Inak k teme, ja len take 'soft' rockove mam rad, alebo taky 'Pop-rock', hoci sa najde aj nejaky ten tvrdsi rock ci 'nu-metal'
Here You go.:
The National, The Lumineers, The Tunics, Third Eye Blind, Kings of Leon, Razorlight, Coldplay, Nirvana, Radiohead, The Cure, The Police, The Who, U2, Oasis, Foo Fighters, The Doors, System of a Down, Linkin Park, The Cranberries, The Strokes, Muse, Snow Patrol, The Kooks, Florence and the Machine, Panic at the Disco, R.E.M, The Killers, The Fray, 3 Doors Down, Incubus, Nickleback, Franz Ferdinand, Three Days Grace, One Republic, 30 Seconds to Mars, The Pigeon Detectives, Artic Monekys potom este AC/DC, Aerosmith, Green Day, Rolling Stones, Goo Goo Dolls
Je to tak strasne, az z toho clovek musi plakat, keby bol ten "spevak" ticho a iba hrala hudba, tak by sa mi to v celku dost aj pacilo, ale ten skrek je hrozny
Takze ak sa po dvoch minutach zapocuvate do toho 'spevu', ziskate predstavu co ma odpudzuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
(to nie ja, to očividne kvalitná Finlandia
Inak k teme, ja len take 'soft' rockove mam rad, alebo taky 'Pop-rock', hoci sa najde aj nejaky ten tvrdsi rock ci 'nu-metal'
Here You go.:
The National, The Lumineers, The Tunics, Third Eye Blind, Kings of Leon, Razorlight, Coldplay, Nirvana, Radiohead, The Cure, The Police, The Who, U2, Oasis, Foo Fighters, The Doors, System of a Down, Linkin Park, The Cranberries, The Strokes, Muse, Snow Patrol, The Kooks, Florence and the Machine, Panic at the Disco, R.E.M, The Killers, The Fray, 3 Doors Down, Incubus, Nickleback, Franz Ferdinand, Three Days Grace, One Republic, 30 Seconds to Mars, The Pigeon Detectives, Artic Monekys potom este AC/DC, Aerosmith, Green Day, Rolling Stones, Goo Goo Dolls
Beriem spat, tamto mam rad a to co nemam rad tak to neviem, lebo to asi nepocuvam...
Ale nemam rad take to, ked spevak huci do mikrofonu takym tym stylom, ze mu nie je rozumiet ani prd... Proste vrieska nezrozumitelne vety.
Ale aj tak som pohorel, lebo typek sa pyta na to co nemame radi
no ja neznasam nove veci od elanu,gladiatora,linkin parku,bon joviho, limp bizkit...stara klasika je proste super
ale keď neviem, čo neznášam. Ale viem, že Metelicu proste nemám rada a basta.
A tam som ich priradil hlavne preto, ze zo zaciatku som ich bral ako urcitu konkurenciu k LP
Hoci dnes sa to uz povedat neda
@mielikki ja som sa tiez nechal domotat Mozno koli tomu hradu
Dnes LP robi uplne inu hudbu (vid. posledny album)...
Teda ja to porovnavam, kedze mne sa najprv zdali ako, ze obe skupiny tvoria podobne
A inak k teme nevim na youtube najst nic, co by mi vyslovene vadilo.
Netusim preco, ale @n0win0u mi pripada ako clovek, ktory by mohol nieco take obcas pocuvat
Hoci ani ten nemusi
Nevim nepozna niekto take heavy metalove kapely, kde miesto toho aby spievali, tak len chrchlu? Ze im kokot rozumiet?
Take len pazvuky vydavaju, chrrraaaa kraaaaa frakakjsasa etcd.
No tak ak si to dokazete predstavit tak take daco nemusim
a ozavináčovať @sugy1 a @kosmiklove nech ten vtip aj niekto pochopí
Presne taketo spevy nemozem
Je to tak strasne, az z toho clovek musi plakat, keby bol ten "spevak" ticho a iba hrala hudba, tak by sa mi to v celku dost aj pacilo, ale ten skrek je hrozny
Takze ak sa po dvoch minutach zapocuvate do toho 'spevu', ziskate predstavu co ma odpudzuje
Ani makke F neni rozumiet co skrieka
» www.youtube.com/watch?feature=p...
(na toto moje grafické (ne)schopnosti ešte stačia)
Pôvodne som chcela aj niečo venované Colressovi, ale ohľadom neho nemal žiadnu zaujímavú hlášku :/
Práve som si uvedomila, že som zabudla Plasbad. Hnevám sa na seba
@obliviate miesto spevy vracajú?? daj link na nejaké video.. to si rád pozriem
nj, ja nemam (hrad -rockove kapely, ktore by som neznasala, ale napadlo mi jedno video vzhladom na to, co sem poslal motorbreath:
A k tomu co si pisal - tak sa chod teda vyplakat a potom si pusti nieco co sa ti lubi.. kazdemu sa paci ine, mne napr prave ten skrek
eh asi všetkých čo sa snažia urobiť dobrú hudbu, ale znie to asi ako Justin Bieber
A rozumies tomu skreku?
Ved tam nie je rozumiet co hovori...
Maju tie songy vobec nejake lyrics? Asi ani nie je treba co?
To zalezi od skupiny (spevaka), kazdy ma iny styl. Niektorim nerozumiet, niektorim ano. A ano, maju lyrics