no pri takom mojom menšom rozpoložení ma práve napadlo .. že vlastne čím to je, že väčšina mladých ľudí nevyzerá na svoj vek .. ?? .. celá tá doba je nejak posunutá, nielen vyzerajú, ale tak poväčšine sa aj tak správajú .. viď mladé mamičky .. t
VACSINA mladych ludi nevyzera na svoj vek? to by potom ale malo znamenat, ze oni na svoj vek naopak vyzeraju a na svoj vek nevyzera ta mensina, ktora podla teba na svoj vek vyzera
@5 vobec to nedoplietol, ak mam 100 jablk a z nich 90 vyzera tak ako vyzera (podobaju sa) a tych 10 vyzera inak, tak keby si tvrdila, ze tych 90 nevyzera ako jablka, tak by si (pravdepodobne) nevravela moc rozumne. tak isto aj v tomto pripade.
Mne od 11 rokov hádajú vždy viac, ako mám. Pamätám si jednu príhodu, keď na atletických pretekoch (to som mala 11 rokov) ma nechceli zaradiť do mojej kategórie v skoku do výšky, lebo vraj musím mať minimálne 15
Teraz mám 16 a bežne mi hádajú 22, takže ja už len rezignovane mlčím alebo znechutene opravím.
Som zvedavá, čo budú robiť, keď budem mať 30 rokov...Budú za mnou chodiť s pohrebným sprievodom, keby to náhodou niekde na námestí na mňa prišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mne od 11 rokov hádajú vždy viac, ako mám. Pamätám si jednu príhodu, keď na atletických pretekoch (to som mala 11 rokov) ma nechceli zaradiť do mojej kategórie v skoku do výšky, lebo vraj musím mať minimálne 15
Teraz mám 16 a bežne mi hádajú 22, takže ja už len rezignovane mlčím alebo znechutene opravím.
Som zvedavá, čo budú robiť, keď budem mať 30 rokov...Budú za mnou chodiť s pohrebným sprievodom, keby to náhodou niekde na námestí na mňa prišlo
Silné pochybnosti