jooj...žiadne konkretne mena?.. ja som sa zlakla napriklad madonny.. ...a ani avril lavigne nevyzera bohvie jak ...ale to je mozno aj tym,,ze on iich proste tak zmachlia jak super bohyne..a my sme na takyto ich vzhlad zvyknuti..takze ked ich vidime bez make upu tak to je hruza des..
Madonna, Britney Spears, Amy Winehouse, Avril Lavigne, Pamel Anderson... len malý zlomok hviezd. Inakšie, len máloktorá hviezda vyzerá bez make upu k svetu - t.j. čistá pleť. Teraz si neviem spomenúť na meno tej ženy, ale videla som jej fotku bez mejkapu a vyzerala dobre. Čistá pleť, súmerná tvár, oči výrazné aj bez líčenia... takže tak
ked vidim, kolko toho dokaze spravit makeup tak rozmyslam, aka krasavica by mohla byt zo mna po dvoch kilach omietky ale asi radsej nechcem, potom by som dopadla jak vyssie spominane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to je žart?
a aj jedna holka z našej školy vypada jak michael jacson ked som j uraz v zivote videla nenamachlenu....
@pikao aj s tebou suhlasim
Otras ..chuda...otras..ach
Čo sa týka Angeliny Jolie...Tak tá je krásna aj bez makeupu..jedna z mála hviezd..čo celkovo sa neukazuje až s tolkým makeupom ..
potom jessica simpson .. fuu..nechcela by som..
myslíš, že je to žart?
» 2.bp.blogspot.com/_xYL7UgaBKnQ/R9...
alebo ten vyzera otrasne s make-upom ?