nie neni to choré.... ja mám tiež tolko ako ona (v auguste 18 aby som bola presná) a môj Mišo má 26... dali sme sa dokopy minulý rok v marci... takže neviem čo je na tom divné alebo čudné...
Ake naivne su tie dievcata. Ja ked budem mat 30, nedokaze ma zaujat ziadna 17stka predsa...to je uplne ine zmyslanie, ine odzite veci. Podla mna je to v duchu -> on jej dava veci, ona jemu telo a obaja su spokojni
@rheia Pozri,neber to ako urážku,pre tvoju kamarátku,ale keď sa nad tým zamyslíš,je to podľa Teba normálny vzťah?Čo môže chcieť 30 ročný od 15 ročného dievčaťa?Ja si za svojím stojím,možno ona ešte nerozmýšľa,ale on musí byť idiot.
@mrglass ja s tým tiež nejako nesúhlasím, oni normálne fungujú už 7 mesiacov, len nejde mi do hlavy jedno, čo može mať 15 ročná pobláznená prváčka na strednej spoločné so zamestnaným mužom, ktorý by mal pomaly rozmýšlať nad tým či si založí rodinu alebo čo bude robiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je to len a len ich osobná vec
moji rodičia spolu začali chodiť, keď mala mamka neako 19, či 20 a fotrík mal 29 keby dali na sprosté reči okolia, tu teraz nie som
tak chlape sa od nej odpútaj a nájdi si nový objekt tvojich túžob toto nikam nevedie
a myslím, že 17 a 24 je rozdiel len 7 rokov
no aj tak.. načo to všetci riešia?
pokiaľ sa k nám neodstal fenomén názvom zlatokopky, tak to nikto neriešil...
maximálne, že sú niektorí chlapi na mladé mäsko...
aj horšie veci sa stávajú