minule som tak nad tym premyslala... ale dosla som k zaveru ze ta legalizacia nie je dobry napad. to mate ako so sexom, najprv si poviete ze ved to je len pusa, lenze s pusy je o chvilu petting a ani sa nenazdate a z tej pusy je sex... cim nechcem povedat ze sex je zly, to bolo len na porovnanie. To iste plati aj pri drogach... od marihuany nie je daleko k nejakej tvrdsej droge... a slabsie povahy by to nemuseli zvladnut a o chvilu by z nich boli trosky a vsetko len preto, ze marihuana je predsa neskodna... mozno... ale je zaroven aj krocikom do ...tam...
1ka: nikoho nebuzeruju tak preco by mali byt buzeranti ? ja osobne za to nie som sak ono to funguje aj bez toho a kto je opatrny toho fizly necapnu kdesto ale cim menej ludi ma moznost to vyskusat tym asi lepsie
Mne je to jedno, ja si dam speka kedy sa mi zachce, lebo v tejto prdeli kde byvam sa policajti ukazu len ked sa zdrbem na motorke a dojdu pisat zapisnicu rovno ku mne domov
marihuana ako povedal muller najprv sa na nej ujebavas potom je konstruktivna a potom antikonstruktivna ci ako to presne bolo a tak to aj je zivy dokaz je moj ex... zacalo mu z toho jebat ... nic proti nikomu ked huli nemam ale ked je toho vela tak je toho vela.. legalizacia ok mne je jedno ale potom nex mi s tym kazdy nesibrinkuje pred nosom lebo ho zaskrtim za to asi ....
ked tak citam typkovu reakciu tak ma tiez napada: to by vyzeralo, keby kazdy druhy clovek chodil pocas dna nafetovany... potom by ste mozno este aj chceli, aby sa upravil zakon a v nom by stalo: vrazda pod vplyvom marihuany je polahcujuca okolnost hehe
hmm ja nie som za legalizáciu,, max. tak za to, aby ma pre držbu nejakého menšieho množstva nedali do basy
veď pozrite sa do holandska... marihuana je tam povolená a dosiahli tým max. to, že ľudom už jednoducho nestačí tráva, lebo sa jej presýtili(veď coffee shop je na každom kroku, viem o čom hovorím) a prešli na tvrdé drogy,,, aj tak si myslím , že keĎ chceš nie je problém si zohnať zafajčiť a nemať nič s políciou...
Suhlasim Lucy. To by uz potom nebolo ono keby sa to dalo len tak kupit. Ved aj to "riesenie veci" ma svoje caro. No z coffee shopu by to bolo sice pohodlnejsie ale uz nie take. Ved si zober len kolko ludi sme spoznali tym, ze sme si zhanali spek
Njn je nas stale viac a viac A to raz za cas.. hmm no neviem neviem. My sme kedysi fajcili tiez sem tam a odkedy uz niesme iba s cajgom tak fajcime stale castejsie.. uz nie ako na zaciatku.. a vdaka komu? ... sice to nieje ich vina ale teraz sme s nimi von a castejsie, viac krat do tyzdna uz nie len piatky.. sak vies
no pozri.. neviem ako ty.. ale viem že oni keby nefajčili tak im to chýba ... teda niektorým... neviem no.. ja keby som nemala týždeň, dva prežijem. ja nikdy nemám absťáky, ani nič.. len fakt raz za čas mám vyslovene chuť si dať jointa.. thats all
Jasne, ze by im to chybalo a jak ja neviem lebo uz sa dlho nestalo aby som nieco nemala viac ako par dni cize jak ja netusim a radsej ani nexcem.. vtedy ked som mala par dni za sebou tramal a potom na dalsi den uz nie tak mi to chybalo.. som sa necitila dobre ale preslo to..
lEGALIZACIA-ZA TO BY SOM HLASOVAL NIE KVOLI TOMU ZE TO UZIVAM A NEHOVORYM ZE SOM TO NESKUSAL ALE JE TO LEPSIE AKO ALKOHOL ALEBO FET VIEM ZE AJ TATO TRAVA JE NESPRAVNA ALE AK MI DATE ZAPRAVDU TAK CIGA A MARIHUANA JE TO ISTE ALKOHOL?TO SA LEN ZAPIJAJU STAROSTI ROBYS SOMARINY BYTKI ZIAPANIE A INAKSIE VITRZNICTVA.DAJME SI OTAZKU CI TRAVA A CIGY ROBIA S CLOVEKOM TO CO alkohol??nie TRAVA UKLUDNUJE SAMOZREJME AJ CIGI TIETO DVE VECI JE JEDNYM SLOVOM CHOROBA NAPR.ALKOHOL-TVRDNUTIE PECENE SMRT.CIGARETY-RAKOVINA SMRT.TRAVA-POKOJ UKLUDNENIE-CLOVEK JE STOHO HLUPI.TAK TOTO JE MOJ NAZOR NA DROGY.MARIHUANA LIECI RAKOVINU ABY STE VEDELI
a ty s tým tvojím biele je mňam mňam. treba legalizovať, nič nie je lepšie ako byť na piku či heroíne... sebavedomie stúpne pomaly o 100% s acítiš jak superman a pod. veci... toto nie je trápne? ha ha ha
To bolo za srandy.. si nepochopila moja ano citim sa ako superman ale to asi ty nikdy nepochopis tak nepinadaj lebo nevies o com tocis.. a to, ze nic nieje lepise ako byt na piku je pravda a co teraz? Je to moja cesta a nie tvoja. Neviem preco sa pleties do mojich veci. Je len moja vec ci si pred spankom dam vitamin C alebo si slehnem heroin. Je to moje zravie, moje telo, kome kese a co ty s tym? Sa staraj o seba a neries moje veci. Ja sa nepletiem do toho co robis ty ani ma to vonkoncom nezaujima. Pisala si, ze je ti uz jedno co so sebou robim tak sa podla toho aj riad. Fakt by som bola rada.. ved uz spolu nemame nic spolocne tak co riesit?!
ok v poriadku... rob si čo chceš.. ale neklam samú seba že všetko máš pod kontrolou, lebo nemáš.. kto raz začne tak s tým neprestane, obzvlášť s takým prístupom ako máte k tomu vy...
Neklamem sa.. velmi dobre viem na com som a nepovedala som, ze to mam pod kontrolou.. ono to oblbne mozog a rozmyslas inak.. uz si niekde pocula, ze piko meni hodnoty? Nas pristup je v pohode.. to je len obdobie.. viem, ze uz do smrti budem mat na to stale chut ale to neznamena ze to budem brat 10 rokov..
Extaza áno, drogy menia človeka... oblbne mozog? to hej a preto si myslíš že vás prístup je v pohode..
máš dve možnosti bud s tým neprestaneš a budeš doživotne na drogách, alebo budeš abstinovať, a stále bojovať proti tomu aby si si to nedala... taký život hmm.. nechcela by som
p3tula----NO MAS PRAVDU ASI TAK A KED SA TO ZACNE STAVAT CASTEJSIE TO AKO SI ZACINALA TOU PUSOU ,,TAK Z TOHO VZNIKNE LAHKO ...-LAHKA ZENSKA A TAK V DROGOVOM PRIPADE ...HMM CLOVEK KTORY NEDOPADNE MOC DOBRE ...
Ja som so svojim zivotom nadmieru spokojna.. ako Janko povedal.. kym som na strednej mozem si k*rvit zivot kolko chcem ale potom uz nie.. ja viem co robim..
Ved uvidime.. vsetko sa moze zmenit zo dna na den.. tak ako sa za posledny mesiac dva zmenilo tak neskutocne vela veci a ked to pojde takto dalej tak neviem ale ja stale verim, ze bude dobre.. podla mna nikto z nas nema v povahe smazit cely zivot alebo stat sa troskou.. sme ludia ako vsetci ostatni.. aj my xceme nieco dokazat a niekam sa dostat.. toto je len odreagovanie a povedala by som, ze pekne uzivanie si mladosti.. zivot je tazky pre kazdeho a nie len pre fetky.. vsetci mame stale nejake problemy.. kazdy ine.. my zijeme inym stylom co sa mozno vybocuje z normalu ale to neznamena, ze sme trafeni alebo nieco take.. len sme odlisni a uzivame si zivot inak.. niekoho naplna praca, sport a pod. a nas toto.. mozno sa Ti to zda nenormalne ale my to berieme sportovo Neviem ako by som Ti to cele mala vysvetlit.. asi sa aj zbytocne pokusam lebo ked mas raz v hlave zafxovane, ze je to zle tak ti to z nej nikto nevybije. Ja viem, ze sa o nas mozno bojis ale vsetci sa drzime navzajom. Tuto temu sme uz preberali neraz.. proste drzime spolu a snazime sa drzat navzajom nad vodou aby sme neskoncili zle a dari sa nam by som povedala Napr. dnes sme si dali zavezok, ze do dalsieho piatku nedavame nic aby sme sa skludnili a preto, ze o tyzdem mam v plane super akciosku tak si to tam xceme potom uzit naplno.. nemysli si, ze smazky maju nefunkcne hlavky alebo tak..
Extaza tak ako som aj zilotovi naposledy napísala (v našom úplne poslednom rozhovore, kde sa pochválil že zmaturoval na 2-ku) ja si nemyslím žeby tie drogy nejako vplývali na váš mozog v tom, že ste teraz sprostí akože vaše iq klesá alebo čo... tu ide jedine o zdravie.. vôbec nie o múdrosť alebo veci pod.
a to že drogy sú zákerné... a nikdy nevieš kedy si telo na nich tak zvykne, že si potom nebude vedieť predstaviť byť bez nich
Lucyliu89 a uz si to skusila spon raz v zivote??? to akokeby som ja zacal svojej tete studovanej ekonomke vysvetlovat ze tam a tam zrobila xybu a bla, bla, lba. najradsej mam takyx ludi jak ty nerozumiem tomu ale secko wem napr ja som na trave v kuse od decembra minuleho roku zijem, zůepsil som si prospex, nasiel caju ono mi to fakt pomohlo ale samozrejme vidim aj ludi, ktorym nie a tyx mi je luto ale mozu si zato sami lebo nemakal predtym a teraz fajci a stale nemaka ja fajcim , makam a ide to lepsie zalezi na pristupe ale nesom za legalizaciu to by uz nebolo ono ked idem na lavicku vonku toe adrenalin, sa poujebavam polhodky a idem dom dokoncit si robotu
Lucyliu89: hmm.. zdravie ? heh.. ved odzaciatku toho tvojho problemu si sa ku mne spravala akoby som bola retardovana alebo co.. a to len koli tomu, ze som sa vybrala dobrodruznou cestou a ty si to nevedela stravit..
Miki_tmm: presne viem o com tocis.. mne az vrie zlc v zaludku ked mi niekto ide rozpravat o tom a pritom fakt nevie o com to je.. to co si niekto precita na nete alebo niekde zacuje sa vobec nemusi zhodovat s realitou.. ide o to kto co zazil na vlastnej kozi a nie kto co kde precital.. to dokaze pochopit len clovek co tym presiel.. inac neni sanca..
Miki_tmm: no nie, pervitín ani heroín som neskúšala a ani nechcem, natoľko si cením svoj život.. a čo a týka trávy no predstav si že som ju fajčila rok a dosť často si myslím a nemyslím že mi to niečo dalo... práve naopak.. síce zo začiatku to bolo niečo nové, ale časom to už bolo furt to isté oničom... a nech si hovorí kto chce čo chce.. ak fajčíš moc sprostieš a to je pravda...
tak ak si jebal na mňa kvôli tráve tak si si to mohol odpustiť... a ak kvôli pervitínu a heroínu tak môžeš pokračovať lebo ani ja neprestanem, lebo nikto ma nepresvedčí že na piku a heráku je niečo dobre!!!!!
Extaza hovoríš tak ako keby som ti závidela tú tvoju dobrodružnú cestu životom šak dobre rob si čo chceš... ale raz to oľutuješ, a ak to čoskoro neoľutuješ tak potom to už ani nestihneš oľutovať...
Toto ma ani len nanapadlo ale uz ma unavuje pocuvat stale to iste. Je to moj zivot a ty s nim nemas nic spolocne tak neviem preco to stale riesis. Vsetci robime chyby no ja toto ako chybu neberiem.
ja som za legalizaciu =P bo myslim ze napr.alkohol je owela skodliwejsi jako mariska a je legalny...a zda sa mi totalne nezmyselne ze nejaky clowek za uziwanie alebo pestowanie marisky dostane skoro taky trest jako ked niekto niekoho napadne alebo aj zabije..je tho totalna krawina..a polowica fizlow tiez huli len im sa nemoze nic stat
Ale pochybujem ze sa tak ucini v nasom pokryteckom state. Kazdy si rad vypije bosacku slivovicku..alebo politici nejake to vinko na porade.. Pricom alkohol ma zaporov omnoho viac ako trava.Obe vsak vymyvaju mozog. Najradsej by som to zmietla z povrchu zemskeho, no kym sme tu my.. tak sa tak neudeje.. ani keby sme velmi chceli.
jednoznacne legalizacia..saak podla mna suu zato tii co ju dawaju aa tii co ne wam to moze byt jedno,,aa este aj w tom by bolo dobre ze by sa neposedavalo nekde v parkoch aale hocikde si zahulis..
Bolo by dobré keby sa tráva aspoň dekriminalizovala, lebo je choré, že alkohol ako tvrdá droga je legálna a tráva nie, pritom si myslím, že tráva určite škodí menej ako alkohol, pod vplyvom ktorého sa stalo toľko zlých činov. Ale tých dôvodov je viac, a je choré, aby ma niekto súdil za to, že si dám trávu, nikomu inému tým neškodím, a keď pod jej vplyvom nespácham žiadny zločin, tak kde je problém?
Som cital ze za vrazdu ta poslu sedet na 4-10 rokov a za travu 3-8rokov pricom su aj horsie a navykovejsie veci nez ganja ako alkohol... ja ako rastafarian by som si zelal dekriminalizaciu ale len urcite mnozstvo napr. do 1gramu pri sebe pricom fajcit ju mozes ak to neobtazuje okolie kdekolvek a moznost pestovat jednu rastlinu pre osobnu potrebu (napr. na mieste kde to nepohorsuje okoloiducich napr v sklenniku na zahrade a pod.)...
jasne ze by ju mali legalizovat a normalne v obchodoch by mala byt ako aj cigy chlast ,a nechapem takych co hulia a povedia ze /zakazane ovocie lepsie chuti/ alebo tak sak keby to bolo legalne nebolo by fetakov ani nic podobne seci by hulili a bolo by nam tu dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Lebo aj tepli furt na seba upozornuju a robia zo seba utlacanych.. Nech si kazdy robi, co chce a nezatazuje okolie.
ja som za legalizaciu. marihuana nieje nebezpecnejsia nez nikotin, ci alkohol...
Aspon sa neskomplikuju životy mnohým mladým ľuďom, ktorí si nedali pozor a náhodou ich čapli fízli....
Myslím, že marihuana nie je o nič nebezpečnejšia ako alkohol alebo cigarety
veď pozrite sa do holandska... marihuana je tam povolená a dosiahli tým max. to, že ľudom už jednoducho nestačí tráva, lebo sa jej presýtili(veď coffee shop je na každom kroku, viem o čom hovorím) a prešli na tvrdé drogy,,, aj tak si myslím , že keĎ chceš nie je problém si zohnať zafajčiť a nemať nič s políciou...
každopádne najlepšie mať čistú myseľ
máš dve možnosti bud s tým neprestaneš a budeš doživotne na drogách, alebo budeš abstinovať, a stále bojovať proti tomu aby si si to nedala... taký život hmm.. nechcela by som
a to že drogy sú zákerné... a nikdy nevieš kedy si telo na nich tak zvykne, že si potom nebude vedieť predstaviť byť bez nich
Miki_tmm: presne viem o com tocis.. mne az vrie zlc v zaludku ked mi niekto ide rozpravat o tom a pritom fakt nevie o com to je.. to co si niekto precita na nete alebo niekde zacuje sa vobec nemusi zhodovat s realitou.. ide o to kto co zazil na vlastnej kozi a nie kto co kde precital.. to dokaze pochopit len clovek co tym presiel.. inac neni sanca..
tak ak si jebal na mňa kvôli tráve tak si si to mohol odpustiť... a ak kvôli pervitínu a heroínu tak môžeš pokračovať lebo ani ja neprestanem, lebo nikto ma nepresvedčí že na piku a heráku je niečo dobre!!!!!
Ja viem co je pre mna najlepsie. Teraz aspon uz niesom zavisla od rodicov a zarabam si na svoje potreby sama.. konecne som zavisla nezavisla..
Ale keby mi nedavala tak sa postaram o seba aj sama.. neviem co sa ti zda nato take smiesne..
Ale pochybujem ze sa tak ucini v nasom pokryteckom state. Kazdy si rad vypije bosacku slivovicku..alebo politici nejake to vinko na porade.. Pricom alkohol ma zaporov omnoho viac ako trava.Obe vsak vymyvaju mozog. Najradsej by som to zmietla z povrchu zemskeho, no kym sme tu my.. tak sa tak neudeje.. ani keby sme velmi chceli.