kedy je podľa wás najlepší wek kedy začať s chodením...a wecami spoločnými s tým? howorí sa že láska kwitne w každom weku ale mne sa fakt nepáči keď 11-12 ročné deti a hlawne baby maju za sebou to čo nejake 17 ročne
@patrixo akože mne nešlo aby trz domňa šeci pičovali za to že som zvyknuta na W a akože nemam problem pisať obyčajné V dpč polka ludi na nete nevie kedy sa piše Y a I a ty mi tu ideš robiť prednášky o Wéčku
Tazko bojovat proti naturizmu.... Spravnou vychovou mozeme len predchadzat neziadanym dosledkom ale inak si s tym neporadime. Jedine, ze by sme ich zatvarali na cele vykendy do izieb.
Strcit decko do igelitovej bubliny nie je riesenie.
@matusenka ja viem, ze tebou momentalne zacala plieskat puberta, ale da sa to aj trosku tlmit... pokus sa o to a nebud drza.. budes mat potom lahsi zivot aj ludia okolo teba... nikto neni na zmatenu, pubertou zmietanu, labilnu a hystericku slečinku zvedavý a to si v prvom rade treba uvedomit a zivot je hned krajsi a lepsi
hm ,bože ...koľko hádok kvôli obyčajnému w ....k téme ...kedy je najlepšie začať ?hm ..16-17 rokov podľa mna ,ked už človek má trošku rozum ,ked sa cíti byť pripravený duševne
@patrixo akné? prosím ťa... to ma pekne obišlo...a nezáleží na tom že mám 14 jejda... o vek nejde... kolkokrát sa najde 18 ročny s rozumom 12 ročného? hm?
@natuska6262 o to sa tu snažím.... ja som len chcela poukázať na to čo robia neskajšie 12 ročne baby.... fotky v podprsenkach a podobne... ja som sa do tejto skupiny ludi odmietla zaradiť.... pretože na taketo veci mam ROZUM o ktorom tu vela ludi kvoly posratemu večku pochybuje :/
@james144 mne skorej išlo o to že 12 ročne si myslia že su neviem aké čajky keď sa pofotia v podprsenkach pred zrkadlom s našpulenu hubu a majú viac chalanov za sebou ako prstov na nohach a rukach dokopy
hlavnym priznakom detinskosti je pisanie W v slovach kde neparti... a pokial sa divam dobre na svoju klavesnicu, normalne V je velmi blizko ukazovaka... ked vyrasties, prestanes to W pisat tam, kde nepatri a vtedy budes schopna zacat normalny vztah
ale uz som videla aj 24 rocneho typka, co napisal "hnewa"... ale neda sa povedat, ze by on patril medzi vyspelych a inteligentnych...
@matusenka no tak to je potom dobré ,ale naozaj by som ešte vyčkala so vzťahom ..tebe sa môže zdať ,že si pripravená duševne mať vzťah ,ale nemusí to tak byť (hovorím z vlastnej skúsenosti) ,takže pekne ešte počkaj pár rokov ,keď dospeješ a vyzreješ ,lebo vzťah je zodpovednosť ,nie je to len tak ,"že som happy mám vzťah " ..to veru nie ...vzťah je v prvom rade o zložitejších veciach ,nie je tam všetko ružové a romantické ,je to realita a zodpovednosť ..vzťah nie je len o "užívaní si lásky a života ",ale o iných veciach ....a čo sa týka písania "w" ,tak to nepíš ,lebo potom to vyznieva akoby si bola puberťáčka ,ktorá nevie poriadne písať a naozaj to nevyzerá zrovna dvakrát "dospelo " -to len moja rada na okraj
ešte vyčkaj...ešte máš času dosť.. ja som začala na prelome 15 a 16, odvety som bola len v jednej vzťahovej šnúre a už sa cítim ako vyžmýkaná špongia.. a veru keď si budeš myslieť, že si na to pripravená, tak si daj pozor, aby to v skutočnosti nebolo len okolie, čo ťa do toho podvedome tlačí... takže tak asi
@natuska6262 ako ja myslím že je to u každého individuálne... a hej uvedomujem si to s tým véčkom ale je to zvyk niekedy sa mi stane aj na slovine alebo v slovách ktoré sa v angline píšu s W a su skoro rovnaké ako slová slovenské že tam dám W a potom to opravujem a na klávesnici na to nejaký pozor nedávam pokial nepíšem niečo do školy
@freedomko hej uvedomujem si to a zabíjala by som za to.... viem že som iná ako ostatne baby... a keď niekto sudi moju vyspelosť s tým aké Vé píšem je to skorej nevyspelosť jeho... a Q som nepísala nikdy a ani s tým neplánujem začínať a znova opakujem nieje to rada premňa ide o váš názor
@matusenka ani jedno ,to je taká haluz sa baviť s rasistickou slečnou ,ktorá ťa zdrbe ,keď ti povie ,že zlatokopky nie je to isté ako kurvy ale niečo normálne
@matusenka ...prve co by si mala vedet tak ked si si to precitala nasla si tam nekde ze mi vadi aj to tvoje Q?...ako by mi mohlo vadit ked ho tam nemas..uvidela som priklad co este nemam rada tak tu do mna nerip bo si velmi rychlo takymto sposobom spravis nepriatelou nic proti tebe nemam nemusela si hned do mna...:/.
@matusenka tak sa s tebou srat nebudem proste si pribrzdena paka a je mi luto ze patris do tej skuiny 14rocnych ktore maju viacej na jazyku jako v hlave ..som rada ze sme sa mohly porozpravat nechcela som byt na teba sprosta ale vidim ze ty asi rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Strcit decko do igelitovej bubliny nie je riesenie.
ale uz som videla aj 24 rocneho typka, co napisal "hnewa"... ale neda sa povedat, ze by on patril medzi vyspelych a inteligentnych...
11-12 maju zasebou to co 17 no smejem sa velmi velmi velmi
ako sorry hej ale mas cas na toto
ale vztah kludne mozes mat
a druha podmienka je POUZIVAT W a Q vtedy je vhodny cas na VZTAH A SEX
si pripravena!!
sry za OT