“So many people treat you like you're a kid so you might as well act like one and throw your television out of the hotel window.”
-Gerard Way
"If I have to come across another track with "Deep" or "Deeper" in either the title or the lyrics, I'm going to eat my own face, twice. If it's "Deep" you're looking for, then strap on a few bricks and jump into your nearest ocean. That's deep."
-Joel Zimmerman
Toto k tým takým že len na zasmiatie, potom keď nejaký taký "vážnejší", tak asi toto.
“Heroes are ordinary people who make themselves extraordinary.”
-Gerard Way
Narodila som sa ako optimista, ale život zo mňa spravil realistu.
------------------------------
Ľudia, ktorí týrajú zvieratá si nezaslúžia žiť!
-------------------------------
Nesúď ľudí podľa toho čo urobili pokiaľ nevieš pravý dôvod prečo to urobili..
"The real bosses [under capitalism] are the consumers. They, by their buying and by their abstention from buying, decide who should own the capital and run the plants. They determine what should be produced and in what quantity and quality. Their attitudes result either in profit or in loss for the enterpriser. They make poor men rich and rich men poor." - Ludwig von Mises
Možno mi chýba vychovanie a utrpím ešte veľa rán pre svoje jediné prianie: Byť sám sebou a nebyť sám.
Verím, že fantázia je silnejšia než vedomosti, že mýty majú väčšiu moc než história, že sny sú mocnejšie než skutočnosť, že nádej vždy zvíťazí nad skúsenosťou, že smiech je jediným liekom na zármutok.
Nič nie je samo o sebe ani dobré ani zlé. Záleží len na tom, čo si o tom myslíme. (William Shakespeare)
"Some never appreciate their life until they have to work to save their own. They go from cradle to grave expacting the world give them everything. I show them possibility of death and sacrifices they have to make to stay alive." (Jigsaw)
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
"Ja som, mimochodom, pesimista. Podľa mňa blesk nielenže neudrie dvakrát na to isté miesto, ale obyčajne neudrie ani raz."
(Salman Rushdie)
Láska je často len na prvý pohľad láskou.
a tentok "Až umriem, tak sa budú musieť mojimi pamäťami zaoberať vedecké ústavy a lámať si hlavu, čo je beletria a čo sú fakty."- Július Satinský
-Dobre vidíme iba srdcom. To podstatné je očiam neviditeľné. (Exupéry)
-Chudoba je preto, lebo nie je problém nakŕmiť chudobných, ale problém je nakŕmiť bohatých.
-Človek je taký pekný, aká krásna je jeho duša. Taký dobrý, aké veľké je jeho srdce. Taký bohatý, koľko má priateľov. Taký mladý, na koľko sa cíti. Taký silný, ako vie pomáhať slabým. Taký šťastný, ako sa vie tešiť aj z maličkostí a potešiť aj druhých. Taký múdry, koľkokrát vie poradiť tomu, kto to potrebuje...
"Láska nerobí človeka slepým, ale vidiacim - vnímavým na hodnoty." - Viktor Frankl
-Byť verný totiž predovšetkým znamená byť verný sebe.(Exupéry)
-Ak niekto bedáka, že ho zradil svet, robí tak preto, lebo to on zradil svet. Ak niekto narieka, že láska mu nepriniesla šťastie, robí tak preto, lebo v láske klamal sám seba. Láska nie je len podarúnok, ktorý sa prijíma. - Exupéry
"Pokora srdca nežiada, aby si sa pokoroval, ale aby si sa otvoril.
Práve ona je kľúčom k zmene. Až potom môžeš dávať a prijímať." - Exupéry
-Priateľov chce mať každý, ale málokto si dá tú námahu, aby sa ním stal.
-Vo svete existuje iba jeden heroizmus, a to vidieť svet taký aký je - a milovať ho. - M. Buonarroti
-Maľovať, tesať, hrať sa duši s tvarmi už nestačí; len k Láske ľne, čo z kríža pozýva všetkých do rozpätých dlaní.- M. Buonarroti
-Keď utrpenie položí otázku "kto si?", musíme byť schopní odpovedať zreteľne a uviesť svoje meno. Tým myslím, že sa musíme vysloviť z najhlbšieho vnútra toho, čo sme, čím túžime byť a čím sme sa stali. - Thomas Feverel Merton
-"Lekára nepotrebujú zdraví, ale chorí. Choďte a naučte sa, čo to znamená: ‚Milosrdenstvo chcem, a nie obetu.‘ Neprišiel som volať spravodlivých, ale hriešnikov."
(Mt 9, 12-13)
@lenkaska1
"Ľudia, ktorí týrajú zvieratá si nezaslúžia žiť!"
"Nesúď ľudí podľa toho čo urobili pokiaľ nevieš pravý dôvod prečo to urobili.."
- to sa trochu vylučuje nemyslíš ? Vieš snáď pravý dôvod prečo niektorí ľudia týrajú zvieratá ? .. a ty by si ich odsúdila na smrť
"Muž nemá právo byť amatérom v rovine fyzického tréningu. Je jeho hanbou zostarnúť bez toho, aby zazrel tú krásu a silu, ktorej je jeho telo schopné."
SOKRATES
" V živote sa musíš pre niečo zapáliť, v krematóriu už bude neskoro "
" Ked ti niekto kope jamu, bud kreatívny a urob z toho bazén"
Životná pravda... Ak plačeš, každý je ľahostajný voči Tvojim slzám, Ak Ťa bolí srdiečko, niet nikoho, kto by si všimol Tvoju bolesť, Ak si šťastný, nikto si nevšíma Tvoj úsmev... Ale skús si raz prdnúť...!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
-Gerard Way
"If I have to come across another track with "Deep" or "Deeper" in either the title or the lyrics, I'm going to eat my own face, twice. If it's "Deep" you're looking for, then strap on a few bricks and jump into your nearest ocean. That's deep."
-Joel Zimmerman
Toto k tým takým že len na zasmiatie, potom keď nejaký taký "vážnejší", tak asi toto.
“Heroes are ordinary people who make themselves extraordinary.”
-Gerard Way
-Jojen Reed, vlastne George R.R. Martin
------------------------------
Ľudia, ktorí týrajú zvieratá si nezaslúžia žiť!
-------------------------------
Nesúď ľudí podľa toho čo urobili pokiaľ nevieš pravý dôvod prečo to urobili..
"One good thing about music, when it hits you, you feel no pain" bob marley
reality is a prison
Možno mi chýba vychovanie a utrpím ešte veľa rán pre svoje jediné prianie: Byť sám sebou a nebyť sám.
Verím, že fantázia je silnejšia než vedomosti, že mýty majú väčšiu moc než história, že sny sú mocnejšie než skutočnosť, že nádej vždy zvíťazí nad skúsenosťou, že smiech je jediným liekom na zármutok.
too weird to live too rare to die
"Some never appreciate their life until they have to work to save their own. They go from cradle to grave expacting the world give them everything. I show them possibility of death and sacrifices they have to make to stay alive." (Jigsaw)
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
"Ja som, mimochodom, pesimista. Podľa mňa blesk nielenže neudrie dvakrát na to isté miesto, ale obyčajne neudrie ani raz."
(Salman Rushdie)
a tentok "Až umriem, tak sa budú musieť mojimi pamäťami zaoberať vedecké ústavy a lámať si hlavu, čo je beletria a čo sú fakty."- Július Satinský
-Chudoba je preto, lebo nie je problém nakŕmiť chudobných, ale problém je nakŕmiť bohatých.
-Človek je taký pekný, aká krásna je jeho duša. Taký dobrý, aké veľké je jeho srdce. Taký bohatý, koľko má priateľov. Taký mladý, na koľko sa cíti. Taký silný, ako vie pomáhať slabým. Taký šťastný, ako sa vie tešiť aj z maličkostí a potešiť aj druhých. Taký múdry, koľkokrát vie poradiť tomu, kto to potrebuje...
"Láska nerobí človeka slepým, ale vidiacim - vnímavým na hodnoty." - Viktor Frankl
-Byť verný totiž predovšetkým znamená byť verný sebe.(Exupéry)
-Ak niekto bedáka, že ho zradil svet, robí tak preto, lebo to on zradil svet. Ak niekto narieka, že láska mu nepriniesla šťastie, robí tak preto, lebo v láske klamal sám seba. Láska nie je len podarúnok, ktorý sa prijíma. - Exupéry
"Pokora srdca nežiada, aby si sa pokoroval, ale aby si sa otvoril.
Práve ona je kľúčom k zmene. Až potom môžeš dávať a prijímať." - Exupéry
-Priateľov chce mať každý, ale málokto si dá tú námahu, aby sa ním stal.
-Vo svete existuje iba jeden heroizmus, a to vidieť svet taký aký je - a milovať ho. - M. Buonarroti
-Maľovať, tesať, hrať sa duši s tvarmi už nestačí; len k Láske ľne, čo z kríža pozýva všetkých do rozpätých dlaní.- M. Buonarroti
-Keď utrpenie položí otázku "kto si?", musíme byť schopní odpovedať zreteľne a uviesť svoje meno. Tým myslím, že sa musíme vysloviť z najhlbšieho vnútra toho, čo sme, čím túžime byť a čím sme sa stali. - Thomas Feverel Merton
-"Lekára nepotrebujú zdraví, ale chorí. Choďte a naučte sa, čo to znamená: ‚Milosrdenstvo chcem, a nie obetu.‘ Neprišiel som volať spravodlivých, ale hriešnikov."
(Mt 9, 12-13)
@ibabel a tvoje? :-S
Ani ja neviem!!!
burble
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why." ― Mark Twain
"We should love, not fall in love, because everything that falls, gets broken." ― Taylor Swift
8)
"Ľudia, ktorí týrajú zvieratá si nezaslúžia žiť!"
"Nesúď ľudí podľa toho čo urobili pokiaľ nevieš pravý dôvod prečo to urobili.."
- to sa trochu vylučuje nemyslíš ? Vieš snáď pravý dôvod prečo niektorí ľudia týrajú zvieratá ? .. a ty by si ich odsúdila na smrť
"Muž nemá právo byť amatérom v rovine fyzického tréningu. Je jeho hanbou zostarnúť bez toho, aby zazrel tú krásu a silu, ktorej je jeho telo schopné."
SOKRATES
" Ked ti niekto kope jamu, bud kreatívny a urob z toho bazén"
Životná pravda... Ak plačeš, každý je ľahostajný voči Tvojim slzám, Ak Ťa bolí srdiečko, niet nikoho, kto by si všimol Tvoju bolesť, Ak si šťastný, nikto si nevšíma Tvoj úsmev... Ale skús si raz prdnúť...!!!