Len včera som sa vrátila z dovolenky a zaujímalo ma či aj vy ste si na dovolenke našli nejaké tie "letné lásky". Ja som sa začala baviť s jedním Tunisanom bol animátor v našom hoteli bol hrozne milý a teraz na neho nemôžem prestať myslieť neviem ako sa vr
kde si bolaa? Ja som sa pred včerom vrátila z Tuniska tiež ..a mali sme fajnových animátorov ale ja som si vybrala vedúceho hotelu ....a čašníka z jedálne.....a plavčíka .. ...aaa neboj , týždeň alebo dva a vrátiš sa späť do reality
@mia246 Mahdia hotel Thapsus Ja nemôžem prestať myslieť keď si len spomeniem rozplačem sa ako decko proste viem aký sú Tunisania odháňala som ich od seba jedna radosť a to si myslím, že vyzerám strašne ale on bol hrozne milý netlačil na mňa hrozne mi to chýba naše večere preležané na pláži a pri bazéne
@mia246 jj 1 prípad z 1000 ...pravažná valná väčšina týchto letných lások je založených na rýchlom pobláznení, strate rozumu, no proste...to je nanič nece sa mi to rozpisovať dlhšie a podrobnejšie, ale letná láska je spravidla fakt len na to jedno leto
Obzvlášť keď niekto hovorí o osobe opačného pohlavia, ktorá sa nachádza na druhej strane štátu, kontinentu alebo čo...šak to je už totálne detinské a naivné
@firestorm To je na tom najhoršie ja sama viem, že som nebola jeho jediná je animátor je veľmi milý a je Tunisan práve teraz je na druhom kontinente a pravdepodobne ho už vživote neuvidím Ale tá predstava je hrozôstrašná
@firestorm rodičia boli presne na opačnom konci štátu ... len som proste chcela podotknúť ,že JE to možné ...a preto si to s tou "sračkou" trochu prehnal
@simuulka112 jééj Thapsus bol krásny ja som bola neďaleko a hmmm ak máš peniaze na ďalšie "výlety" do Tuniska tak to môže byť reálne ...a tak ...ale inak si príliš mladučká ... to prejde ja tiež ešte žijem svoj tuniský sen
@mia246 áno tak to bolo krásne peniaze no to sú problém ale ja nieže chcem ale potrebujem s atam rátiť som závislá na tom hoteli keď mi mama dnes ráno prikázala nech si sama spravím raňajky a umyjem riad nechápala som neviem sa prebrať a áno to máš pravdu ale bola to moja najkrajšia dovolenka vživote NIKDY nezabudnem nikdy
@firestorm Ja sama viem, že som mladá a naivná ale to sa nedá potrebuje zabudnúť ale nemôžem a najhoršie je na tom to, že posledný deň mal voľno prišiel až o deviatej večer a ja som odchádzala o 11 musel robiť program akurát si na chvíľku odskočil boli tam ľudia a jeho šéf bol ramatham čiže mi nemohol dať ani nomálnu pusu len sme si podali roku a potom mi dal aspoň pusu na líčko
ja by som si dal francuzku tie so dobre bozkávajú a k téme nemám čo dodať . .D možno len to, že všetko každého prejde aj láska, podľa mna nie je večná.
@decay niesom naivka a je mi to jasne aj ked si to nechcem pripustit ale bol naozaj trosku iny od nich on jediny nebalil kazde dievca co videl vzdy vecer prisiel iba ku mne a nie ako ostatni animatori ze mali vzdy inu rozpravali sme sa, zobral ma na diskoteku a proste sme sa bavili bol naozaj super
podľa tvojho popisu moc ani nešlo o letnú lásku... podľa mňa si chvíľu na fb písať budete, ale čoskoro vás to obidvoch prestane baviť, lebo fakt to nemá význam.
@firestorm Ďakujem, že si zo mňa robíš prdel :/ ja som sa len normálne chcela opýtať ľudí či sa to stalo aj im :/ ale vždy sa nájde nejaký debil ako ty
@kitty2509 kazdy vecer na plazi (plaze sa tam zamykaju aby nedosli ludia co niesu ubytovany v hoteli) mal kamarata ochrankara cize sme tam boli iba samy dvaja vzdy mi vecer vymyslel nejaky program a nikdy som sa s nim nenudila bolo to uzasne len skoda ze musim na to vsetko zabudnut zatial sme si iba volali a sms-kovali
Jeb na neho. Ešte máš mesiac spoznávačiek. Rob všetko možné pre seba samú, zamestnávaj sa. Skús posilku, všetko blaaa blaaa a povedz si úprimne, že to proste nemalo budúcnosť, veď toho si si bola určite vedomá už od začiatku. Proste...jeb na neho!
@simuulka112 temperament? nemyslím si že som nejaká extra temperamentná, teda nechcem aby to nejako zle vyznelo len sa ti snažím pomôcť lebo viem že nieje ľahké zabudnúť, vlastne sa to ani nedá, dá sa to len potlačiť. jasné oni sú také špiny že vedia kedy sa ti ozvať, aby v tebe vyvolali opäť falošnú nádej. :/ počuj kľudne mi napíš aj TSku a pokecáme o tom, a čo môžem, tak rada pomôžem. A vážne sa netráp, hľadaj si útechu vo všetkom čo ťa baví.
Ani nie tak na dovolenke ako na tripe po slovensku, alebo ako to mám povedať.. po pár milých slovíčkach sme zistili že sme zo susedných dedín a po pár stretkách to celé padlo. Asi to bolo len nejaké chvílkové poblúznenie alebo ja neviem ale v mojom prípade vážne platí, že zíde z očí, zíde z mysle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Obzvlášť keď niekto hovorí o osobe opačného pohlavia, ktorá sa nachádza na druhej strane štátu, kontinentu alebo čo...šak to je už totálne detinské a naivné
@simuulka112 jééj Thapsus bol krásny ja som bola neďaleko a hmmm ak máš peniaze na ďalšie "výlety" do Tuniska tak to môže byť reálne ...a tak ...ale inak si príliš mladučká ... to prejde ja tiež ešte žijem svoj tuniský sen
O dva týždne už ani nebudeš vedeť, že nejaký Tunisan existuje...
@firestorm Ja sama viem, že som mladá a naivná ale to sa nedá potrebuje zabudnúť ale nemôžem a najhoršie je na tom to, že posledný deň mal voľno prišiel až o deviatej večer a ja som odchádzala o 11 musel robiť program akurát si na chvíľku odskočil boli tam ľudia a jeho šéf bol ramatham čiže mi nemohol dať ani nomálnu pusu len sme si podali roku a potom mi dal aspoň pusu na líčko
A navyše byť milý je preňho samozrejmosť, však si turista. Si len opantaná tým, že ti niekto prejavil záujem.