Zas a znova "láska" ...takže dnes som tak rozmyšlala,s mojou ex sme momentalne dosť dobré kamaratky , v denno-dennom kontakte.Rozisli sme sa pred nedávnom,ja som ju strašne lubila a teraz to hlavné chcem vedieť či ju stále lubim alebo ju mám len rada.Ked
niekedy sa snažíme si nahovoriť, že ten druhý pre nás až tak veľa neznamená... ale neraz človeku skôr chýba niekto nekonkrétny po jeho boku... no láske sa nedá povedať len tak, že "odíď". ale to musíš ty vedieť, čo máš v srdiečku. ja to proste cítim, či je to láska alebo len pocit samoty... aj keď si si podľa mňa odpovedala sama
tak my ti tu nevieme povedať či ju ľúbiš alebo nie. to ty musíš vedieť. ale daj tomu čas a skús blokovať všetky myšlienky ktoré ti napadajú v súvislosti s láskou k nej, proste ju ber ako kamaratku ... možno na nejaky čas obmedzte stretávanie.
Chýba mi ex...je to už 3roky čo sa poznáme,chodíme spolu do školy,ukončila to po polroku ona. Pre isté dôvody... no ja s ňou neviem byť kamarátka,najskôr sme aj spolu bývali,teraz ju nemôžem ani vidieť,lebo sa mi všetky spomienky vracajú.... viem,že keby to neukončí nikdy by som ju neopustila....
@chanteuse presne tak aj ja,keby je na mne sme spolu stale , ja som u nej bola skoro stale, cize sa to da brat ze sme spolu byvali , ona mi hovorila o budocnosti ako to chce somnou a bla bla bla a nechala ma
@mija ale ja snou bez kontaktu neviem byt, ona mi kazdy den vola,su to hodinove telefonaty ale take kamaratske , lebo nic ine mi neostava.Viem ze ma ma ona rada no bohuzial ja ju mam asi aj viac nez rada...
@kitty7 no vsak to , to sa neda s jedneho dna na druhy "odlubit" ...a mna knej nieco taha od dna od kedy ju poznam a ona to vie.
Na jednej strane viem ze by som snou nemala byt v kontakte,no to sa neda...Aj teraz zavolala mi o hodinu neskor nez sme zviknute a uz som stresovala ci snou nieco neni.och ta laska...
@kamush195 prečo ste sa rozišli? lebo ak si pravidelne voláte, stretávate sa a ona nechce prerušiť alebo aspoň obmedziť kontakt, asi aj z jej strany je tam niečo...
@kitty7 volame spolu kazdy den (byva odomna 2hodiny) a ona pracuje takze sa vidimetak raz za mesiac od kedy sme sa rozisli, len tak na kavu a tak...Viem ze s jej strany tam nic neni, a viem ze ma ma rada lebo ja som vzdy pri nej stala , no ma ma len rada...Nechala ma koli druhej no mi sme boli asi mesiac v pauze lebo si to chcela nechat v hlave ulezat a rozhodla sa pre nu , ale rozisli sme sa v dobrom a to som rada aspon nieco...aj ked som si koli tomu vela vytrpela,aj teraz ma niekedy chytaju depky ale nechcem stratit takeho cloveka lebo ona pre mna znamena vela,aj keby medzi nami nikdy nic nebolo
@kamush195 aha, tak teraz už chápem. asi si tiež pre ňu len kamarátka, ako píšeš, stále si pri nej, tak si ťa váži. je normálne, že to nejaký čas potrvá, kým na ňu "zabudneš", možno tiež nie je dobré, že si voláte každý deň, nie nadarmo sa hovorí, že zíde z očí, zíde z mysle aj keď na nás baby úplne najviac platí "klin sa klinom vybíja"
@kitty7 uz kolko ludi mi hovorilo ze nech som snou neni v kontakte,aj som jej to chcela navrhnut ze nech kasleme na to ale to nejde,aj minule som bola na nu nasrana tak som si povedala ze ju nezdvihnem a ked mi zvonil mobil proste som musela.A ked mam na hovno den iba jej hlas mi vie spravit usmev na tvary,aj ked ona aj slzy po tvary...no a ona je o 10 rokov starsia a som myslela ze ten vztah bere vazdnejsie no zdanie klamalo
@kamush195 však že sa na ňu nahneváš je druhá vec, ale tak určite by pomohlo, keby si nevoláte tak často... napríklad len dvakrát do týždňa... skús jej to povedať, že ťa to dosť trápi ešte a že asi bude lepšie, keď si nebudete toľko volať... a ak budeš mať zlý deň, tak s s ňou predsa zavolaj, to je v poho, hádam ho nemáš každý deň
bolo také, bolo... že som x mesiacov nevedela kudy kam... ale ako tu kdesi vyššie bolo spomenute, potom sa z toho vyklula taka inak laska... taka nepartnerska.. taka, ze chces, aby ten clovek bol stastny pretoze pre teba velmi vela znamena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@mija ale ja snou bez kontaktu neviem byt, ona mi kazdy den vola,su to hodinove telefonaty ale take kamaratske , lebo nic ine mi neostava.Viem ze ma ma ona rada no bohuzial ja ju mam asi aj viac nez rada...
@kitty7 no vsak to , to sa neda s jedneho dna na druhy "odlubit" ...a mna knej nieco taha od dna od kedy ju poznam a ona to vie.
Na jednej strane viem ze by som snou nemala byt v kontakte,no to sa neda...Aj teraz zavolala mi o hodinu neskor nez sme zviknute a uz som stresovala ci snou nieco neni.och ta laska...