Ako zistite že ho/ju lubiš ? ako sa to uvás prejavuje a tak ?
a po akom čase ste povedali napr. svojej partnerke/partnerovy "lubim ta, milujem ta " ? ja to berem ako silne slova nechapem ako to už niekto po tyždne vztahu vie povedať
Ja to zistím tak,že viem,ako mi je s tým človekom,že si s ním viem predstaviť budúcnosť,že som ochotná preň spraviť čokoľvek. Keď vidím,že nielen dávam,ale aj dostávam...keď k tej osobe cítim niečo..'silnejšie' ako "len" kamarátstvo. Keď mi je s ním inak ako s kýmkoľvek iným.
My sme si to povedali tak po roku cca.
v 1. vztahu som to hned hovoril, to som bol este neskuseny. ale odvtedy ziadnej este a nvm, kedy je to vhodne, ale podla mna po mesiaci intenzivneho randenia NAJSKOR
clovek to skratka vyciti sam a povedat tie slova niekomu mi zasa trva strasne dlho, az kym som si fakt nie isty, ze to necitim len ja a vidim v tom aj buducnost
ach boze dokola a dokola..nevies na toho cloveka prestat mysliet, nevies si predstavit ze ho napriklad tyztden neuvidis tak by ti chybal, chces mu urobit radost atd atd...
a presna definicia zalubenosti neexistuje nakolko clovek nerovna sa clovek, nie sme roboti kazdy clovek je jedinecny v tom ze je len jeden a iny ako ostatny v roznych veciach vratane lasky-zalubenosti
ja som ešte asi nikdy nikoho neľúbila ..neviem dokážem to povedať aj po mesiaci ..ale po 2 ma to prestane baviť a uvedomím si , že som asi zaľúbená nebola :ehm:
@lowinqa takze, ked mna napina pri romantickych filmoch a mam chut vrazdit, tak svojho frajera nemilujem? a my sme si to povedali skoro, asi po dvoch tyzdnoch... tiez som bola za to, aby to nehovoril uvazene, no on to tak vraj citi a hovori mi to kazdy den
obcas si myslim, ze to hovori len preto, aby sam seba presvedcil, ze to tak je, no na druhej strane, keby ma nemiloval, nevydrzal by so mnou, ja som ako z toho filmu :ako prist o muza za desat dni, kto so mnou vydrzi, tomu by som dala svatoziaru
ten pocit proste tak príde sám od seba. Pocit že by som ju nevymenil za nič na svete, že s ňou chcem prežiť celý život...neviem to tak vysvetliť..je to proste bezhraničná láska. Ja som jej to povedal tuším že po týždni, ale preto lebo to tak naozaj cítim, a už nikoho nebudem ľúbiť tak ako ju. ale my sme sa aj celkom rýchlo dali dokopy
skutocne som lubil raz v zivote...prejavovalo sa to tak, ze som ju mal skoro stale v hlave, ked som bol s nou, tak som vsetky problemy zahodil za hlavu a myslel iba nato ako stravime spolu den a snazil som sa jej vzdy spravit radost..teraz je to uz pomaly rok co sme sa rozisli a odvtedy som ju ani nevidel, iba ak na fotkach
proste citim ze ma k nemu nieco taha, ze je mi s nim fakt super a ked s nim nie som tak mi fakt chyba a vkuse nanho myslim, ze ked sa ho dotknem tak je mi 100x lepsie a citim nieco velmi prijemne, ked ma aj len objime tak je to proste nieco uzasne a je mi s nim tak dobre ako len moze byt
a "lubim ta" mi prvy raz povedal tak po troch dnoch chodenia
@robo12 nevem to sa neda popisat, proste to citis...a co sa toho času tyka...na to neexistuje ziadny casovy harmonogram, ze kedy je to vhodne a kedy nie...tyzden???? mozes to povedat aj po 10 minutach ak to tak skutocne citis...na tom nezalezi kolko casu uplynie...
Nechcem sa tu tváriť ako odborník na vzťahy. Pravda je že som ešte pred 3 dňami ráno bola Forever Alone xDD. Ale teraz je to iné . Mne chalan hovorí že ma ľúbi už od prvého dňa. A myslím že to je pravda... Ja mu to neplánujem povedať. tak skoro. Možno až o taký mesiac, keď sa mi to uleží.v hlave. Heh, držte mi palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
My sme si to povedali tak po roku cca.
a presna definicia zalubenosti neexistuje nakolko clovek nerovna sa clovek, nie sme roboti kazdy clovek je jedinecny v tom ze je len jeden a iny ako ostatny v roznych veciach vratane lasky-zalubenosti
Väčšinou to spozorujem tak, že ma nedávi pri romantických filmoch...
obcas si myslim, ze to hovori len preto, aby sam seba presvedcil, ze to tak je, no na druhej strane, keby ma nemiloval, nevydrzal by so mnou, ja som ako z toho filmu :ako prist o muza za desat dni, kto so mnou vydrzi, tomu by som dala svatoziaru
@tomias No tá ruka nevypadá práve na placnutie.
a "lubim ta" mi prvy raz povedal tak po troch dnoch chodenia