Čaute! Potrebovala by som poradiť, viac ako mesiac sa stretávam s chlapom, s ktorým mi je úžasne, nie je to len také (ano, už sme aj spolu spali). Velmi mi na ňom záleží, chcela by som mu povedat ze ho milujem, ale bojím sa aby sa nevyplašil...
Aj keď je on prvý, ktorý má pobozká, ktorý má objíme, zavolá k nemu alebo von, bojím sa, že ak mu to poviem, tak zmení postoj ku mne, pretože niesom si istá ako to cíti on, pretože nikdy nevyjadril svoje city... som z toho trošku zmätená, pretože ja by som si s ním vedela predstaviť vzťah ale bojím sa ako to je z jeho strany
Ďakujem za rady a prosím blbé momenty si nechajte pre seba
A pred necelým týždňom ťa ešte len raz pobozkal a pýtala si sa, čo robiť
Zdá sa, že obrátky to naberá slušné aj bez našich rad.
K téme - keďže ste spolu spali, čakal by som, že by ho vyznanie lásky šokovať ani odradiť nemalo. Ak áno, zjavne ťa len využíva na sex a v takom prípade by som ja osobne prerušil kontakt. Pokiaľ teda aj ty nechceš len partnera na sex a nič viac
Ja by som sa už bála ľúbiť niekoho skôr, než by som si bola istá, že On ma ľúbi prv. Mám takú skúsenosť, že o čo nemuseli bojovať, tak to si nevážili, využívali a boli nezodpovední, pretože to neinicioval On ale ja. Hľavne si váž samú seba, maj sa rada. Nech by reakcia bola akákoľvek. (Až by sa vyplašil, tak to je sračka a nie chlap)
*blbý moment*
Som si na 100% istá, že ho nemiluješ, aj keď tomu veríš. Takže mu určite nič nehovor.
*druhý blbý moment*
Začiatkom tohto mesiaca si sa pýtala, či sa máš rozísť s frajerom, podľa tohto fóra si sa už vtedy stretávala s týmto. Ľudia naučte sa počítať, lebo to potom vyzerá blbo!
Moja rada -predtym nez mu povies, ze ho milujes, opytaj sa ho ze ako berie vás dvoch Ze chces vediet na com si a ze ci si vie s tebou predstavit vztah... Osobne by som tomu ešte dala čas, mesiac je málo.
@Xlilix toľkokrát ma chlap objal a pobozkal a neznamenalo to preňho nič...
No tak ked ti staci mesiac na to aby si s nim spala, a po mesiaci ked sa dostanete k tomu ze sa spolu vyspite, nedostanete sa k tomu, ze o com to je? ... osobne ... vyspat sa s niekym po mesiaci je fajn, ak si fakt ze neskutocne rozumiete, tak to treba posunut. Ale nie je to nutne, kludne mozte tahat aj polroka, kym k tomu dôjde, spoznáte sa viac. Ale železo treba kuť za horúca.Prečo si sa nechala postaviť do tejto situácie? Však rozmýšľaj trochu. Teraz mu povieš že ho miluješ, on ti len tak slabo nejak nebude odporovať, a bude ťa ďalej naťahovať... to mu fakt chceš takto "slúžiť" ? ... Pokial povie, ze aj on teba, stale to nestaci, musi sa tak aj prejavovat, a to nie len ked je stebou, ze ti da nejaky darcek, to je povrchne a to je ako zalepit oči niekomu. Ale ked nie je stebou a ty od neho niečo chceš.
Ale no pokial ste spolu spali raz, a nevyjasnili ste si nejak to, alebo to nikto nepovedal, tak je tu velke riziko...
Ale snad ti to vyjde. Vyzera to nadejne ak je taky super... a zostal taky aj po tom co ste spolu spali. A zostane po tom aj ked mu povies ze ho milujes. ... ale musis sa jeho spytat ci on teba, alebo ze co na to hovori. Ta prva reakcia je dôležitá, tak ju sleduj. A hlavne rozmýšľaj.
"...a prosím blbé momenty si nechajte pre seba", tvoja prosba bola posúdená a zamietnutá.
Podľa mňa by si mu mala povedať, že ho ľúbiš, ale pri zapnutom vysávači. Takto ty povieš čo potrebuješ povedať, ale vyhneš sa problémom, ktoré by mohli nastať po tom čo by to on počul. A ešte bude povysávané. Hejhou.
Len mu to nevrav prvá...proste nie. Určite k nemu niečo začínaš cítiť, ale milovať ho? No taak, veď mesiac je krátka doba. Všetci dobre vieme ,aké ľahké je namotať sa na pekné slová, sladké úsmevy a príjemné dotyky. No ak snim chceš mať skutočný vzťah, najskôr zisti čo chce on a potom ... to pôjde samo A nezabudni, že len slová a sľuby nestačia. Jeho skutky a činy dokážu, čo stebou skutočne zmýšľa. Držím palec.
Akože z vlastnej skúsenosti ti povedať nič nemôžem, lebo ,prirodzene, vzťah som ešte nemala, ale myslím si, že v každom vzťahu chce človek vedieť a nie je veľmi príjemné,ak niekto niekoho ťahá za nos. Takže sa ho narovinu opýtaj ako berie váš vzťah on a na čom si. Myslím, že to nie je odveci otázka...
A potom sa mu priznaj, ak bude odpoveď základná...
Určite sa ničoho neboj,lebo ak sa zľakne tak ta len využíval a rýchlo od neho utekaj...
tak predpokladam, ze by mu vadilo, keby si mala este dalsieho takeho, takze uz len z toho dovodu...mu to povedat mozes, je to fer a ako sa on zachova, to je myslim jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ďakujem za rady a prosím blbé momenty si nechajte pre seba
Zdá sa, že obrátky to naberá slušné aj bez našich rad.
K téme - keďže ste spolu spali, čakal by som, že by ho vyznanie lásky šokovať ani odradiť nemalo. Ak áno, zjavne ťa len využíva na sex a v takom prípade by som ja osobne prerušil kontakt. Pokiaľ teda aj ty nechceš len partnera na sex a nič viac
*blbý moment*
Som si na 100% istá, že ho nemiluješ, aj keď tomu veríš. Takže mu určite nič nehovor.
*druhý blbý moment*
Začiatkom tohto mesiaca si sa pýtala, či sa máš rozísť s frajerom, podľa tohto fóra si sa už vtedy stretávala s týmto. Ľudia naučte sa počítať, lebo to potom vyzerá blbo!
@Xlilix toľkokrát ma chlap objal a pobozkal a neznamenalo to preňho nič...
Ale no pokial ste spolu spali raz, a nevyjasnili ste si nejak to, alebo to nikto nepovedal, tak je tu velke riziko...
Ale snad ti to vyjde. Vyzera to nadejne ak je taky super... a zostal taky aj po tom co ste spolu spali. A zostane po tom aj ked mu povies ze ho milujes. ... ale musis sa jeho spytat ci on teba, alebo ze co na to hovori. Ta prva reakcia je dôležitá, tak ju sleduj. A hlavne rozmýšľaj.
za mna? kludne mu to povedz, ak je to odpad, tak sa vytriedi sam.
Podľa mňa by si mu mala povedať, že ho ľúbiš, ale pri zapnutom vysávači. Takto ty povieš čo potrebuješ povedať, ale vyhneš sa problémom, ktoré by mohli nastať po tom čo by to on počul. A ešte bude povysávané. Hejhou.
A potom sa mu priznaj, ak bude odpoveď základná...
Určite sa ničoho neboj,lebo ak sa zľakne tak ta len využíval a rýchlo od neho utekaj...
Oprava: ak bude odpoveď kladná