Co si myslíte o láske v triede...............??? ....... hlavne narážam na vzťah ako je to?? funguje to vlastne?? A keď niekto odmieta lásku v tomto prostredí, preco,?? Preco niekto zahodi stastie pre nic?? Mozno je to pre ohovaranie v triede alebo ide
JE TO riziko... Ja som tak chodil s jednou dievcinou a napokon sme sa rozisli a teraz ako sa mam na nu pozerat je to starsne .. vlastne chcem ju asi este raz, asi kvoli tomu ze ju stale mam pred sebou a pozeram sa na jej usmev.. A co sa tyka spoluziakov ty nas dali do kopy a trochu sa zaujimali co sa deje ale, nevadilo mi to. Ale laske nerozkazes. (teraz prisla na icq)
.. moj nazor?? ani neviem.. podla mna .. laska v triede ma svoje výhody ale aj nevýhody.. ved si videla ake to mam ja.. inac zhrniem tie veci
1, problém: budete velmi často spolu a obcas vam to bude liest na nervy. .. niektorý si myslia ze je to super.. ale nie vzdy..
2, problém: bude ked sa rozídete.. lebo pokial ten chalan bude svina .. urobi ti este peklo zo zivota.. teda pokial sa v zlom rozidete .. vies mate spolocných známich tak neviem neviem.. moze roztrubovat veci zo sukromia..
3, problém: ludia v triede .. pokial su normalny co sa fakt do toho nestaraju tka je to o.k, co my nemáme, nasi rozoberaju uz lne to ked mas spinavý zosit.... budu sa do toho starat.. a vies polka zavidi .. tak si niektoré veci prikráslia..
ja si myslim, ze laska v skole dlho nevidrzi. a mozu mat s tym aj problemy. pokial su v inych treidach tak o tom potom ale ako spoluziak v tej istej triede nikdy. O tom, ze sa to kazdy dozvie je jedno, na tom by nebolo nci zle. Ale myslim si, ze ti dvaja by sa sustredili viac menej na seba ako na ucivo mozno sa myslim mozno nie. a ak by sa rozisli zasa by si rozhnevali a rozhnevali by nielen seba ale aj inych.
takze v konecnom dosledku ak chcu dvaja zazit adrenalin je to pre nich.
podľa mňa to ma isté výhody ale väčšinou nevýhody hlavne na strednej....ak je partner dosť naviazaný na holku a je žiarlivý tak môže dojsť k takej situácie, že holka nebude môcť sa baviť s ostatnými spolužiakmi len s ním inak sa urazí a také...nebude si môcť užívať život napln. Veď na strednej sú ešte mladé holky a chalani, ktorí potrebujú mať určitú voľnosť.
inac len tak pre zaujimavost ja som chodila az s dvoma spoluziakmi.. prvý bol na zakladnej skole a druhý je teraz na strednej.. uz sa bojim ist aj na vysku co ked bude tretí..
Môj spolužiak chodil s babou, ale jedine tak z našej strednej, nebola to priamo spolužiačka. Vlastne my sme na Obchodnej akadémii mali len 6 chalanov a tí nechodili s nikým z triedy, takže tak.
ja mam lasku v triede skolo cele 4roky a ide to ako kedy...napr musime sedet oblavicu /cize sedim ja, za mnou niekto a potom on/ lebo by sme si moc liezli na nervy... proste musi mat nejaky zivotny priestor...a inaks me v triede 3pariky
ale inak pohodka..som stastna, ze mam lepsie vysvedcko
akoze je vela lud ktorym to tak klape ale ja si to newiem ani predstavit.po prve trieda to su pre mna ludia ktori su mi ako rodina ja by som tam nechcela mat frajera, paci sa mi ked je taky zahadnejsi takto by som ho cele dnividela a vsetko o nom vedela..no a po druhe, ja by osm nemohla chodit s chalanom v mojom veku...nic proti nim ale proste to su vzdy len kamarati ja mam proste radsej starsich chalanov ale ked sa ti paci tak to je v pohode
presne tak, radsej sa na to z vysoka vyser pokym mozes...
Ja som to neurobil a vsetci sa zacali starat. Ona to sice nechala tak, ale ja sa uz pol roka dojebavam koli mojej sprostosti... Skonci pokym mozes a hlavne pokym sa da.
Poviem to takto, chvilu budete atrakcia ale ked sa ti paci tak to riskni. Problem je, ze ak to nevyjde tak sa budete stretavat aj potom a to nemusi byt zrovna prijemne. Niektori ludia sa toho boja a preto to odmietaju (podla mna).
Ja som to riskol a bolo to fajn aj ked sa to skoncilo.
@1 toto je bozia pravda teda aj unas v skole tak aj preto je nulova sanca vztahu v skole vedel by som povedat koho mame v skole a v triede ale to by bola hruba nadavka tak radsej pomlcim.....
@4 toto je tiez bozia pravda... takze tuto je trochu vecia sanca na vztach @2 nez na strednej kde su piip a esteraz piip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a ďalší sa na výške dali dokopy a tiež sa do nich nikto nestará, takže tak je to u nás.
a hej, kolini ma s tym pravdu, nezacinaj si radsej
1, problém: budete velmi často spolu a obcas vam to bude liest na nervy. .. niektorý si myslia ze je to super.. ale nie vzdy..
2, problém: bude ked sa rozídete.. lebo pokial ten chalan bude svina .. urobi ti este peklo zo zivota.. teda pokial sa v zlom rozidete .. vies mate spolocných známich tak neviem neviem.. moze roztrubovat veci zo sukromia..
3, problém: ludia v triede .. pokial su normalny co sa fakt do toho nestaraju tka je to o.k, co my nemáme, nasi rozoberaju uz lne to ked mas spinavý zosit.... budu sa do toho starat.. a vies polka zavidi .. tak si niektoré veci prikráslia..
ved prave na strednej...
takze v konecnom dosledku ak chcu dvaja zazit adrenalin je to pre nich.
Môj spolužiak chodil s babou, ale jedine tak z našej strednej, nebola to priamo spolužiačka. Vlastne my sme na Obchodnej akadémii mali len 6 chalanov a tí nechodili s nikým z triedy, takže tak.
ale inak pohodka..som stastna, ze mam lepsie vysvedcko
Ja som to neurobil a vsetci sa zacali starat. Ona to sice nechala tak, ale ja sa uz pol roka dojebavam koli mojej sprostosti... Skonci pokym mozes a hlavne pokym sa da.
Ja som to riskol a bolo to fajn aj ked sa to skoncilo.
@4 toto je tiez bozia pravda... takze tuto je trochu vecia sanca na vztach @2 nez na strednej kde su piip a esteraz piip