Mam asi neriesitelny problem, ale mozno nieco vymyslite. Priatel mi pozical firemny fotoaparat. Taky pekny cerveny sony, s obrovskym displayom, skratka nadhera mala som ho v kabelke a co cert nechcel, v tom istom oddeleni ako kluce...Existuje nejaky ti
Proste žena(sory). ako si može niekto len tak dať nejaku elektroniku s displejom hocikam do kabelky,zvlášť keď to nie je ani moje. no na frajerovom mieste by som sa velmi vytočil.
existuje nejaky "roztok" a handrička k tomu,čím zahladíš tie škriabance,spytaj sa v optike,alebo niekde kde predavaju cdčka a pod. na take veci sa to použiva
Jasne ja si davam niekedy display na mobile vyhladit od skrabancov. Poznam kopu ludi v jednej forme ktora vyraba z plastov vyrobky napriklad stojany do zlatnictva , ktore treba lestit a tymto je mozne dat aj tvoj display do poriadku
Nabúdúce dávaj na to pozor ... Nechápem, ako toto môže niekto robiť ... Alebo dokonca si krásne dotykovky dávať ku kľúčom dovrecka a bez fólie bez krytu ... Až slzu roním ..
Ja by som si svoj napríklad mobil do kabelky nikdy nedala, je to tá najväčšia sprostosť aká môže existovať. Pamätám si ako si moja mama niekedy dávala mobil do kabelky, a ani nechci vidieť ako to dopadlo. Má tak doškriábaný displej hlavne z kľúčov, že sa už niektoré veci nedajú ani poriadne prečítať a stále máš pocit, že ten displej je zamazaný.
A fotoaparát do kabelky, to už duplom nie. Môžeš skúsiť tú pastu spomínanú v komentári @2 .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
existuje nejaky "roztok" a handrička k tomu,čím zahladíš tie škriabance,spytaj sa v optike,alebo niekde kde predavaju cdčka a pod. na take veci sa to použiva
A fotoaparát do kabelky, to už duplom nie. Môžeš skúsiť tú pastu spomínanú v komentári @2 .