@mefistofel ale ty si nic moc, kadeco vselico tam je a este viac , ved ale predtym ked si to das do fonu mozes aj vypocut alebo sledovat s kym sa zhodnes
@mefistofel ale veď to počúvaš svoju hudbu z mobilu, pc, youtube, príp. rádiá, ak sú pluginy a ono ti z toho vytvára tvoj hudobný profil, rebríčky, štatistiky a hlavne ti podľa toho profilu odporúča novú hudbu, ktorá sa hodí k tvojmu vkusu a ešte si ju nepočul a je to tak trochu aj sociálna sieť - priatelia, správy, eventy, fóra
@tasha5 ja si stahujem z jednej stranky zadarmo kde si najprv mozem vypocut tu konkretnu verziu ked to chcem stiahnut a ked je zla verzia tak je zla, tak vyhladavac urcite nasiel XY dalsich
@mefistofel najväčšia výhoda v tom je to ľahké a dostupné objavovanie novej hudby... nájdeš si nejakého nového interpreta, ktorý by sa ti mohol páčiť, pustíš si celý playlist jeho nahrávanejších trackov, alebo rovno celý album
a čo teda počúvaš? šak tam je úplne VŠETKO! to už musí byť úplný underground, keď ani na lastku nie je
@piter09 vsak viac verzii podla toho kto ju tam dal a ako je upravena a v akej podobe a ci je zremixovana a ci ma aj dobru kvalitu, pripadne ci je v D, E, F♯, G, A, B, C♯ :/
@tasha5 ja stále čakám na konkrétny príklad, že čo tam nie je šak tam je všetko, aj track, ktorý práve pred hodinou nahrala nejaká zabednená kapela v garáži a nikto ho ešte nepočul... proste verím tomu
@strejdabob@tasha5 tak nasiel som ho uz aj inych, len skoda ze to bolo pisane cinskymi znakmi a je to japonec lebo napriklad ked napises Sagisu Shiro tak najde mozno 2 skladby
ale tak tie veci sa tam kupuju alebo zadarmo? lebo ako keby sa to kupuje normalne za peniaze to by som sa musel s konom zrazit aby som taku blbost robil
@mefistofel existuje doplnok do chrome, ktorý ti prehrá väčšinu hudby cez tie tlačidlá play pri skladbách, ak sa zaregistruješ... ináč by si za to musel platiť nejaké 3 usd na mesiac myslím...
@strejdabob tak ako pesnicky co su tam som si dokazal prehrat aj bez toho aby som bol zaregistrovany ale u tychto co ja chcem tam je pisane len ze treba platit takze ani nahodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
aj tak to nie je veľmi výpovedné.
a čo teda počúvaš? šak tam je úplne VŠETKO! to už musí byť úplný underground, keď ani na lastku nie je
ale tak tie veci sa tam kupuju alebo zadarmo? lebo ako keby sa to kupuje normalne za peniaze to by som sa musel s konom zrazit aby som taku blbost robil
» chrome.google.com/webstore/detail...
» www.last.fm/user/lindusik...
4 prehratia spred dvoch rokov hovoria za všetko