je mi jedno či je to na tenkej, tučnej alebo neviem akej babe..je to otrasné a nevkusné...a jednu moju spolužiačku som ešte v ničom inom ako v legínach nevidel..ešte aj na telesnej to nosí
SODOMA GOMORAAAA ,keby si aspoň podaktoré dali predlžené tričká ale nie im to musí ešte aj z toho trička kypieť a ešte ked su tie legíny "umelohmotné" a vidno každý kusok celulitídnej kože ako sa natriasa pri chôdzi . Mňam mňam ,vypaľuje mi to oči
fuu no ja niesom tučná a legíny do školy nenosím,jedine so psom von a na doma.
keď sú tie legíny pekné a dá si k nim niekto niečo dlhšie,alebo to proste vyzerá dobre,tak fajn,ale aby ešte z toho presvitali gaťky,vážne ma nezaujíma akú spodnú bielizeň má slečna na ulici.
@trdelniiiq čo po mne hned hučíš? ..obrázky sa mi nezobrazili ale legíny sa mi proste nepáčia a pôsobia na mna odpudzujúco.
Samozrejme že si nepoviem "tá ženská je otrasná lebo má legíny" ..skôr "je to pekná baba ale prečo sa pre krista pána obliekla do niečoho takého?" ..asi preto, že sa jej to páči ale mne proste nie tak to zhodnotím asi takto.
Ja nosim leginy ale to len malokedy samozrejme k dlhej košeli alebo k dlhemu svetriku... Ale tak mám štihle dlhe nohy tak to vyzera fajn ale na tučnej babe je to strašné, keď jej vidno celulitídu
Na škole máme jednú taku, otrasne vyzerá + si zoberie leginy ktore vyzeraju na nej otrasne + vždy nosí tričko Supermana, ktoré je jej dokonca krátke, no čistý otras
@veroniques vypadol mi birdz a cely koment sa zmazal.
Potom ti to sem hodim este raz.
Kazdopadne leginy su uplne normalny a akceptovatelny kus odevu, ktory sa da perfektne zladit a navyse je to pohodlne. Ked na ulici uvidis perfektne oblecenu zenu ale kvoli leginam si povies, ze pre krista, naco si to obliekala, tak... Nad tym jedine pokrutit ocami
@trdelniiiq nerozumiem tvojim vystupom. To, ze sa ti zeny v leginach pacia ti nik neberie, ani ta slecna vyssie sa ti nesnazila brat tvoj naroz, obaja mate pravo na prejavenei toho svojho, ale preco hned vystartujes a o niecom ju presviedcas, to ozaj neviem -.- jej sa nepacia a tebe ano, je to taky velky problem?
viac menej mi je to jedno.... skôr som alergická na ženy (aj tučné, aj chudé), ktoré si nedajú na legíny nič dlhšie a nosia to namiesto nohavíc (mne skôr legíny prídu ako náhrada pančúch)
vyzera v tom otrasne aj chude dievca co si k tomu da len kratke tricko boze pripomina mi to ako keby vyde dievca von v dakych pancuskach alebo co proste totalny hnus a otras...
@ssnehulienka o____O vsimla si si, ze som niekde povedal, ze sa mi zeny v leginach pacia, preto som na ten jej respodn ragoval?
Jedina vec je to, ze nemam rad nezmyselne a absurdne predsudky kvoli tomu, ze je vseobcne zauzivane to, ze zenska bez rozumu si na seba nasuka bud priesvitne alebo take, kde jej trci cely zadok alebo tucna zenska a zrazu je to vseobecne hnus nad hnusy a neviem co.
Jedna vec je povedat nemam rada leginy/tricka/kosele ale taky extremisticky postoj, ze je to vseobecne hnus a reagvat slovami krista pana, ako si to na seba mohla obliect/cokolvek ine, je nehnevaj sa, ale pritiahnute za vlasy.
Nepresviedcam ju o nicom. Ako ma ona nazor prejavit sa, co si spravne poznamenala, mam aj ja pravo vyjadrit nesuhlas s padnym argumentom. Ako vidim, to som spravil. Este nieco?
tak nejsom uplne chuda,ale ani ziadna raspusa .. Rifle som prestala nosit a nosim len leginy,alebo leginy co vyzeraju ako nohavice vacsinou cierne urcite bych si sle nedala priesvitne,alebo take v ktorych vyzeram jak jaternicka.. Vsetko ma svoje medze...a tricka mam tiez dlhsie takze myslim ze v pohode
stretla som sa už aj s názormi, že leginy fuj, mne to ale ešte nikto nepovedal..
a ja osobne ich mám rada, mám asi štvoro, a striedavo ich nosím s riflami.. cítim sa v nich väčšinou dobre, nenosím ich len cez moje menštruačné dni a občas si k nim dám aj kratšie tričko, nie iba totálne predlžene a ani to mi neprekáža
@bekyca že každý si pod pojmom "tučné" predstaví niečo iné, a vo všeobecnosti sa na danej predstave nezhodnú ani tí ktorí sa zhodujú v tom že nemajú radi "chudé" ženy, takže otázka absolútne nemá zmysel keď je položená takto hromadne a odpovede ti vôbec nič nepovedia.
ale inak legíny vo všeobecnosti ako nejaký samostatný, do spoločnosti viditeľne nosený kus odevu mi prídu... divné.
legíny mi neprekážajú na akomkoľvek type postavy, ale ani ja nemusím, keď si baby na ne nedajú nič, čo by im zakrylo aspoň zadok....tiež mi to potom pripadá, ako keby vyšli na ulicu v pančuchách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
som v nich seksííí!
..ale keď chcú nech si nosia..
No ja konkrétne by som si na svoje tučné krivé nohy legíny nedala
keď sú tie legíny pekné a dá si k nim niekto niečo dlhšie,alebo to proste vyzerá dobre,tak fajn,ale aby ešte z toho presvitali gaťky,vážne ma nezaujíma akú spodnú bielizeň má slečna na ulici.
Samozrejme že si nepoviem "tá ženská je otrasná lebo má legíny" ..skôr "je to pekná baba ale prečo sa pre krista pána obliekla do niečoho takého?" ..asi preto, že sa jej to páči ale mne proste nie tak to zhodnotím asi takto.
jedine, zeby v nich isla sportovat alebo by ich nosila na doma
Na škole máme jednú taku, otrasne vyzerá + si zoberie leginy ktore vyzeraju na nej otrasne + vždy nosí tričko Supermana, ktoré je jej dokonca krátke, no čistý otras
Potom ti to sem hodim este raz.
Kazdopadne leginy su uplne normalny a akceptovatelny kus odevu, ktory sa da perfektne zladit a navyse je to pohodlne. Ked na ulici uvidis perfektne oblecenu zenu ale kvoli leginam si povies, ze pre krista, naco si to obliekala, tak... Nad tym jedine pokrutit ocami
Ja sama mám pár kíl navyše a tak by som si legíny vziať na seba nedovolila - nechcem trápiť seba ani ostatných
To, že sa niekomu niečo nepáči nie je nič nenormálne.. sama neriešim moju nechuť k legínam tak ako ty O.o
...keď si do nich zapravujú tričko to je najväčšia sranda
No ak jej to je pohodlné nech to nosí, no nech nečaká že v tom bude vyzerať dobre.
Jedina vec je to, ze nemam rad nezmyselne a absurdne predsudky kvoli tomu, ze je vseobcne zauzivane to, ze zenska bez rozumu si na seba nasuka bud priesvitne alebo take, kde jej trci cely zadok alebo tucna zenska a zrazu je to vseobecne hnus nad hnusy a neviem co.
Jedna vec je povedat nemam rada leginy/tricka/kosele ale taky extremisticky postoj, ze je to vseobecne hnus a reagvat slovami krista pana, ako si to na seba mohla obliect/cokolvek ine, je nehnevaj sa, ale pritiahnute za vlasy.
Nepresviedcam ju o nicom. Ako ma ona nazor prejavit sa, co si spravne poznamenala, mam aj ja pravo vyjadrit nesuhlas s padnym argumentom. Ako vidim, to som spravil. Este nieco?
Ale ok.
a ja osobne ich mám rada, mám asi štvoro, a striedavo ich nosím s riflami.. cítim sa v nich väčšinou dobre, nenosím ich len cez moje menštruačné dni a občas si k nim dám aj kratšie tričko, nie iba totálne predlžene a ani to mi neprekáža
"moletky" Otázka však pýta názor na legíny nie na samotné fórum.
Podľa mňa, nech si nosí kto chce a čo chce. A ako v tom vyzerá, mne je to jedno, len nech sa v tom cíti pohodlne. To je všetko.
ale inak legíny vo všeobecnosti ako nejaký samostatný, do spoločnosti viditeľne nosený kus odevu mi prídu... divné.