tak som premýšlala a pomyslela som si..aké to musí byť..kebyže máte chalana s ktorým pojdete vonku..(v lete) večer..lahnete si niekede na lúke pod holým nebom...pozerate spoločne na hviezdy..a teraz váš chalan vám začne PEKNE spievať niečo o láske po angl
podľa toho, že či ten chalan je kamarát alebo nieaký "náhodný človek ktorého si spoznala pred hodinou".........mne napríklad môj bývaly spieval a aj hral na gitare (hrá v kapele) mnoo bola to nieaká pesnička od HIM...neviem presnejšie názov
ja som takto lezala z jednym, sice mi nespieval.. kecali sme a ja som si hadzala do vzduchu hlavicky kvetov.. iba ked rozprava rozprava a zrazu " chrcht bléé " a začal sa dusiť
jujky romantickééééééééééééé, ten môj truľo Mário spieva ako medveď a to keby začal tak by som si myslel, že neležím na lúke ale niekde v brhohu plných blch....filip
prepáč ale pripadá mi to strašne nerealistické neviem ktorý chalan by si za teplej letnej noci niekde na lúke vydržal ležať vedla baby a dívať sa na hviezdičky a nieto ešte spievať
ale keby bol pod vplyvom nejakej tej látky tak potom sa to dá predstaviť
možno by som sa roztopila . Ale nechcem takého presladeného chalana, cítila by som sa blbo aký je ku mne sladučký a ja nič preňho nemám, žiadne prekvapenie ani nič. Najlepšie je, keď ste s tým druhým a je vám tak krásne len tak...nepotrebujete ani lúku, ani hviezdy a ani spev . Proste ste len spolu a je vám úžasne
asi by som nevedela čo povedať, vlastne nikdy neviem čo povedať ale pripadalo by mi to ako z nejakého High School Musical alebo čo a prišlo by mi to fakt že divné
začalo to dob až som narazila na slovo spievať.... ehmm pravu poviediac keby zacal len tak zrazu sa rozpravame o tom ze ruzova je trava a on zrazu zacne spievat tak si myslim ze je nejaky psycho ....
Nooo niečo podobné sa už stalo, lenže to nebolo na lúke ale pri potoku v špačinciach a spieval po francuzky... a moja reakcia: sice ta zebrali na konzervu, ale to neznamená, že to chcem ocuvat aj ja neznasam ked pri mne niekto zavýja.... z duše ma to dokáže nasrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
vlastne, dotyčný by mi prišiel ako debil (a tým pádom aj ja, čo som si s takým začala)
A nie jednu... dokonca za pár týždňov ich bolo viac
A je to úžasný pocit a nikdy by som ho za nič nevymenila
2. nie som veľmi romantická duša
ja ti zaspievam, chces ? ale dones pivo lebo ja som romantik odtal potal !
netreba, pre mňa by bolo romantickejšie gesto skôr to prinesenie piva
vždy máš tri možnosti
buď z toho bude sex
buď sa rozplynieš
alebo ten chalan dostane facku
lúku? prečo práve lúku?
prečo by to malo byť trápne a gýčové a neviem aké?
ach.. nechce sa mi to ani riešiť
Podla mna to musi byt pekne no tiez bez toho spevu...
A ked uz so spevom tak by sa mi pacilo keby sme obydvaja rhali na gitare
zo srdca ľutujem to dievča,
lebo keď ja začnem spievať (na reči nezáleží) tak to dievča ma buď prizabije, alebo bude ochotné všetkého, len aby som spievať prestal
a asi som divná, ale mne by to nevadilo.
užasna romantika skoro sa vdaka mne zadusil
mať tak o sedem rokov menej a nejaké ideály o chlapoch, možno by som reagovala menej radikálne, ale pri tom, s akými indivíduami som niečo mala...
Ako.. považujem sa za značného prívrženca romantických.. vecí, ale toto.. Asi by mi nebolo všetko jedno Trápne, dosť
a romantika sa rozplynie velmi rychlo, ak cloveka zeru vecer v lete komare :/
@mamradadeli Prečo by si sa cítila trápne?
ale keby bol pod vplyvom nejakej tej látky tak potom sa to dá predstaviť
:/
Ale aak by som to nebrala rovnako cítila by som sa blbo.
Ak by to bolo obojstranné, tak by to bolo fajn.
Ale netúžim po tom.
Tá lúka je ok, ale od tých hviezd ma to začína už znechuťovať.
Povedala by som, že všetko s mierou