na vec s názvom laska neverím...lebo podla mňa "ľubit" sa da kazda osoba ktorá nám povahovo sedí, jej chovanie a myslenie je nam tieš sympaticke a je nam fyzicky pritazliva takže neni o čom ale samozrejme je to moj názor
myslím že také niečo existuje alebo by si mal tomu aspoň veriť pretože pokiaľ pôjdeš do vzťahov s tým že skutočná láska neexistuje a teda že raz to aj tak pominie tak ten vzťah nikdy nebude taký (aj keď len možno) aký by bol keby si do toho šiel s opačným názorom...
...ale jedno si zapamätaj....aj keď lásky sa môžu meniť, Savo zostáva jedno
@lucifer1504 No ale čisto technicky - nemôžeš stotožňovať dva rozdielne pojmy len preto, že neveríš v existenciu jedného z nich. To je akoby som povedal, že mimozemšťania a planéty sú pre mňa tie isté veci, lebo v existenciu mimozemšťanov neverím. To je predsa absurdné.
A čo sa týka toho "negatívneho" názoru voči láske, ten nijak nekritizujem, je to predsa názor. Len to odôvodnenie trošku pokrivkáva. Ale aj tak dúfam a verím, že ten názor raz zmeníš.
@caleban to je síce pravda ale raz mi niekto povedal že "nemôžeš niekoho milovať keď si ho pred tým neľúbil" čiže ked si to tak vezmeš s hľadiska iného je to niečo podobné ... a pojem láska zahrňujú oba
@lucifer1504 S tým nesúhlasím. Je pravda, že až po istej dobe trvania lásky dokážeš zistiť, že dotyčného miluješ. To však podľa mňa neznamená, že dovtedy dotyčného len ľúbiš a až odvtedy miluješ - láska to je stále, len istú dobu o tom nevieš.
Zaľúbenie má narozdiel od lásky aj iné prejavy a vplyv na správanie sa človeka. Možno si zatiaľ len lásku nezažila, a tak to nevieš celkom rozlíšiť. Buď to, alebo sa kompletne mýlim.
@caleban tak to ti neviem povedať ale nieje vylúčene ani jedno ani druhé v každom prípade ak budeš mať pravda a ja na to pridem tak ti "podakujem" že si ma presviedčal o opaku čo som tvrdila (teda čo si nespomeniem ale to je už o inom) je to vlastne moj názor práve v tuto chviľu a nemienim ho meniť až ked bude nejaky priami dôkaz
"ze sa clovek pri pravej laske nemoze v nej sklamat" - tak tak, v pravej laske sa clovek nemoze sklamat, pretoze je bezpodmienecna a neziada nic naspat. Kde nic neocakavas, nemoze nastat sklamanie. Spytaj sa sam seba, ci by si sa o milovanu osobu staral, keby bola na voziku, prebaloval ju keby bola nevladna.. a ak ano a bol by si aj vtedy stastny, tak je to prava laska. Ale naozaj to zistis az ak by take nieco nastalo a pochybujem, ze je takych ludi vela. Zvysok praktizuje len vymenu prijemnych pocitov a nazyva to rovnakym nazvom.
Vies laska znamena to ze ked je niekto rozjebany, chory, posrany a nemoze si pomoct sam...a ano aj tebe sa to moze stat tak sa o nho postaras ..pretoze ho lubis za kazdych okolnosti nie len vtedy ked ti to vyhovuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja sám si (zatiaľ) netrúfam odpovedať. Večnosť je pridlhá.
» 9gag.com/gag/146307...
"Myslite, ze stretnete svoju lasku na cely zivot?"
vlastne na to by bola dobra anketa... keby sa mi tak chcelo
...ale jedno si zapamätaj....aj keď lásky sa môžu meniť, Savo zostáva jedno
vzdy ide o iluziu.
next question,pls.
A čo sa týka toho "negatívneho" názoru voči láske, ten nijak nekritizujem, je to predsa názor. Len to odôvodnenie trošku pokrivkáva. Ale aj tak dúfam a verím, že ten názor raz zmeníš.
A ja v takú lásku verím. Dúfam že takú nájdem. ♥
Zaľúbenie má narozdiel od lásky aj iné prejavy a vplyv na správanie sa človeka. Možno si zatiaľ len lásku nezažila, a tak to nevieš celkom rozlíšiť. Buď to, alebo sa kompletne mýlim.
No, ja si netrúfam vybrať, preto sa k tomu staviam v podstate pasívne, ako tvrdíš. Väčšina ľudí mi to vyčíta.