Podla mna,nema byt na tom co zle..Ak sa dvaja ludia lubia tak preco nie? Ak si dokazu city prejavovat kde kolvek inde preco nie aj v skole? Sice je tam ine prostredie,ale to moze byt jedno...aspon mne..
tak to je uplne jedno ci su v skole v parku alebo pod stromom v lese...pokial sa nejedna o nejake obchytkavanie ale len drzanie ruk a pusa sem tam je to uplne v poho
ak to ostane len pri puse tak je to v pohode a nemalo by to nikomu vadit a ak ano tak len zavidi,nenechaj si pokazit den od takych ludi,asi to nechapu,alebo jak som povedala len zavidia
Mozem hovorit z vlastnej skusenosti.Tiez osm mala na skole priatela.Boli niektori ucitelia,ktori nam "fandili" ale samozrejme nasli sa aj taki,ktorych to pohorsovalo.Mne osobne to vobec nevadilo,bola som jednoducho rada,ze som s tym koho mam rada a mozem mu to aj prejavit.Vobec neries,kto co hovori a uzivaj si ten skvely pocit!!!
Ja chodím s mojím spolužiakom, ale v škole to niako nedávame najavo, ale teraz ma tak napadlo, že sa hádam nič nestane keď napr. sa chytíme alebo čo. Veď cez prestávku nás učitelia nevidia
hmm....podla mna na tom neni nic zle...ved tych ostatnych to myslim aj tak nezaujima...ale ja sa aj tak racej s mojim chalanom niekam zasijem....ale zase ked sa stretneme len tak na chodbe nerobi nam problem dat si pusu abo co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ja osobne nerada prejavujem city na verejnosti...
/otazka len ci to nerozptyluje pozornost na pisomke: Fero daj ten tahak spod lavice! Sorry, hladal som prezervativ