prosim ak mozete pomozte a poradte !!!ale bez blbych reci prosim ...
ako mam zabudnut na chlapca ,ktoreho lubim a on ma nechce ???ale nedavajte sem pls take ,ze chod vonku s kamosmi atd .....lebo to na mna neplati ,co robit ?ako mam zabudnut ????po
Úplne naňho nezabudneš nikdy, ale ak sa budeš snažiť odpútať od myšlienok na neho, rôznymi činnosťami a inými ľuďmi, stále sa niečomu venuj, aby si sa nenudila a nemala tak čas myslieť zas na neho... časom určite spoznáš niekoho, kto sa ti znovu zapáči a do koho sa možno opäť zaľúbiš.
tie reči ako nikdy naňho nezabudneš.... joj, čo ste všetci zhltli Rozamunde Pilcherovú? ako to môžte vedieť? možno bude mať úraz a totálny výpadok pamäti... ale vážne, nikdy nehovor nikdy
noo.. podla mna.... KLIN SA KLINOM VYBIJA.... musim si proste najst niekoho ineho... aaj mne to pomohlo.. aa este.... snaz sa vyhybat miestam, na ktore chodi ten chalan... ked ho neuvidis dlhsi cas, bude to lepsie.. uvidis dufam ze to pomoze.. m mala som ten isty problem... asi rok som chcela jedneho chalana......mne to pomohloo.. aa teraz mam priatela, ktoreho velmi lubim a aj on ma lubi... vela stastia
opi sa ale to pravdepodobne budes este viacej nanho mysliet takze to nerob
odreaguj sa, ak ta bavi citat, tak si zober nejaku zaujimavu knizku, ak rada pozeras filmy -> dobry fim, pusti si hudbu co ta upokoji....rob nieco co ti ho nebude pripominat popripade si vyraz s kamaratkami na vylet/nakupy...hlavne rob nieco kde si nanho ani nespomenies, maj dobru naladu, tes sa zo zivota a najdi si ineho
Laska nenici ludia ludia sa nicia sami........a tomto pripade mozes skusit (namna sice neplati ale nateba mozno hej)ze zide z oci zide zmysle jeb vybavene......a az nepomoze tak sa opi ze zabudnas aj ako sa volas a pojde to samo
@wampirekiss to si zakáže... poprípade rada č.2: vyhľadať všetky negatívne vlastnosti /ono sa toho naškrábe/, a potom odkiaľsi splašiť nejakú jeho čo najotrasnejšiu fotku a čumeť a čumeť a čumeť, kým sa ten ksicht nezačne pred očami deformovať a vydržať čo najdlhšie, nech sa ti totálne sprotiví.. a pritom neustále myslieť na tie ylé vlastnosti
ale ked mne uz nepomaha nic ,stale nanho musim mysliet !!!aj ked citam ,aj ked pocuvam hudbu ,proste stale a aj ked som s kamaratmi ,,je to silnejsie ako ja a aaa neradte mi take veci ako alko drogy atd ..to ja nemam v oblube .....alebo klin sa klinom vybija ,no mozno u niekoho ale nie urcite u mna ...a ja ani nechcem nikoho
podla mna ak naozaj lubis, nejde zabudnut, treba sa s tym vnutorne zmierit... mozog nie je ako disketa - spomienky nemozes vymazat, ale ony same casom zacnu blednut, dokonca niekedy sa stava, ze si po dlhom case clovek nepamata tie horsie veci, skor tie dobre (nanestastie na mna to neplati ) ... najlepsie asi bude, ak sa zmieris s tym, ze to nevyslo a uvedomis si, ze existuje este dalsich niekolko milionov chalanov a mozno jeden z nich bude ten pravy... chce to len cas
mne sa zabudnut akosi neda ,snazim sa .,.ale vsetko mi to pripomina,co bolo -.-..idem sa zblaznit ,na nete ho vyckavam ,cakam na kazdu sms od neho atd,,,,myslim ze zosaliem ...nechcem spravit nejaku blbost ,ale ja uz som v koncoch uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
štrikuj
Ale je to ťažké a smutné - tento stav.
odreaguj sa, ak ta bavi citat, tak si zober nejaku zaujimavu knizku, ak rada pozeras filmy -> dobry fim, pusti si hudbu co ta upokoji....rob nieco co ti ho nebude pripominat popripade si vyraz s kamaratkami na vylet/nakupy...hlavne rob nieco kde si nanho ani nespomenies, maj dobru naladu, tes sa zo zivota a najdi si ineho