Mám notebook ktorý splna požiadavky na hranie bez problémov no lenže ja mam problém hra ide v poriadku ale každé 2-3 min začne sekať a trvá to 15-20 sec. A potom to ide zasa v poriadku , dosť ma to štve neviete mi stým dáko poradiť?
vobec ma nedisconnectne normalne hram stale ale zacne to ako keby lagovat ale viem že to lagy niesu internet je vpohode žiadna hra po nete mi nelaguje .. iba stymto mam problem
no môže to byť grafika,chcelo by to aspoň 512 MB,ale myslím,že by to malo utiahnuť...neviem,skús si preinštalovať OS,na W7 to ide zaručene najlepšie a ak to nepomôže.je to určite grafika!
ale mam všetko naplno ako v lolku .. a ked uberem kvalitu tak je to to iste.. a čo mam druhy ntb tak ten je slabsi a nerobi to .. len ten je v oprave :/
ja nie, ja sa len vo voľnom čase špáram v PC,ale môj frajer aj s jeho celým tímom kamarátov hrajú Ranked,tak si vieš predstaviť,ako vyzerajú moje "rande" a tam ťa už dosť toho pochytí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
akú máš grafiku?
(a nepodceňuj ma len za to,že som dievča!) : D