má pre mňa význam keď spím a keď sa smejem. jo a keď niečo zaujímavé sa učíme tak je to fajn. a u starkých keď som a oni mi dačo rozprávajú, a mamka keď má dobrú náladu, s pesom keď idem von, a s bratom keď si nerobíme zle. tato keď je doma a furt dačo sranduje, druhý brat keď je doma, a púšťa mi z vedľajšej izby pesničky. a keď sa teším na to aké bude všetko fajn. lebo už musí byť všetko fajn
Mnoho toho. Za naozaj stratený čas považujem čakanie, cestovanie, bezduché internetovanie.
Naopak duchaplné internetovanie považujem za jednu zo svojich najhodnotnejších aktivít, pol dňa si čítam nejaké aktivistické/politické/vedeckotechnologické novinky. To bola vlastne moja hlavná aktivita od decka
+ čítam actual knihy, maniakálne upratujem, varím, krášlim sa, interagujem s ľuďmi na dobrovoľnej báze, chodím na prechádzky a vlastne som ukrutný nolifer, ale mám to tak rada.
@eucomed Najviac milujem byť v knižnici, to aj 5 hodín vydržím vkuse a hrabem sa vo všetkých knihách čo ma zaujímajú a potom to všetko spájam a nakoniec zistím, že som dokonale naučený všetko čo potrebujem vedieť v škole a ešte oveľa, oveľa viac Alebo si len tak niekde sadnem a pozerám ako sa správajú iní ľudia..Jazyky sa učím asi tak že sa každú vetu čo poviem v Slovenčine sa snažím povedať si aj v tom jazyku a keď to neviem tak si to nájdem niekde v slovníkoch.. Staré noviny rád čítam. Čím staršie tým lepšie...Keď si kúpim nejakú potravinu tak čítam zloženie zakaždým, potom hľadám čo sú to za látky.... je toho viac a toto všetko je pre mňa štúdium
@dudoo : Prídeš mi ako veľký pozorovateľ sveta, človek s prehľadom, ale asi nebudeš až taký aktér svojho života. Úprimne, obdivujem ľudí, čo robia niečo rafinovane inteligentné, aj keď všetko nie je len o získavaní poznatkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a jeden mal v suteréne fotokomoru!
Naopak duchaplné internetovanie považujem za jednu zo svojich najhodnotnejších aktivít, pol dňa si čítam nejaké aktivistické/politické/vedeckotechnologické novinky. To bola vlastne moja hlavná aktivita od decka
+ čítam actual knihy, maniakálne upratujem, varím, krášlim sa, interagujem s ľuďmi na dobrovoľnej báze, chodím na prechádzky a vlastne som ukrutný nolifer, ale mám to tak rada.
@thrwtchr : Je to skôr potreba mať strechu nad hlavou ako zmysel.
@sveter : Pre teba má zmysel rodina a byť s ňou, keď s tebou zdieľajú svoj svet. Je to krásne, je to časťou aj môjho zmyslu dňa.
@dudoo : Aké štúdium máš na mysli? Podeľ sa viac, zaujímalo by ma to.
@relieforsaddist : A to som si myslela, že zmysel má niečo, čo človeka jednoducho baví
@maros3150 : Máš na viac.
@tomias : Úplne sa mi to hodilo na svišťa.To skôr už patrí k životu.