nenarazajte na wek oki?? podla mna to je taq: kedysi bola zakladom sexu laska...
teraz je to naopak.. zakladom lasky je sex... a to je o com??
10 minut jebes a potom toho cloweka mozno ani wjac neuwidis.. dost od weci nie,??
@16 nemyslis ze je skoro laskovat sa v mladom veku? v zivote treba vyskusat toho vela aby si vlastne pochopil čo je pre teba to najlepšie ak to nevyskusas nezistis
@17 10? aj viac alebo o rozkoš.....o pocit....o uvolnenie o hormony stastia ....... a nemusis mat sex s kadekym mozes mat priatela len na sex chaapes a mozno časom z toho vznikne niečo a mozno nič ak vam to tak vyhovuje tak prečo nie?
@18 nie nemyslim si to mam 17, a co teraz? podte ma seci zdrbat za to, ze si myslim ze laska je podstatnejsia vec, nez sex.... budes trtkat cely zivot a nakoniec zistis ze ti hovno ostalo asi takto to vidim...
@20 no ja newiem len moj nazor.. mne by to nebolo moc po chuti mat nejakeho chalana ku ktoremu nic necitim,, len ma wje urobit.. ale taq pokial sa tyym nikomu neublizuje (napr. mas frajera a este aj chalana len na sex) tak je to kazdeho osobna wec a kazdy ma predsa iny nazor
@25 treba najst odpovede, lebo co ak zostarnes, budes stara skareda baba.. a budes sama? len si povies, pretrtkala som sa az k starobe.. ale ja verim, ze ty najdes, co hladas..a dokym to najdes, tak trtkaj..
@28 ja ti nic nebranim... urcite si najdes ludi, ktori budu s tebou v tomto suhlasit, o tom nepochybujem... budes to praktizovat, nakoniec skoncis v 23 rokoch s deckom na krku, a potom uvidis, o com je zivot
@31 to tiez zalezi od toho, kto sa zalubi. Ak wie tie swoje city potlacit a nebude stale dufat, ze aj ten druhy sa zalubi, a ak sa nebude trapit tak potom to ukoncit netreba. a po urcitom obdobie, ci uz skor alebo neskor ho to prejde. v opacnom pripade, ak ho to bude trapit atd treba to skoncit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
teraz je to naopak.. zakladom lasky je sex... a to je o com??
10 minut jebes a potom toho cloweka mozno ani wjac neuwidis.. dost od weci nie,??
Taqze jednoznacne laska
pockat ci aj na lasku uz staci jeden?