Pamätáte si ešte tie časy v škôlke alebo na ZŠ (tým myslím ale ročníky 1. - 3.), keď sme niekomu prejavovali našu náklonnosť tak, že sme mu zobrali hračku alebo inú jemu/jej milú vec?
Ja osobne som do škôlky nechodila a zo ZŠ si pamätám len
@Narazuvzdorna nee povedz jak že násilné..inak aj ja dosť si pamätám poznámku z 1. triedy: ,,Vaša dcéra neustále sťahuje nohavice spolužiačke a kope ju do zadku.´´
k mojej škôlkarskej láske som prejavoval náklonnosť tak že som si ju nevšímal hambil som sa jej asi až vo štvrtej triede na ZŠ som ju lepšie spoznal a teraz je to jedna s mojich najlepších kamarátok
Zo škôlky si nepamätám absolútne nič. Len to, že sme nemohli kočíkovať bábiky, lebo chalani si tam stavali veľké dráhy.
A na základnej škole sa mi páčil jeden chalan, ktorý bol o rok starší. A so spolužiačkami sme si s ním (a jeho 2 kamarátmi - volali sme ich traja mušketieri )dlho písali listy až kým sme im nepoložili otázku, ktorú zle pochopili. "Ako si predstavujete svoju svadbu?" Asi sa vystrašili, alebo čo...
@natashatko , moja náklonnosť sa prejavovala buď fyzickým týraním, alebo slovným osočovaním..
Perfektná poznámka Ja by som takú nikdy nedostala, bijem len vyšších a silnejších a nikto neverí, že to krpaté vlasaté flegmatické by si na niekoho trúflo.
no, do mňa bol beznádejne zamilovaný najväčší debil zo školy, volal sa Mark a z duše som ho neznášala učiteľka nás v druhej triede posadila vedľa seba a dal mi pusu na líčko, alebo čo
odvtedy sme sa veľmi nerozprávali...
a v 1. triede sme boli všetky baby v triede kolektívne zamilované do Petra Záhorca a kreslili sme obrázky našej svadby a porovnávali sme, ktorý je krajší Peter sa odsťahoval a pršlo nás to
teraz chodí na gympel s mojimi bývalými spolužiačkami... inak, Peťo mal veľkú lásku Klaudiu, držali sa za ruky a Peter jej dal na Valentína plyšové srdce, ktoré "jeho brat už nechcel" xD
V skolke to bolo viac o hrackach a tak. A na zakladke som bol len taky hamblivy chlapcek v pozadi a neskor to uz bola zase upravena BMXka a Rocesy a hromada inych veci
v škôlke sa mi páčil jeden chlapec teda vlastne dvaja jednému som vravela že sa vydám za neho a druhý to bol taký super extra špeciál najlepší kamarát...lvoda mi hjo zobrala:´(
a ešte som zabudla, ako v tretej triede chalani simulovali sex na našich vrecúškach na prezúvky. Tým nám chceli ukázať svoju náklonnosť. Bili sme ich po hlave s knihami - ako odpoveď
neviem, žiadne v škôlke, vtedy chlapci neprejavujú homosexualitu a baby boli naj kamošky. a na ZŠ tiež nebola láska, baby boli len kamošky, a aj tak som nemal záujem. základka je na piču celá
v skolke...to si nepamaatam =D ale v prvej a druhej triede sa mi pacil Ivko S. , spoluziak=D ale nevedel o tom=D iba potom mu to moja byvala "najlepsia kamaratka" vytarala=D ale uz asi zabudol na to=D Dufam =D a este si pamatam ze som ako prvacka bozkavala jeho fotku
Niekedy v prvom ročníku som tajne miloval jedno dievča a neustále jej robil zle Potom ma zbila
To však našu lásku neodradilo, práve naopak. Tajne sme sa ľúbili bez toho aby sme sa jeden druhému priznali (čo som sa dozvedel asi o 6 rokov neskôr cez 4 dospelé osoby, že keď bola malá tak o mne básnila)
Jeeezis mna co viem chcela iba jedna baba ale keby som nebol teply som s nou dodnes.... to by bol jackpot..... boli sme spoluziaci 8 rokov takze sa to tyka aj zakladnej skoly No nic dufam ze je stastna
nikdy som nikomu hračky nebrala, ale pamätám si, ako som sa s jedným chalanom bozkávala v škôlke pod stolom, a ako sme spolu boli v zoo, v škôlke v prírode dokonca spal v našej postieľke...ach to boli časy
V škôlke ma jeden požiadal o ruku, ale ja som ho vydesene odmietla
A na ZŠ... so spolužiačkou sme chodievali otravovať jedného nemenovaného spolužiaka - obvykle sme ho šteklili A on sa raz naštval a ja som skončila s vyrazeným zubom (myslím že potom sme mu už dali obe pokoj )
v skolke nic take ani v skole.. vobec ma nic take nezaujmalo ..ale spoluziacka asi ked sme boli 2háci bola zalubena do spoluziaka a napisala mu papierik ze sa jej pači (pritom to vedeli seci aj on aj ona vedela ze to vie a on to roztrhol a zahodil a smál sa na nej...a aj my ...trapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale bola som pomerne násilné dieťa (čo mi aj zostalo)..
ja som bola v školke... cca 5 rokov... on bool deviatak...hh totalna laska vam poviem...
A na základnej škole sa mi páčil jeden chalan, ktorý bol o rok starší. A so spolužiačkami sme si s ním (a jeho 2 kamarátmi - volali sme ich traja mušketieri )dlho písali listy až kým sme im nepoložili otázku, ktorú zle pochopili. "Ako si predstavujete svoju svadbu?" Asi sa vystrašili, alebo čo...
Perfektná poznámka Ja by som takú nikdy nedostala, bijem len vyšších a silnejších a nikto neverí, že to krpaté vlasaté flegmatické by si na niekoho trúflo.
odvtedy sme sa veľmi nerozprávali...
a v 1. triede sme boli všetky baby v triede kolektívne zamilované do Petra Záhorca a kreslili sme obrázky našej svadby a porovnávali sme, ktorý je krajší Peter sa odsťahoval a pršlo nás to
teraz chodí na gympel s mojimi bývalými spolužiačkami... inak, Peťo mal veľkú lásku Klaudiu, držali sa za ruky a Peter jej dal na Valentína plyšové srdce, ktoré "jeho brat už nechcel" xD
A v prvej triede sa mi páčil Jožko K. Raz sa kvôli mne pobil so druhým 7ročným spolužiakom. Týmto sa budem chváliť aj vnúčatám
To však našu lásku neodradilo, práve naopak. Tajne sme sa ľúbili bez toho aby sme sa jeden druhému priznali (čo som sa dozvedel asi o 6 rokov neskôr cez 4 dospelé osoby, že keď bola malá tak o mne básnila)
... Ach Denis,byvaly moj milenec zo skolky....
A na ZŠ... so spolužiačkou sme chodievali otravovať jedného nemenovaného spolužiaka - obvykle sme ho šteklili A on sa raz naštval a ja som skončila s vyrazeným zubom (myslím že potom sme mu už dali obe pokoj )