Zdar, dosť skejtujem a často sa mi rozpadajú topánky, hlavne v oblasti vedľa špičky (tou ktorou sa kopú triky) , tak sa chcem spýtať, či existuje nejaké lepidlo alebo niečo podobné, s čím sa dá spevniť daná oblasť, aby dlhšie vydržala. Keď tak hodte aj od
@cannabiss chemopren ale ten univerzal, tym sa najlepsie lepia topanky ak sa ti rozlepili.
ale zas ked to chces kvoli tomu ze sa ti rychlo šúcha špicka, tak potom najlepsia je taka textilna paska co je na hokejky. V sportovom kde predavaju hokejky a veci pre hokejistou, tam taku budu mat, tie pasky sa vobec nesmykaju a dobre drzia a su celkom aj lacne.
môžem odporučiť "Chemoprén na Obuv" .... je priesvitný takže si ho ani nevšimneš. "Univerzál" a "Extrém" sa mi neosvedčili leo su žlté po vytvrdnutí a niesu dostatočne poddajné , takže nakoniec to lepidlo popraská,,,,, jedine to priamo na obuv pekne funguje, ako má.
Dával som ho na kožené Nike-i čo mám na behanie a pekne všetko drží už pár mesiacou .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale zas ked to chces kvoli tomu ze sa ti rychlo šúcha špicka, tak potom najlepsia je taka textilna paska co je na hokejky. V sportovom kde predavaju hokejky a veci pre hokejistou, tam taku budu mat, tie pasky sa vobec nesmykaju a dobre drzia a su celkom aj lacne.
Dával som ho na kožené Nike-i čo mám na behanie a pekne všetko drží už pár mesiacou .
mozem ti ju dodat a skus si ju dat na tenisky