objednaval z tadeto niekto nieco? su seriozni? kamaratka odtial objednavala a hovorila, ze jej tovar dosiel neskoro, tak sa chcem spytat, ci ma niekto aj ine skusanosti, dakujem
áááno!
raz mi doplietli objednávku mi proste poslali iné topánky
ale inak som bola spokojná.. ale som počula (čomu neviem či mám veriť) že vraj tam predávali fejky a preto aj zrušili kamennú predajňu v BA, ale tak neviem, lebo ten internetový stále majú aj ked mi to príde, že už to tam len chcú nejak vyskladniť..
@piter09 original su to madari, takze google translate moze vselico pokaslat @nataly005 dakujem, ze aspon niekto napise a za kolko ti prislo to, co si chcela?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
raz mi doplietli objednávku mi proste poslali iné topánky
ale inak som bola spokojná.. ale som počula (čomu neviem či mám veriť) že vraj tam predávali fejky a preto aj zrušili kamennú predajňu v BA, ale tak neviem, lebo ten internetový stále majú aj ked mi to príde, že už to tam len chcú nejak vyskladniť..
@nataly005 dakujem, ze aspon niekto napise a za kolko ti prislo to, co si chcela?