Podľa tohto tvojho počítania, by to bolo tak 2 hodiny denne (som tam dva a pol roka, mám 25209 plays).
Lenže asi tak pol roka som nemala ten scrobbler nainštalovaný a celkovo viac počúvam hudbu na YT ako v PC - a v poslednom čase takto počúvam iba cestou do a zo školy, čiže sa ani nečudujem, že mi to rastie tak pomaly.
Mám tam nový účet pretože na ten starý som sa už nevedela prihlásiť :/ Ale moc to nepoužívam. Väčšinou si hudbu púšťam cez youtube, mobile či tablet cez iTunes a Windows Media Center už málo kedy
@sugy1 veľmi nízka kompatibilita... a vzhľadom na to spoločné usudzujem, že ich ale tak veľa nebude, mne naskakujú počutia pomalšie, keď 10min nie je vzácnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja som tam od januára, ale dlhšie mi to nefungovalo. počúvam po ceste do školy/zo školy. furt ked som doma.
24707 plays cca vraj 80 za deň.
Lenže asi tak pol roka som nemala ten scrobbler nainštalovaný a celkovo viac počúvam hudbu na YT ako v PC - a v poslednom čase takto počúvam iba cestou do a zo školy, čiže sa ani nečudujem, že mi to rastie tak pomaly.
@indifferentgirl
53384 plays since 25 Mar 2007