Ahojte, je tu niekto kto študoval medicínu a chodil pracovať na školský ústav ? Práve nastupujem do prváku, a kamarátom čo sú v česku sa podarilo chodiť pomáhať do anatomického ústavu. Má tu niekto nejakú skúsenosť s tým ? LF UPJŠ.
Chcel by som tam chodiť do skúškového, a reči typu že to nebudem stíhať/zvládať nepotrebujem. 2-3 hodiny týždenne nikoho nezabili a popri práci tam sa dajú veľa vecí pochopiť. Ďakujem
ja by som skôr dala argument, že keď nastupuješ ešte nevieš čo to štúdium obnáša ešte ani nevieš ako sa zabehneš radšej počkaj aspoň semester, riešila by som úplne iné veci ako toto, máš čas
so znamostou mozes chodit velmi skoro, bez znamosti vo vyssich rocnikoch mozes chodit asistovat aj na saly, ked sa nejak preukazes. Normalne drzis haky, neskor mozes posit, neco si reznut, zalezi.
@freedef Určite áno, nevravím, že hned prvý semester, ale napríklad ja už teraz na ošetrovateľskej praxi som sa dostal na sal pozerať sa... A to som uspešne skončil ešte len druhý ročník... Neviem čo by ti dalo učenie anatómie. Na 60 % je to zbytočný balast asi tak 40% (záleží čo ťa zaujíma) má pre teba nejaký reálny význam takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A ako ta anatomia sa ti na chirurgicke obory hodi urcite.