Lekárska Fakulta Košice a jej neschopnosť odoslať papier o prijatí/neprijatí
Chcela by som sa vás opýtať, či niekto z vás náhodou nerobil prijímačky na lekársku fakultu UPJŠ v Košiciach a či mu už došiel papier s názvom "Rozhodnutie o výsledku prijímacieho konania". Ich neschopnosť odoslania alebo neschopnosť pošty mi to doručiť m
Oukej, ja som sa zľakla kvôli tomu, lebo minulý rok sa rozhodnutia rozposlali už dva týždne po prijímačkách. Takže sa to asi začalo tento rok posielať neskôr
@miro016 Ja sa pýtam na to či nie je možné, že je chyba v tom, že je to už odoslané,niekde sa to mohlo stratiť, pošta mi to NEDORUČILA a tým pádom by som bola už, ako sa vraví, v prdeli
@wcela : V prdeli určite nebudeš, keďže sa odvolanie podáva do 7 dní od doručenia, t.j. od dátumu, kedy obálku s týmto rozhodnutím písomne prevezmeš na dodacej pošte alebo u doručovateľky. Ku príkladu, ak ti príde do schránky Oznámenie o uložení zásielky 16.7. a prevezmeš si ju na pošte 17.7., prirátaš si k tomu 7 dní, t.zn. že do 24.7. môžeš podať odvolanie.
@wcela ale oni rozhodnutia posielaju DOPORUCENE do VLASTNYCH ruk, takze ak sa to dakde stratilo, tak si to logicky neprevzala a tak to nebolo dorucenev a odvolanie sa posiela 7 dni od DORUCENIA. samotna logika to je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Žiaden stres, neboj, dočkáš sa.