mne sa skôr stalo že keď som ho zbadala mala som pocit že nech sa bránim akokoľvek tak sa časom zamilujem nech robím čo robím , proste som vedela že to bude ON.
neverím v takú vec, na prvý pohľad môže človek milovať jedine to povrchné, čo sa dá na prvý pohľad vidieť (a nemyslím tým iba vzhľad)
a to ja úplne milovaním nenazývam
uz som lietala z toho ako na mna niekto posobil svojim vzhladom,chodzou,gestioku...ale potom ked sme sa spoznali som zistila,ze nic moc teda a zrazu akoby ani nebol,cize o lasku neslo,robi sa z toho laska ked to ma pekne pokracovanie,ci uz pride rozchod po nejakej dobe,ale preco sa za lasku na 1.pohlad nepovazuje aj ked to nema pekne pokracovanie? ved zaciatok to ma ten ten isty,tak preco to v tom horsom pripade je len okzulenie a v lepsom za lasku na 1.pohlad?
Hmm ja vzdy zazivam len lasku na prvy pohlad, ked vacsinou platonicku tak ju nedavam najavo... Ale nepaci sa mi ked ludia taketo veci moc komplikuju - uz dost je vsetko zlozite a komplikovane. Proste bud niekoho mame radi alebo ho nemame radi a nie miesat do vztahov dalsich milion veci co tam podla mna vobec nepatria.... A mozno som len jednoduchy clovek
Milovať niekoho znamená mať rád hlavne jeho osobnosť a výzor. Na prvý pohľad osobnosť nevidno. Človek sa môže "zamilovať" (to je ten úplne prvý krok, keď sa nám niekto páči), ale neverím, že by ste -@mygate@dumbledore@victoria1 len tak na ulici prvého človeka, ktorý sa vám zapáči prišli k nemu a povedali Ty si láska môjho života, milujem ťa. Však s tým človekom sa musíte najskôr spoznať, v tom prvom momente viete predsa sotva jeho meno (možno ani to nie).
nie neverím na ňu... láska je niečo čo prichádza postupne/časom ako sa ľudia spoznávajú ... to čo človek cíti pri prvom pohľade sú skôr intenzívne sympatie, ktoré neskôr môžu a nemusia prerásť v lásku...
dakujem vam za nazory...ja som minule spoznala jedneho chalana a z jedneho pohladu som na neho nevedela prestat mysliet, zatial sme kamosi no chcela by som nieco viac
@mono66 každému jebe, keď má svoju prvú, alebo druhú, alebo ďalšiu novú... pokiaľ sa ti nepáči, tak nie je možnosť láska na druhý pohľad, vždy je láska na prvý pohľad, lebo ak sa ti hneď nepáči, tak to asi nemá zmysel
@dumbledore Ja neriešim, len sa seriózne pýtam, pretože ma to zaujíma. Ak si napr. stretol ženu, neverím, že si v prvej chvíli ako si ju uvidel vedel, že ju miluješ a chceš s ňou žiť. Možno si obdivoval jej krásu, možno sa ti zapáčil jej smiech, ale nemohol si ju vtedy predsa milovať tak, ako napr. po ročnom chodení. Pretože po takej dlhej dobe by ste napr. spolu už bývali, o čom pochybujem že by bolo možné po 1 minúte od zoznámenia.
a nie je to vždy iba o vzhľade- sú to alebo je to pocit, že proste patríte k sebe, aj keď sa budete brániť, nie je to o tom, že niekoho stretnem na ulici a poviem si tento sa mi páči, tak spolu budeme do konca života
nechápem ako si to môže niekto myslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a to ja úplne milovaním nenazývam
Ano
Len musíš nájsť tu správnu osobu.
nechápem ako si to môže niekto myslieť