moja lekarka je moja mama, ale ked chodievam kazdy rok dva krat na sportovu prehliadku tam je taky uchylny doktor ktory mi furt hovori aby som si vyzliekla podprsenku...
ja mam dost blbe zazitky..ked som bola v Irsku, tak som sa tam stavila v nemocnici a to bolo oproti slovenskym ako 5 hviezdickovy hotel..co sa tyka prostredia aj pristupui doktorov, sestriciek atd....u nas je to OTRASNE..moja mama skoro vykrvacala rovno v nemocnici a oni nic..ze vsetko je poriadku...ja som chudokrvna..ale na svk nato nikto nikdy neprisiel a x dalsich veci...u nas skoro vsetci doktorkovia kukaju len nato, co im kto strci do vrecka..
no tak ja som tych lekarov v poslednej dobe ponaštevovala až až, ale tak mam našťastie len dobre skusenosti,... ale aj tak si myslím,že najmilší boli ku mne vtedy, ked som ležala už na operačke
osobne nemam zle zazitky, ale ludia naokolo maju.
pride pacientka, ze ju bolia klby a lekar povie: to je vekom, musite si zvykat....a nic neurobi.
alebo sa ma spravit banalny zakrok, vybrat stehy po zasity a tak to sfuzuju, ze clovek zostane na vozicku.
slovenskym lekarom velmi neverim...dobre odislo prec, slabsie ostalo doma.
Hovorim vsak vseobecne, urcite sa najdu dobri lekari na Slovensku...a ak tu ste nejaki, tak si vas nechcem pohnevat, niekedy by som mohol skoncit na vasom stole
Keď som mal 8 rokov,býval som dosť veľa chorý,a pani doktorka do mňa len pumpovala lieky.Až raz,keď som v škole skoro odpadol,mama ma zobrala k inej doktorke a ľaľa-sínusová arytmia a alergia asi na milión vecí.Tak išla ku starej,vynadala jej jak chudere a poďho preč.Odvtedy som bol chorý iba párkrát...
Ja mám s lekárm i celkom dobré skúsenosti, poväčšinou sú milí a vyzerajú na to, že vedia, čo robia
Len moja kožná je taká dôležitá fuchtla.
A jediné, čo ma naozaj dosť štve, je systém u zubára.
V auguste ma objednal na kontrolu v októbri, povedal aby som sa ozvala v decembri a v januári ma objednal na vŕtanie až na apríl, pričom sa mám ešte v marci ozvať, či to platí
Čiže minimálne 7 mesiacov mám v ústach kaz. Úžasný spôsob.
no tak su lekari ktori vedia co robia a su ktori niecelkom ..."najlepsie" bolo ked som minule zasla ku jednemu lekarovi ktory povedal ze som v pohode ale povedal ze radsej mam ist este k inemu a ten druhy povedal ze to nie je dobre
poznam dost vela lekarov pretoze ich mame hodne v rodine a aj ich kamaratov vela poznam podla mna su to perfektny ludia ktory toho vela dokazali napriklad ujo je primarom detskej chirurgie zachranil uz tolko zivotov a pritom je strasne skromny a mili bohuzial svojho synceka zachranit nedokazal a mozno aj to ho ophana stale viac dopredu...alebo stryko je chirurg a ambulanciou raz ked som tam bola len tak kuknut prisiel paciant z rukou uuplne na kusky vraj mu ju nabral cirkular nahodou som tam bola aj o par tyzdnov neskor ten chlapi mu vdaci za to ze moze uplne bez problemov hybat rukou akoby sa mu ani nic nestalo a pritom ju mal vazne na kusky..ale dobre mozno to vyzera akoby som poznala len zopa priznavam ze niektory to odflakavaju ale vacsina robi vsetko pre svjoich pacientov a ty si to vacsinou ani neuvedomuju...priam naopak este ich obvinuju a to ma vie dost rozculit...
lekari su dobri aj zli
mam skusenosti aj take aj take
niektorych to ani nemrzi, niektorych ich chyby budu matat do konca zivota
otca mi nevrati ani cierne svedomie jednych ani lahostajnost druhych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
pride pacientka, ze ju bolia klby a lekar povie: to je vekom, musite si zvykat....a nic neurobi.
alebo sa ma spravit banalny zakrok, vybrat stehy po zasity a tak to sfuzuju, ze clovek zostane na vozicku.
slovenskym lekarom velmi neverim...dobre odislo prec, slabsie ostalo doma.
Hovorim vsak vseobecne, urcite sa najdu dobri lekari na Slovensku...a ak tu ste nejaki, tak si vas nechcem pohnevat, niekedy by som mohol skoncit na vasom stole
Len moja kožná je taká dôležitá fuchtla.
A jediné, čo ma naozaj dosť štve, je systém u zubára.
V auguste ma objednal na kontrolu v októbri, povedal aby som sa ozvala v decembri a v januári ma objednal na vŕtanie až na apríl, pričom sa mám ešte v marci ozvať, či to platí
Čiže minimálne 7 mesiacov mám v ústach kaz. Úžasný spôsob.
mam skusenosti aj take aj take
niektorych to ani nemrzi, niektorych ich chyby budu matat do konca zivota
otca mi nevrati ani cierne svedomie jednych ani lahostajnost druhych