a nechapem co je na tom koplikovane? Ha? Povedal ti, ze ta lubi nie? lubis ty jeho. Vstahy medzi spoluziakmy no nic moc ak mam povedat pravdu. ale .... co ostatnych do toho keby ste aj spolu boli? Ostatnych je do toho velke hovno vies? Oni sa nemaju co cudovat, ze ste spolu alebo co ja neviem To ako keby som cital len daky pribeh ktri sa zamotal a to je vsetko ...... a zasa ak sa boji, ze to nema zmysel. preco ti povedal, ze ta lubi? zaujimave hmmm ach jaj
Kasko - vsak to, ze je to divne, komplikovane a tak... niekedy ludia, co ich je do vztahu nic, ti vedia urobit skor peklo ako radost... staci mi, ked pocuejm vyjadrenia, na jeden nas triedny par a podl mna su zlaty, no oni su vysostne proti...
ak chcete a citite obaja ze ste pripraveny na ten vztah tak to urcite vyskusajte!! nikdy neviete co sa stane v buducnosti a mozno ze premrhate prave teraz sancu toho vyvoleneho ja som za to aby ste to vyskusali...z ostatnych by som si nerobil vobec nic by som si ich nevsimal a vysmial by som ich ze iba zavidia...co je pravda...oni by casom prestali..este by som naschval robil vsetko pred nimi aby sa nestacili cudovat
No to preto si to mysli lebo ste to tajily a tym padom sa vstach nevyvijal normalne ako by sa mal a chlapec zyskal dojem ye mas odneho odstup a ze si ay moc neyavzsla dajme tomu asi tak nie?
Mazzo1 - mozno mas pravdu, ale chceli sme to tak obaja, takze neviem... mozno prilisna volnost, mozno nie, mozno len taky prechod... musim poklopat, ze je to uz o dost lepsie, chlapcovi choroby prospieva, ked ma nevida, tak mu chyba clovek ako ja
generation - moja zlata....vyser sa na nich,ako ja s Iwom...a neviem,ci ten ohovarany triedny par nie sme my,ale vies,poviem ti to tak,ze aj keby,tak to mam uplne na haku skor mam pocit, ze bud ty,alebo dotycny inkriminovany chalan ste az prilis citlivi na kritiku a az prilis vam zalezi na tom,co si o vas myslia ludia,s ktorymi sa o nejaky ten polrok rozidete a uz nikdy v zivote ich neuvidite...takze podla mojho nazoru sa kvoli takymto ludom stresovat je UPLNA HLUPOST....pretoze neverim,ze vas to takto bude ten cas bavit a potom sa rozidete este skor ako spolu zacnete a nikdy sa nedozviete,co by si trieda o vas skutocne myslela,keby ste boli spolu...my sme sa s Iwom tiez snazili skryvat,ze sa nieco deje,ale poviem ti, ze ked preskocite od naznakov k otvorenej laske mimo triedu,je dost vazny psychicky problem to skryt pred triedou...osobne som to dokazala tajit den...a potom som doma premyslala a volala som Iwowi,ze to rusim, a ze to nevydrzim takto a urazila sa na mna najlepsia kamoska ale som rada,ze som sa netyrala dlhsie...a s kamoskou sa to uz tiez zlepsilo,ked nie je on v blizkosti...takze,suma sumarum - kasli na predsudky inych ...drzim palce
ked davaju ber ked biju utekaj ked ti dava svoju lasku jednoducho ju vezmi a bez s nou nech ta nikto za nu nezbije a nenechaj si ju zobrat .. ak ho mas naozaj rada tak to nie je komplikovane musis vedet len co chces laska je nieco krasne nezahadzuj ju ked mas prilezitost lebo ak ju zahodis alebo stratis bude to bolet a velmi ..
tak urcite chodenie s dakym z triedy neni nic extra, ale podla ma, vysrat sa na setkych, ked chcete byt spolu-budte!a povedal, ze ta lubi?povedal, tak sa neboj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Proste v skole budte normalne ako v skole (ved sa tam len uci a sedi na riti ) A po skole sa stretavajte ako dvaja zalubeni ludia ...