mam silnejsie stehna ale zase na mojej postave to nevyzera nejak zle (tie stehna)...a hej obliekam si leginy aj k kratsim trickam....teraz ma zabite za to
Ja už neviem .. tak asi majú sebavedomie no .. Inak si to vysvetliť neviem...Tak ale nechápem ich aj moja spolužiačka športové krátke tielko ( s nápisom ADIDAS ) si dá k lesklým čiernym legínam (ach)
a inak skôr si spravím názor o človeku, ktorému vadí, že to má niekto so "silnejšími stehnami" než, že to ten človek má. človek s veľkou nadváhou bude v tom vyzerať trochu horšie, ale je to nepísaný zákon, že iba anorektičky si môžu dať to a to?
a nechapem reci ze to rovno clovek moze ist von iba v gatkach ja som si pomaly kazde rifle (mozno aj vzhladom na to ze nemam stehna ako palice s 10 centimetrovou medzerou ) vzdy castym nosenim zodrala , tak nosim aj leginy a v nich mam omnoho väcsiu volnost pohybu...
leginy su super, ked ma baba na to postavu.. ja z dovodu postavy preto leginy nenosim, lebo som si narozdiel od niektorych vedoma toho, ako moja postava v tom vyzera..
vcera som videla taky podareny parik.. baba pri sebe (dost, ale nie az obezna), na sebe leginy ktore jej obtahovali obrovsku rit a pri nej chlap, ktory jej vkuse tu rit na verejnosti mackal, strkal jej prsty az TAM (cez tie leginy samozrejme), stale ju obchytkaval, celu dobu ako som ich mala na ociach
Ak to nie sú nejaké ultragliter super tigrované tak mi to nevadí skoro na nikom. Len keby tie naše dievčatá mali vkus a vedeli sa obliecť, že?
Dnes ráno som na jednej babe-dosť obéznej babe- videla legíny. Ale to ste fakt nezažili ešte To sa nedá opísať proste. Celulitída jak prasa, presvitajúce tangáče a tá jej mega veľká riť(a to ja ju mám tiež dosť veľkú). A proste jej prevísalo všetko čo mohlo -.- Proste to by ste fakt museli vidieť.
je to otrasné . niekto možno povie že má väčšie sebavedomia ale podľa mňa by si mala vyberať oblečenie podľa postavy . ani ja nenosím legíny keďže mám krivé nohy . zato že sa mi to páči tak nebudem chodiť ako totálny debil
@36 ...do určitej miery, ktorá je žiaľbohu často prekračovaná, nevnímaná, schválne ignorovaná - idem sa tváRiť, že som sebavedomá, tak si oblečiem biele legíny a krikľavoružové tangá.
Moje spolužiačky (hlavne jedna) to nosia bežne namiesto nohavíc. V tomto prípade sa mi to nepáči a i tak, podľa mňa by tento trend už mal skončiť, však to pomaly nosí už každá. Ja som legíny nosila v zime k šatám a ugs čižmám - vyzeralo to dobre, nebolo mi vidieť zadok. Raz som si ich obliekla s tričkom a košeľou a cítila som sa hrozne... Takže legíny
Ja vážim len 51kg a hanbím sa obliecť si legíny..Obdivujem dievčatá , ktoré majú aj o 20kg viac a v pohode ich nosia na verejnosti..Tiež som videla veľa dievčat , ktoré mali na sebe legíny a tričko také krátke , že im aj pupok trčal ale nikdy som sa nezaoberela tým že čo si to preboha dala..Ja som taký človek , nestarám sa do nikoho
Podla mna kazdy nech si nosi co len chce. Je to ich vec. A len zato ze ma vatsi zadok alebo pevnejsie stehna to neznamena ze si nemoze obliect leginy je to ich vec a neriesim to
Dnes som sa zapozerala a či už väčší zadok alebo stehná... tak minimálne v čiernych je to pohoda ak je baba štíhla v páse. Legíny sú pohodlnejšie než snáď akékoľvek iné oblečenie a nemyslím, že by mal mať niekto právo odopierať iným nosiť ich.
Čo ma ale zarazilo, sú pneumatiky okolo pása. Ako baby, niektoré vyzeráte ako prasce!!! Chápem že so širšou riťou alebo stehnami toho bez dietológa alebo trénera veľa neurobíte, ale tak mať pupok ako chlapi?... vážne grc!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
OMG, nech si každý nosí čo chce a keď sa mi to nepáči tak sa na to asi nepozerám
môj osobný názor je,že ja by som si to neobliekla,ale proti gustu žiaden dišputát
leginy su vhodne k dlhemu tricku/svetru alebo k sukni, nenahradzaju nohavice (ach)
a inak skôr si spravím názor o človeku, ktorému vadí, že to má niekto so "silnejšími stehnami" než, že to ten človek má. človek s veľkou nadváhou bude v tom vyzerať trochu horšie, ale je to nepísaný zákon, že iba anorektičky si môžu dať to a to?
leginy su super, ked ma baba na to postavu.. ja z dovodu postavy preto leginy nenosim, lebo som si narozdiel od niektorych vedoma toho, ako moja postava v tom vyzera..
vcera som videla taky podareny parik.. baba pri sebe (dost, ale nie az obezna), na sebe leginy ktore jej obtahovali obrovsku rit a pri nej chlap, ktory jej vkuse tu rit na verejnosti mackal, strkal jej prsty az TAM (cez tie leginy samozrejme), stale ju obchytkaval, celu dobu ako som ich mala na ociach
nevedela som ci sa mam smiat alebo grcat
na takejto postave mi pridu uplne ok, aj na trosku vacsej este, dokial sa tie stehna nejako nedotykaju o seba
mne je to dosť jedno....
Dnes ráno som na jednej babe-dosť obéznej babe- videla legíny. Ale to ste fakt nezažili ešte To sa nedá opísať proste. Celulitída jak prasa, presvitajúce tangáče a tá jej mega veľká riť(a to ja ju mám tiež dosť veľkú). A proste jej prevísalo všetko čo mohlo -.- Proste to by ste fakt museli vidieť.
trapas su leginy ako nohavice, z ktorych trci rit, skuna+leginy je uplne v pohode kombinacia, ked to ladi so zvyskom
Čo ma ale zarazilo, sú pneumatiky okolo pása. Ako baby, niektoré vyzeráte ako prasce!!! Chápem že so širšou riťou alebo stehnami toho bez dietológa alebo trénera veľa neurobíte, ale tak mať pupok ako chlapi?... vážne grc!