Viem že ste mi radili aby som nekupovala ten prvý bicykel,no aj tak si naňho budem šetriť /lepšie než teskácky/ a medzitým som našla ešte tento druhý...je drahší,no nie som si istá či pri týchto bicykloch zaručuje cena kvalitu Brala by som ten climbe
@outsider no ja som s tym chcela skusit dole kopcom /dlha asfaltova cesta,asi 10 schodikov a opet cesta/ a ide o to si sa mi to napr na tych schodoch nerozpadne pod ritou
všetci známi čo teraz jazdia DH začínali na hard tailoch, tak sa radšej poobzeraj po niečom takom za dákych +-500€, zistíš či ťa to vôbec baví a ak nie tak ten bike v poho predáš
@filus neni predsa len lepsi ist na 100 eurovom ???zacnem,ak ma to bude bavit budem setrit na drahsi...lebo ak by som po par rokoch nasporola 500 a nebavilo ma to,predam ho ale potom nemam ziadny bike...
@janehonda pravdu povediac na 100€ biku by som takéto veci neskúšal ani len náhodou, a na hard taile sa dá aj normálne jazdiť čiže predať by si ho nemusela, to som dal len ako príklad
@janehonda aj hento je teskácky... to je jedno kde to kúpiš, aj tak je to shit... povezie ťa to týždeň, možno do krčmy, a do obchodu... tím to hasne...
@janehonda na HT (hardtail, pevný zadok, odpružená len predná vidla) sa človek naučí jazdiť... Nie je dobré začať na FS (celoodpružený) lebo ten bike pracuje za teba v ťažkých situáciách. Na HTčku sa naučíš ako na to, presúvať ťažisko, hýbať s telom, prišliapnuť, kedy pribrzdiť... Začni aspoň s niečím takýmto » velosprint.sk/shop/c.224_560/... aj keď tá vidla ťa vytrasie, ale rám je to kvalitný... Komponenty sa aj tak časom pomenia, dáš tam lepšiu vidlu, kľuky, šalter, prešmyk a bude z toho bike snov... Nemusíš hneď predávať bike a kupovať nový, nikdy nenájdeš taký aký ti bude 100% vyhovovať, musíš niečo meniť... Ja mám HTčko a pomenil som skoro všetky komponenty, a ten bike ma prežije (ak mi neprdne rám)...
@janehonda keby je to asfaltka (do krčmy, alebo obchodu) tak si kúp aj hento hovno, ale po pol roku by sa ti to rozpadlo a ani boh to nedá dohromady... henten rám je neskutočne pevný, vidla je fajn, komponenty prežijú... ale aj tak budeš komponenty časom meniť, na také čo ti budú viac vyhovovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@janehonda na HT (hardtail, pevný zadok, odpružená len predná vidla) sa človek naučí jazdiť... Nie je dobré začať na FS (celoodpružený) lebo ten bike pracuje za teba v ťažkých situáciách. Na HTčku sa naučíš ako na to, presúvať ťažisko, hýbať s telom, prišliapnuť, kedy pribrzdiť... Začni aspoň s niečím takýmto » velosprint.sk/shop/c.224_560/... aj keď tá vidla ťa vytrasie, ale rám je to kvalitný... Komponenty sa aj tak časom pomenia, dáš tam lepšiu vidlu, kľuky, šalter, prešmyk a bude z toho bike snov... Nemusíš hneď predávať bike a kupovať nový, nikdy nenájdeš taký aký ti bude 100% vyhovovať, musíš niečo meniť... Ja mám HTčko a pomenil som skoro všetky komponenty, a ten bike ma prežije (ak mi neprdne rám)...