale on uz ma prazdniny kedze zmaturoval a ide pracovat uz teraz niekedy..aa ja mam ete skolu cize asi nic zo spolocnej prace ale dobry napad len bohuzial nerealny..
16. Ak mu chces davat stale dalsie a dalsie sance ,tvoja vec.
Ak dokaze vzdat sa zahranicia a najst si pracu tu doma,aj kvoli vam,tak to bude fajn, Bude to naznak zmeny,ktoru sluboval. Ak prestane vraviet o zmene ale ti ju i dokazovat,tak mas vyhrate...
Mne je to jedno,prajem ti aby vam to vyslo.
Ale aj vzhladom k tvojmu veku,by som bol opatrnejsi...bud stastna
19. no sak prave..ked mi dokaze ze to mysli vazne a nebude len o tom hovorit..budem stastna ked ne..bdue konec aj ked to vobec necem..och no diky vam za nazory dufam ze bude setko oka..
24. nic nic jooj pisem do blbeho fora..sory ludia...
aale zajimavy pribeh..ja tiez som svojho chalana dlho nevidela..chvalabohu len ze mi nikam neodchadza.. drzim palce aby ti to s nim vyslo tak aby ste boli spolu
29. podla zakona ano..ale podla zakona je aj to ze pod 18 sa nema pit pod 15 sa nema jebat...a tak..vynimka potvrdzuje pravidlo..aa nekedy ma clovek 21 a sprava sa ako decko a nekedy 16 a sprava sa trochu starsie na svoj vek...
Veď to je strata času s takýmto človekom. Nikdy nebudete spolu, pretože on si nevie určiť priority a nedokáže si nájsť čas ani na to, aby bol s tebou. Nestrácaj čas, nechaj ho a užívaj si ďalej život. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mam presne takyto problem..co uz..zijem..dako..tazko ale dako..
Ja by som to nechal tak,pretoze ak si na seba nedokazete najst cas tak je to o nicom.
Vidis,ze si stale najde nieco prednejsie...
Ako nehovorim,by sa na tu pracu vykaslal,ale asi to sam posral,ked si s tebou zacal,kedze vedel,ze povinnosti mu nedovolia s tebou byt.
A inak ked sa chce vsetko sa da,ty si sa snazila,ale on si ten cas nechce najst..najlepsia rada..zabudni!
Tazke,ale najlepsie riesenie,vazne...mal som nieco podobne,takze viem o com pisem.
7. heh byt sebecka...ja neviem byt sebecka!!to myslim uplne vazne..ked mi povedal ze kvoli mne zostane ak to cem tak som zacala mat vycitky ze ja necem aby kvoli mne zostal...mozno to je zvlastne ale je to tak..cem aby bol stastny..velmi ho lubim..
Prestan verit tym sladkym slovam a vrat sa spät do reality... nechaj ho tak.
Ak lasku mysli uprimne,nech ti ju doakze.
Reci sa vravia,chlieb sa je.
Este detail, ako mu chces zabranit aby neodisiel , je predsa slobodny moze si robit co chce a doteraz si mu problemy nerobila, ked povedal,ze nema cas,tak si to akceptovala. Prepac ale pekne zneuzil tvoju naivitu...
15.je to preto ze si chce zarobit ale nemusi ist a vyzera to tak ze nikam nepojde..
Ak dokaze vzdat sa zahranicia a najst si pracu tu doma,aj kvoli vam,tak to bude fajn, Bude to naznak zmeny,ktoru sluboval. Ak prestane vraviet o zmene ale ti ju i dokazovat,tak mas vyhrate...
Mne je to jedno,prajem ti aby vam to vyslo.
Ale aj vzhladom k tvojmu veku,by som bol opatrnejsi...bud stastna
aale zajimavy pribeh..ja tiez som svojho chalana dlho nevidela..chvalabohu len ze mi nikam neodchadza.. drzim palce aby ti to s nim vyslo tak aby ste boli spolu