z toho vyplýva.. počkaj si dlhšie na kúpu ntb.. určite narazíš na niečo lepšie..moj stál tiež o 200€ menej.. takže nikam sa neponáhľaj.. a inak alza je drahá
@Patrikjeuzobsadene hmm ale to vzdy bude nieco lepsie sice som aj premyslal ze pockam do vianoc ale asi na rok odchadzam do Nemecka a tam by sa mi daky notas zisiel
@Patrikjeuzobsadene uz tento piatok a notebook som si vyberal uz pekne dlho mal mi ho vybavit znami lacnejsie ale nakoniec skur... takze posledne dni si rychlo zhanam sam a Alza by mi ho este mohla stihnut dodat
za 1.) preco sem davas bechmark kde porovnavas 250tku externu grafiku s 840tkou z ntb? to je zbytocne neporovnatelne, pretoze uz len notasove grafiky disponuju iba 64-128bit zbernicou, notebook v takej nizkej cenovej kategorii stavany na hry nieje, preto porovnavat ho s ext. grafikou je nezmysel
za 2.) 840M vs 8750 je o par % vykonnejsia, kvoli vyssiemu core speed, rovnako ma v 3D markoch vyssi podiel vykonu, ale ci sa rozhodne medzi 840M alebo tvojou 8750 tak je rozdiel v hrach iba par FPS, co nepociti nech by zobral ktorukolvek
ja mam Lenovo G510 za 679e s Intel i7 a asi najlepsou AMD grafikou aku zatial vyrobili je super na hry nic mi neseka takze ber tento 80e dosporis urcite sa oplati lebo za 600e mozes mat aj shit a 80e das naviac a mas urcite lepsi ntb na hry
mám ten čo má @3 akurát so 6GB ram a som zatiaľ spokojný akurát ma štve že sa mi nad klávensnicou veľmi rýchlo nahromadí do tých dierok prach a strašne zle sa to čistí ( stál cca 580)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» gpuboss.com/gpus/GeForce-GT...
Grafika je slabá.
Inak kupoval som si prednedávnom ntb.. za 520€..
» www.hej.sk/notebook-lenovo...
i5,8GB RAM,1TB SSHD,Grafika 2GB.. a benchmark ukazuje že moja je lepšia..než ta na minim.požiad.hry.. » gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-...
z toho vyplýva.. počkaj si dlhšie na kúpu ntb.. určite narazíš na niečo lepšie..moj stál tiež o 200€ menej.. takže nikam sa neponáhľaj.. a inak alza je drahá
Kedy odchádzaš do nemecka ?
za 1.) preco sem davas bechmark kde porovnavas 250tku externu grafiku s 840tkou z ntb? to je zbytocne neporovnatelne, pretoze uz len notasove grafiky disponuju iba 64-128bit zbernicou, notebook v takej nizkej cenovej kategorii stavany na hry nieje, preto porovnavat ho s ext. grafikou je nezmysel
za 2.) 840M vs 8750 je o par % vykonnejsia, kvoli vyssiemu core speed, rovnako ma v 3D markoch vyssi podiel vykonu, ale ci sa rozhodne medzi 840M alebo tvojou 8750 tak je rozdiel v hrach iba par FPS, co nepociti nech by zobral ktorukolvek
za 3.) s alzou mas pravdu, odtial nech nekupuje
za 4.) jednoznacne zobrat Lenovo
súhlasím,sú to len benchmarky no herné ntb sú v úplne inej cenovej kategorii.. prepáč že som sa pomýlil,som si nevšimol.. 3,4 bod je pravda
presne tú istú grafiku mám aj ja a dosť si ju pochvaľujem
» www.alza.sk/acer-aspire-e15...
do aceru by som pridal ramku ked tak