Tak, a keď ste tu už klikli (marketing zabral ) obraciam sa na Vás s výzvou dobré duše. Slovenská formácia Prarod /Trenčín/ dostala možnosť hrať po boku Immortal a Ensiferum na 3. BlackTroll Winterfest v Halle. Jedinou podmienkou je, aby získala dostatok hlasov v ankete na Facebooku. Aj keď neholdujete štýlu hudby ktorý hrajú, nebuďte svine a podporte slovenského interpréta šíriť odkaz predkov.
Ja z toho nemám nič, akurát mi je sympatická myšlienka tejto formácie.
K hlasovaniu sa dostanete, cez priložený odkaz.
P.S. Ospravedlňujem sa Vám za zavádzajúci nadpis, ale bolo nutné donútiť, čo najväčší počet ľudí otvoriť toto fórum.
@antifunebracka Pretože by si ľudia prečítali sprievodný text v prehľade ankiet a diskusií a väčšina z nich by sa na to... . Takýmto spôsobom na to kliknú a je (dúfam) o zanedbateľnú mieru pravdepodobnejšie, že ich podporia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja z toho nemám nič, akurát mi je sympatická myšlienka tejto formácie.
K hlasovaniu sa dostanete, cez priložený odkaz.
P.S. Ospravedlňujem sa Vám za zavádzajúci nadpis, ale bolo nutné donútiť, čo najväčší počet ľudí otvoriť toto fórum.
» bandzone.cz/prarod...
Filozofia birdzu je bud poradim alebo spicujem.
Ked je "o ZANEDBATELNU mieru pravdepodobnejsie" tak ten tvoj marketing neni bohvieco