Na dome sme mali hniezdo so 4 malymi lastovickami ale spadlo a 2 zomreli. No a o tie dalsie dve sa starame ale asi by sa mali niekam dat, lebo ich treba pravidelne krmit a vsetko a nie vzdy to ma doma kto spravit...A lastovicky su chranene...Viete niekto
skus slobodu zvierat,kamoska raz nasla zraneneho holuba a sme tam zavolali a si ho odviezly..a potom som raz nasla dvoch vrabcekov malickych(z odstupom casu)...jeden z nich neprezil..
ja som raz volal na slobodu zvierat kvoli opustenym maciatkam, a ani ich nenasli volal som druhy krat a nadalsi den som ich tam nasiel v takom istom stave, vychudnute a asi mali nieco s ocami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tak je to najlepšie- hádzať vinu na iných keď niečo nespravia tak ako si to predstavuješ...ale žeby si sa sám nejako činil to už nie...
My sme našli už 3 krát nejakého psa...a vždy sme ho tam sami odviezli a nikto zo SZ s tým potom problém nemal...
A k @0 skôr by som ich odniesla k nejakému veterinárovi...buď nájde niekoho kto sa o ne postará alebo si ich tam nechá sám...