Milujem Zeppelin,a myslim že Plant patri medzi najlepších spevakov na svete.Jasne už to nieje ako kedysi ale nato aky je teraz starý tiež spieva v pohode čo vi nato? viete viac niečo o tom ževraj sa Zeppelin maju vrátiť na scénu?alebo je to len dáky bl
milujem ich Whole Lotta Love, keď som ju prvýkrát počula tak mi nič iné nezostávalo len povedať: "sakra oni položili základ dnešného rocku ešte v časoch keď sa nám o tom ani nesnívalo"
bravo, jedna z tých tzv. excelentných kapiel a ich prípadný návrat by ma vrelo potešil
No oni sa skustocne maju vratit na podia. a bubennik bude syn Jona Bonhama... istý cas bol skadal okolo predaja vstupeniek, ale hravat by mali.. aspon par koncertov urcite. a ak sa nemylim, tak ista cast zisku by mala ist na dobrocinne ucely..
takcitak sa normalni smrtelnici na ten koncert nikdy nedostanu, a tí čo sa dostanu uz aj tak nebudu nikdy normlany smrtnelnici(bodaj by, ked videli nazivo takmer celý zeppelin)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.rockandpop.cz/article.php?rid...
milujem ich Whole Lotta Love, keď som ju prvýkrát počula tak mi nič iné nezostávalo len povedať: "sakra oni položili základ dnešného rocku ešte v časoch keď sa nám o tom ani nesnívalo"
bravo, jedna z tých tzv. excelentných kapiel a ich prípadný návrat by ma vrelo potešil