@loltrol Z tých dvoch to Lenovo ... Ale ja osobne by som nebral ani jeden... Daj rozpočet, do koľko € to chce a hlavne sem napíš, načo bude daný notebook využívaný.
fuha lenovo vs acer....to je ako thor vs captain america....hm, nie...ohen vs voda? nie, tiez nie...trabant vs lada..hej, to bude ono! od oboch ruky prec, radsej daco, co nebude v servise kazdy druhy mesiac.
@77hanes77 nepopieram, anyway, kazdy v okoli, kto ma s tymito znackami skusenost, tvrdi, ze ten ntb/tablet/whatever by nedoporucil ani najhorsiemu nepriatelovi. ja sam som mal low end lenovo, ktore bolo v oprave doslova castejsie ako u mna, teraz mam low end toshibu, ktora v oprave nebola ani raz. tak ci tak, ked sa uz aj rozhodnem dat prachy za high end ntb (ktory mi vobec netreba, takze to tak skoro nebude), tak zainvestujem do znacky, ktora si da zalezat aj na zlych ntb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslí to s tými animačnými programami vážne?
@loltrol Do ceny mám zarátať aj monitor, alebo monitor už má ? Ak áno, aký ?
Takže za mňa zatiaľ tento : » www.alza.sk/asus-x550vb-xo0...
"Plnotučný" procesor Core i5 3230m (základný takt 2,6 GHz, TB až do 3,2 GHz)
Grafika Nvidia GT 740m .. benchmark : » www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-...
matný displej určite ocení (aj napriek nízkemu rozlíšeniu)